MEDIA

Γκάλοπ για Εθνική, 3D & V-Span στον ΟΤΕ και… Μαγκάιβερ!

Γκάλοπ για Εθνική, 3D & V-Span στον ΟΤΕ και… Μαγκάιβερ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι ετοιμάζουν απόψε στο Μακεδονία TV για την Εθνική και η χθεσινή τηλεθέαση, πρεμιέρα με Διαμαντίδη και Σπανούλη αύριο στο «Pick & Roll» του OTE TV, το… σήμερα και η επιστροφή του Μαγκάιβερ και οι δύο μιντιακές λατρείες της ημέρας… Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Γκάλοπ για την Εθνική!

Απόψε στις 22:00 η εκπομπή «Derby» του Μακεδονία TV επιστρέφει με μια αποκλειστική δημοσκόπηση για την Εθνική, η οποία χθες χτες ολοκλήρωσε με νίκη το… μαρτύριο της προκριματικής φάσης. Ποιους θεωρούν υπεύθυνους οι Έλληνες για το στραπάτσο της επίσημης αγαπημένης, ποιον προπονητή θα διάλεγαν για το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα και ποιες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, άλλα και Έλληνες παράγοντες θα επιθυμούσαν να αναλάβουν δράση στα της Εθνικής, είναι μερικά από τα ερωτήματα που η δημοσκόπηση της Interview θα απαντήσει.

Γκάλοπ για Εθνική, 3D & V-Span στον ΟΤΕ και… Μαγκάιβερ!

Στο στούντιο οι δημοσιογράφοι Νίκος Πετρουλάκης, Ντίνος Καραμητρούσης, Κώστας Βαραγιάννης και Αντώνης Αντωνόπουλος, οι προπονητές Γιάννης Τοπαλίδης και Γιάννης Γούναρης, ο έμπειρος νομικός Γιάννης Χατζηιωάννου και ο υπεύθυνος για τη διαχείριση των γηπέδων της Θεσσαλονίκης Παύλος Γρηγοριάδης.

Τηλεθέαση

Περί τους 750.000 τηλεθεατές είδαν κατά μέσο όρο χθες από την ΕΡΤ το Ελλάδα – Ουγγαρία 4-3. Στο 7,3% ήταν η μέση τηλεθέαση και στο 21,7% το μέσο μερίδιο. Σημειωτέον ότι το ματς μεταδιδόταν παράλληλα κι από τον ΟΤΕ TV.

Πρεμιέρα με Διαμαντίδη και Σπανούλη

Πρεμιέρα κάνει αύριο, Τρίτη 13 Οκτωβρίου στον OTE TV το «Pick & Roll», που υποδέχεται τη σεζόν 2015-16, με δύο από τους καλύτερους Έλληνες μπασκετμπολίστες της δεκαετίας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης μιλούν στον Βασίλη Σκουντή και τον Άρη Μπάρκα για το παρόν και το μέλλον τους. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θυμάται τον περσινό χαμένο τελικό με την Ρεάλ και τονίζει πως θα λειτουργήσει ως κίνητρο για τη νέα σεζόν, ενώ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εξηγεί γιατί η τρέχουσα θα είναι η τελευταία του χρονιά στο μπάσκετ και πώς την ονειρεύεται.

Γκάλοπ για Εθνική, 3D & V-Span στον ΟΤΕ και… Μαγκάιβερ!

Επίσης, ο Νικ Καλάθης αναφέρεται στην πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας και στο νέο πρόσωπο που θα παρουσιάζει η ομάδα του την φετινή περίοδο. Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί σημαντικά και ένα από τα σπουδαιότερα αποκτήματά της, ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ μιλάει στον Θανάση Ασπρούλια για τις υψηλές βλέψεις της Ένωσης, αλλά και για το τατουάζ στα ελληνικά που έχει στο χέρι του. Επίσης, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης «αποκαλύπτει» το ταλέντο του Άκη Σακελλαρίου, του Χρήστου Ευθυμίου και άλλων γνωστών ηθοποιών στο μπάσκετ, στις «μονομαχίες» τους στα παρκέ, ενώ ο Μπάμπης Σαραντινάκης, παρουσιάζει το νέο ξεκίνημα του «Ιστορικού» Πανιωνίου, μετά την «πτώση» του στη Β' Εθνική. Η εκπομπή θα καλύψει όλη τη συναρπαστική δράση των πρωταθλημάτων μπάσκετ που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV, αλλά και το παρασκήνιο των δύο πρώτων αγώνων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στην Α1, στα θέματα που έχουν ετοιμάσει ο Γιάννης Μέγας και ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης στις 20:00 στο OTE Sport 4 με τον Βασίλη Σκουντή, ο οποίος θα έχει καλεσμένο στο στούντιο τον Μανώλη Παπαμακάριο.

Ασφαλιστικά Forthnet κατά ΕΠΟ

Αύριο, Τρίτη θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Forthnet για την εφαρμογή από την ΕΠΟ της απόφασης του Εφετείου με την οποία ακυρώνεται η σύμβαση παραχώρησης των δικαιωμάτων της περιόδου 2013-16 στην κυπριακή off shore εταιρεία Media Goal LTD. Ως γνωστόν η Media Goal μετέφερε τα δικαιώματα στον OTE TV.

Η αποψινή «Δίκη»

«Πώς φτάσαμε στο βούλευμα του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου; Η αλήθεια για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο στημένων αγώνων. Ο δικαστής που έπρεπε να εξαιρεθεί και οι συνομιλίες του υπερκοριού της ΕΥΠ που ποτέ δεν απομαγνητοφωνήθηκαν. Τι κρύβεται πίσω από την έφοδο στις φυλακές Κορυδαλλού για την πολύκροτη υπόθεση του Noor-One» αναφέρει το δελτίο Τύπου για την αποψινή (00:15) «Δίκη» στον ΣΚΑΪ.

Κυκλοφορίες (new entry)

Πανελλαδικά Πέμπτης 8/10: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 6.080, SPORTDAY 5.980, LIVE SPORT 4.120, GOAL NEWS 4.050, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2.800, ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2.320, ΓΑΥΡΟΣ 1.770, Η ΠΡΑΣΙΝΗ 1.670, Η ΓΑΤΑ 1.130, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡA.

Πανελλαδικά Παρασκευής 9/10: SPORTDAY 6.670, ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 5.780, GOAL NEWS 5.360, Η ΠΡΑΣΙΝΗ 5.140, LIVE SPORT 5.030, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 3.140, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2.350, ΓΑΥΡΟΣ 1.650, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡA 1.240, Η ΓΑΤΑ 1.040.

Live η Ελπίδων αύριο στην ΕΡΤ3

Η ΕΡΤ3 μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση αύριο, Τρίτη, στις 18:30, τον αγώνα της Εθνικής U21 με την αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας στην Ξάνθη. Είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας για πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έπειτα από τη νικηφόρα πρεμιέρα με την εκτός έδρας επικράτηση επί του Λιχτενστάιν (0-2), υποδέχεται την φιναλίστ του τελευταίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21, Πορτογαλία. Στην περιγραφή του αγώνα είναι ο Γιώργος Τραπεζανίδης και στα ρεπορτάζ ο Δημήτρης Μπουμπουγιατζής και ο Γιώργος Στεργιάδης.

Σιδεροκέφαλος!

Ο Ηλίας Αναστασιάδης τον ανέλαβε τη θέση του αρχισυντάκτη (Managing Editor) στο Oneman.gr. Ύστερα από αρκετά χρόνια στις… κειμενικές επάλξεις (π.χ. περιοδικό «MAX») αλλά και τα digital media (Cosmo.gr, Sport24.gr, Contra.gr και News247) πήρε… προαγωγή στο υπ’ αριθμόν ένα ανδρικό brand της ελληνικής digital αγοράς.

Ανακοίνωση Alpha για το δελτίο

«Ο Alpha διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί αλλαγής της ώρας μετάδοσης και της διάρκειας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, χαρακτηρίζοντάς τα ως ανυπόστατα. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης, θα συνεχίσει τη δυναμική του πορεία στις 19:00 και με την ίδια διάρκεια, έχοντας πάντα ως στόχο την αντικειμενική, ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωση».

Πώς ήσουν και πώς έγινες

Γκάλοπ για Εθνική, 3D & V-Span στον ΟΤΕ και… Μαγκάιβερ!


Στη μικρή οθόνη επιστρέφει ο Μαγκάιβερ που όλοι αγαπήσαμε τη δεκαετία του ΄80 αποκάλυψε το Hollywood Reporter. Είκοσι τρία χρόνια μετά τα τέλος της σειράς που είχε προβληθεί από το CBS θα δούμε ξανά πλάνα του δαιμόνιου πράκτορα που καταφέρνει να ξεπεράσει τα εμπόδια και να φέρει σε πέρας τις αποστολές του με επιστημονικές γνώσεις και ευρεσιτεχνίες, χρησιμοποιώντας κυρίως τον ελβετικό σουγιά του.

Γκάλοπ για Εθνική, 3D & V-Span στον ΟΤΕ και… Μαγκάιβερ!


Ακόμα δεν είναι γνωστό ποιος θα αντικαταστήσει τον 65χρονο σήμερα Ρίτσαρντ Ντιν Αντερσον που υποδυόταν τον Μαγκάιβερ. O oποίος Αντερσον είναι αγνώριστος πια…

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας... (1)

Γκάλοπ για Εθνική, 3D & V-Span στον ΟΤΕ και… Μαγκάιβερ!


Την ευκαιρία στους φίλους της Apple να γνωρίσουν από κοντά τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, έδωσε η COSMΟTE στο κατάστημά της στην Πανεπιστημίου. Τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus με οθόνες Retina 4,7" και 5,5" αντίστοιχα, διαθέτουν πιο ανθεκτικά κατασκευασμένο αλουμίνιο, ταχύτερο Α9 επεξεργαστή, δυνατότητες 4Κ video αλλά και νέα τεχνολογία 3D Touch αυξάνοντας τις δυνατότητες λειτουργίας των τηλεφώνων, ενώ είναι διαθέσιμα σε χρυσό, γραφίτη, ασημί και ροζ-χρυσό. Στο ενσταντανέ η Δέσποινα Καμπούρη.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας... (2)

Γκάλοπ για Εθνική, 3D & V-Span στον ΟΤΕ και… Μαγκάιβερ!


Πρεμιέρα έκανε το νέο πρωινό του Mega με τίτλο «Καλημερούδια» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Τα σέβη μας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ