MEDIA

Η 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ ζωντανά από την Cosmote TV

Η 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ ζωντανά από την Cosmote TV

Η μετάδοση της λαμπερής τελετής θα προβληθεί ταυτόχρονα και με σχολιασμό αλλά και σε πρωτότυπη μετάδοση, στα αγγλικά. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η στιγμή της 90ής τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ πλησιάζει και η μεγάλη κινηματογραφική βραδιά θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση την Κυριακή 4 Μαρτίου, αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Με καθημερινές ανταποκρίσεις, οι απεσταλμένοι της Cosmote TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης και Χριστίνα Μπίθα θα μεταφέρουν τις σημαντικότερες εξελίξεις πριν την απονομή.

Η τηλεοπτική κάλυψη θα ξεκινήσει στις 23:30 με τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Θα ακολουθήσει το pre show στις 01:30, ενώ στις 03:00 θα ξεκινήσει η 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων Cosmote με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής, θα προβληθεί ταυτόχρονα στο Cosmote Cinema 2 με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθαπου θα βρίσκονται στο Λος Άντζελες, αλλά και από το Cosmote Cinema 1 σε πρωτότυπη μετάδοση, στην αγγλική γλώσσα. Η απονομή θα προβληθεί και με υπότιτλους, τη Δευτέρα 5/3 στο Cosmote Cinema 2, από τις 21.00 με το pre-show, και στις 22.00 με την τελετή.

Δεκαοχτώ ταινίες που βρίσκονται ανάμεσα στις φετινές υποψηφιότητες, διεκδικούν συνολικά 46 βραβεία και θα προβληθούν το προσεχές διάστημα αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ