MEDIA

Η 24MEDIA στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η 24MEDIA στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο Όμιλος της 24MEDIA, θα συμμετέχει για πρώτη χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με δικό της branded περίπτερο (Υπαίθριος Χώρος Β13 stand 05) στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Με τη συμμετοχή της στην έκθεση έχει στόχο να παρουσιάσει τα δημοφιλή Μέσα ενημέρωσης του Ομίλου και να προσελκύσει το κοινό της βόρειας Ελλάδας.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τα κορυφαία Μέσα ειδησεογραφικής και αθλητικής ενημέρωσης: News247.gr, Ραδιόφωνο 24/7, HuffpostGreece, Sport24.gr και Sport24 Radio. Μέσα στο περίπτερο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο στούντιο όπου θα γίνονται ζωντανές εκπομπές του Ραδιοφώνου 24/7 και του Sport24 Radio. Παράλληλα, οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρηστικά δώρα από τα αγαπημένα τους brands, λαμβάνοντας μέρος στα δύο quiz που θα υπάρχουν στην είσοδο του περιπτέρου (Υπαίθριος Χώρος Β13 stand 05).

Η έκθεση θα διαρκέσει από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων. Κορυφαίες προσωπικότητες από τον χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής, του αθλητισμού και των τεχνών αναμένεται να επισκεφθούν την έκθεση.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο της 24MEDIA και να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα μας μέσα από τις ποικίλες δράσεις που ετοιμάζουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ