MEDIA

H 1η αγωνιστική των "32" του UEFA Europa League στην COSMOTE TV

The trophy is displayed before the UEFA Europa League Group Stage draw Friday, Aug. 25, 2017 in Monaco. (AP Photo/Claude Paris)
The trophy is displayed before the UEFA Europa League Group Stage draw Friday, Aug. 25, 2017 in Monaco. (AP Photo/Claude Paris) AP

Το UEFA Europa League συνεχίζει την πορεία του προς τον τελικό της 16ης Μαΐου, στο “Parc Olympique Lyonnais” και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την 1η αγωνιστική της φάσης των "32" της διοργάνωσης.

Δυο μήνες μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, το UEFA Europa League συνεχίζει την πορεία του προς τον τελικό της 16ης Μαΐου, στο “Parc Olympique Lyonnais” και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά την 1η αγωνιστική της φάσης των "32" της διοργάνωσης.

Στο πρόγραμμα μεταδόσεων, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντινάμο Κιέβου, την Πέμπτη 15/2, στις 22.05 (COSMOTE SPORT 2HD). Πριν την έναρξη του αγώνα, μέσα από την εκπομπή “UEFA Europa League Show” (18.30, COSMOTE SPORT 2HD) θα παρουσιαστεί πλήρες ρεπορτάζ για το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των “32”, με όλα τα νέα που αφορούν στη σύσταση των ομάδων μετά από την τελευταία μεταγραφική περίοδο, ενώ στις 21.00 θα γίνει η πρώτη σύνδεση με το ΟΑΚΑ, για τις αφίξεις των αποστολών, και τις πρώτες δηλώσεις. Εκεί θα βρίσκεται ο Τάσος Κολλίντζας με εκλεκτούς καλεσμένους.

Η πρεμιέρα των knockout αγώνων θα γίνει την Τρίτη 13/2, με το ματς Ερυθρός Αστέρας-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19.00, COSMOTE SPORT 3HD), ενώ την Πέμπτη 15/2, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με άλλα 13 παιχνίδια. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν επίσης το παιχνίδι της Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου εναντίον της Αταλάντα (20.00, COSMOTE SPORT 3HD), η συνάντηση της Έστερσουντ με την Άρσεναλ (20.00, COSMOTE SPORT 4HD), αλλά και η επίσκεψη της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Κοπεγχάγη (22.05, COSMOTE SPORT 5HD), με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να προσδοκεί την τρίτη κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του UEFA Europa League:

H 1η αγωνιστική των "32" του UEFA Europa League στην COSMOTE TV

Πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, μέσα από την εκπομπή “UEFA Europa League Show” (COSMOTE SPORT 2HD) θα προβληθούν δηλώσεις παικτών και προπονητών αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV, ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα, αναλύσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά και τα highlights της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ