MEDIA

Η ανοδική του πορεία του OTE TV

Η ανοδική του πορεία του OTE TV

Oι 463.000 συνδρομητές, η πορεία της διείσδυσης της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα και οι στόχοι για το μέλλον

Εντυπωσιακή άνοδο παρουσίασε η συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα την τριετία 2013-2015. Σε τούτο συνέβαλλε και η επένδυση του ΟΤΕ TV σε περιεχόμενο και υπηρεσίες, που -σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές- ενίσχυσε τον ανταγωνισμό και ‘άνοιξε’ την αγορά σε περισσότερα νοικοκυριά.

Η εξέλιξη της συνδρομητικής βάσης του ΟΤΕ TV ανά έτος μαζί με την πορεία της διείσδυσης της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα είναι εμφανώς στο γράφημα: από το 11% το 2010 έφτασε το 24% το 2015.

Η ανοδική του πορεία του OTE TV

Ωστόσο ο ΟΤΕ TV κατάφερε να διατηρήσει την ανάπτυξη της συνδρομητικής του βάσης και είναι χαρακτηριστικό ότι στο β’ τρίμηνο του 2016 οι συνδρομητές του ανέρχονταν σε 459.000, ήτοι με ετήσια αύξηση της τάξης του 22). Χάρη στην αύξηση των συνδρομητών και το υψηλότερο ARPU, ο ΟΤΕ TV ενίσχυσε τις επιδόσεις του κατά το τρίμηνο. Πλέον, ο OTE TV έχει ξεπεράσει τις 463.000 συνδρομητές και συνεχίζει την ανοδική του πορεία ενισχύοντας την εγχώρια αγορά του pay TV.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ κατά την τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές μετά τη δημοσιοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων του β’ τριμήνου (Αύγουστος ’16), « είναι θέμα μηνών ο ΟΤΕ TV να γίνει ο leader στην αγορά».

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ