MEDIA

"Γίνε Πρόεδρος": Παίκτες που κοστίζουν, αλλά αξίζουν!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σας προτείνουμε πέντε ποδοσφαιριστές για το "ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ" που κοστίζουν μεν ακριβά, αλλά θεωρούμε ότι αξίζουν τα λεφτά τους και θα τα "βγάλουν".

Οι σωστές, προσεγμένες και συνετές επιλογές αποτελούν τον ασφαλή οδηγό για την επιτυχία στο καθετί στη ζωή μας. Όχι βέβαια ότι υπάρχει "συνταγή" γι' αυτό, διότι πολλές φορές μπορεί με τη λογική να έχεις πράξει το σωστό, εντούτοις το αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό. Απλά κινείσαι με τρόπο που θα αυξήσει τις ελπίδες σου για να τα πας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Το "ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ" επέστρεψε μέσω του "ΕΘΝΟΥΣ"και του "ΕΘΝΟΥΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ" και οι φανατικοί του φίλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η διαδικασία επιλογής των ποδοσφαιριστών είναι ίσως η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού. Μια πραγματική ιεροτελεστία...

Όπως παραδέχονται οι παλαιοί και πιστοί "πρόεδροι", αυτό είναι παράλληλα το σημαντικότερο κομμάτι του διαγωνισμού, αφού οι παίκτες που επιλέγει κάποιος για την ομάδα του, τον "ακολουθούν" μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και το φινάλε του παιχνιδιού. Οι επιδόσεις τους θα καθορίσουν και την πορεία της δικής του ομάδας. Επομένως, όσο πιο σωστές επιλογές κάνει, τόσο καλύτερα θα τα πάει!

Υπενθυμίζεται ότι η 11άδα θα πρέπει απαραιτήτως να είναι με τέσσερις αμυντικούς, τέσσερις μέσους και δυο επιθετικούς, ενώ επιλέγονται ακόμα τρεις αναπληρωματικοί, ένας για κάθε γραμμή (αμυντικός, μέσος, επιθετικός). Αν πάντως προβληματίζεστε για τον τρόπο που θα επενδύσετε τα 15.000.000 ευρώ, τα οποία έχετε στη διάθεσή σας για μετεγγραφές, εμείς είμαστε εδώ για να προσφέρουμε μια χείρα βοηθείας.

Σας προτείνουμε, λοιπόν, πέντε παίκτες που κοστίζουν μεν ακριβά, αλλά θεωρούμε ότι αξίζουν τα λεφτά τους και θα τα "βγάλουν". Ο καθένας βέβαια επιλέγει εκείνους που θέλει, εντούτοις κάνουμε τις προτάσεις μας για τα "βαριά" πορτοφόλια, τα οποία όμως μπορούν να φέρουν αρκετούς πόντους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ (ΠΑΟΚ, 2.000.000 ΕΥΡΩ)

"Γίνε Πρόεδρος": Παίκτες που κοστίζουν, αλλά αξίζουν!

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ παίρνει ευκαιρίες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον δικαιώνει. Μετά το νικηφόρο 1-0 με τον Πλατανιά στα "Περιβόλια", κατάφερε να μείνει στα πρώτα του πέντε παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΟΚ χωρίς να δεχτεί γκολ, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία των τερματοφυλάκων του "Δικέφαλου του Βορρά". Ο 28χρονος έδειχνε από τον ΠΑΣ τα προσόντα του, αλλά μπορεί να σταθεί και σε υψηλότερο επίπεδο, σε ομάδα πίεσης και πρωταθλητισμού. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχει δεχτεί τα λιγότερα γκολ και μπορεί να προσφέρει αρκετούς βαθμούς.

ΛΕΟ ΜΑΤΟΣ (ΠΑΟΚ, 2.500.000 ΕΥΡΩ)

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ κοστίζει αρκετά, αλλά παίκτης αμυντικός που να σκοράρει με την δική του άνεση, δεν βρίσκεται εύκολα. Έχει βέβαια μια... έφεση στις κάρτες, όμως αγωνίζεται σε μια θέση που δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο, ο ίδιος έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ δημιουργεί κιόλας. Από τους πλέον παραγωγικούς και σημαντικούς παίκτες του "Δικεφάλου του Βορρά" είναι ο Μάτος.

ΜΑΡΚΟ ΜΑΡΙΝ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2.500.000 ΕΥΡΩ)

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γερμανός εξτρέμ διάγει καλό φεγγάρι στον Ολυμπιακό, έχει καθιερωθεί από τον Τάκη Λεμονή, παίζει βασικός, είναι φορμαρισμένος και βγάζει στο χορτάρι την δεδομένη ποιότητά του. Μπορεί στο "Χρηματιστήριο του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ" να κοστίζει αρκετά, όμως θα δώσει πόντους, διότι μπορεί να σκοράρει (το έκανε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα), δίνει ασίστ και γενικά συμμετέχει ενεργά στο παραγωγικό παιχνίδι της ομάδας του.

ΜΑΡΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ (ΑΕΚ, 2.500.000 ΕΥΡΩ)

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πρώτο του διάστημα στην Ελλάδα έκανε όλα τα άλλα, πέρα από το να σκοράρει. Όσο κυλούσε ο χρόνος και έβρισκε τα πατήματά του, άρχισε να κάνει και αυτό, με αποτέλεσμα να είναι από τους βασικούς πυλώνες της ΑΕΚ. Ο Κροάτης επιθετικός έχει καλή επαφή με τα δίχτυα, αλλά δεν βοηθάει μονάχα στο εκτελεστικό κομμάτι, γι' αυτό και αξίζει κάποιος να τον "αγοράσει". Είναι αναμφίβολα από τους παίκτες που εμπιστεύεται όσο λίγοι ο Μανόλο Χιμένεθ και ο ίδιος αισθάνεται καλά με το ρόλο του στην ομάδα.

ΚΑΡΙΜ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 3.500.000 ΕΥΡΩ)

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί ο Μπέσνικ Χάσι να μην τον έβλεπε καν, όμως αυτό δεν συμβαίνει με τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος τον εμπιστεύεται για τα καλά και είναι ο βασικός σέντερ φορ του Ολυμπιακού. Ακόμα και σε ματς που έρχεται από τον πάγκο, όπως αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα (δυο φορές μάλιστα). Σκόραρε και στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά, αν και μπήκε αλλαγή. Ο Ιρανός φορ έχει και το Μουντιάλ μπροστά του το καλοκαίρι, είναι σε σούπερ αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και σε κάθε περίπτωση είναι παίκτης που μπορεί να ποντάρει κάποιος για να του φέρει πλούσια βαθμολογική συγκομιδή.

Ιδού η λίστα με όλους τους παίκτες:

"Γίνε Πρόεδρος": Παίκτες που κοστίζουν, αλλά αξίζουν!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ