MEDIA

Η 24MEDIA στον Παγκόσμιο Μαραθώνιο Γραμμάτων 2017

Η 24MEDIA στον Παγκόσμιο Μαραθώνιο Γραμμάτων 2017

Το Ραδιόφωνο 24/7, το News247.gr, το Sport24 Radio 103,3, το Sport24.gr και η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ συμμετέχουν στον Παγκόσμιο Μαραθώνιο Γραμμάτων 2017 τη μεγαλύτερη εκστρατεία ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκόσμια που οργανώνει η Διεθνής Αμνηστία και υλοποιείται εδώ και 15 χρόνια.

Κάποιες φορές ένα απλό μήνυμα μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου. Αυτή είναι η βάση της εκστρατείας "Παγκόσμιος Μαραθώνιος Γραμμάτων".

Τι είναι ο Παγκόσμιος Μαραθώνιος Γραμμάτων;

Κάθε Δεκέμβρη, η Διεθνής Αμνηστία απευθύνει έκκληση στους ακτιβιστές και τις ακτιβίστριες παγκόσμια να γράψουν δύο γράμματα για τις ίδιες υποθέσεις ατόμων που κινδυνεύουν. Το ένα γράμμα είναι με τη μορφή έκκλησης και απευθύνεται σε θεσμικές αρχές – μπορεί να είναι Υπουργός Δικαιοσύνης ή πρωθυπουργός ή Αρχηγός Αστυνομίας – οι οποίοι έχουν την εξουσία να βελτιώσουν τη ζωή αυτών των ανθρώπων. Το άλλο γράμμα είναι υποστηρικτικό προς το άτομο ή την ομάδα ατόμων για των οποίων τα δικαιώματα αγωνιζόμαστε, με σκοπό να τους δώσει δύναμη να συνεχίσουν και να κρατήσουν την ελπίδα τους ζωντανή.

Και δεν χρειάζεται να είναι γράμματα! Μπορεί να είναι υπογραφές σε εκκλήσεις, e-mail, δημοσίευση στο Facebook, Twitter, φωτογραφίες, καρτ ποστάλ. Οι λέξεις μας ενώνονται μαζί με εκατομμύρια άλλες και μπορούν να αλλάξουν ζωές – και όντως τις αλλάζουν.

Έχει αποτελέσματα;

Ναι! Κάθε χρόνο, επιτυγχάνεται πραγματική βελτίωση στη ζωή των ανθρώπων χάρη στα γράμματα και τη δράση όλων μας. Άνθρωποι που αδίκως είχαν φυλακιστεί απελευθερώνονται. Βασανιστές οδηγούνται στη δικαιοσύνη. Ψευδείς κατηγορίες αποσύρονται και φυλακισμένα άτομα έχουν καλύτερη μεταχείριση. Δείτε κάποιες από τις επιτυχίες της Διεθνούς Αμνηστίας εδώ.

Πώς μπορώ να συμμετέχω;

Από τώρα και μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, συντονιζόμαστε παγκόσμια με εκατομμύρια ακτιβιστές, μαθαίνουμε περισσότερα για τις υποθέσεις και αναλαμβάνουμε δράση!

Το Ραδιόφωνο 24/7, το news247.gr, to Sport24 Radio, το sport24.gr και η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ παρουσιάζουν τα σχετικά θέματα, θα πραγματοποιήσουν σχετικές αναφορές, μεταδίδουν ραδιοφωνικά σποτ και δίνουν τη μάχη για τα ανθρώπινα δικαιώματα μαζί με τη Διεθνή Αμνηστία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ