MEDIA

"Γίνε Πρόεδρος": Οι ακριβοί που καλύτερα να αποφύγουμε

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Προτείνουμε πέντε παίκτες που είναι ακριβοί στο "Χρηματιστήριο του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ" και ίσως δεν αξίζει το ρίσκο για να τους εμπιστευτούμε, οπότε είναι καλύτερο να κοιτάξουμε άλλες λύσεις.

Οι συνετές επιλογές αποτελούν το "κλειδί" για την επιτυχία και σε κάθε περίπτωση μια ασφάλεια ότι ακόμα και λάθος να γίνει, δεν θα έχουμε ξεφύγει. Βέβαια, πολλές φορές πράττεις κάτι με τη λογική και το αποτέλεσμα δεν σε δικαιώνει, όμως όμως το σκεπτικό ήταν σωστό. Σε βάθος χρόνου, αυτό το σκεπτικό είναι το ενδεδειγμένο.

Το "ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ" επέστρεψε μέσω του "ΕΘΝΟΥΣ"και του "ΕΘΝΟΥΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ" και οι φανατικοί του φίλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η διαδικασία επιλογής των ποδοσφαιριστών είναι ίσως η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού. Παράλληλα, είναι και το σημαντικότερο κομμάτι του διαγωνισμού, αφού οι παίκτες που επιλέγει κάποιος για την ομάδα του, τον "συντροφεύουν" ως το φινάλε. Οι επιδόσεις τους θα καθορίσουν και την πορεία της δικής του ομάδας.

Αν προβληματίζεστε για τον τρόπο που θα επενδύσετε τα 15.000.000 ευρώ, τα οποία έχετε στη διάθεσή σας για μετεγγραφές, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Αυτή την φορά, σας προτείνουμε πέντε παίκτες που κοστίζουν ακριβά και θεωρούμε πως δεν αξίζουν το ρίσκο και θα πρέπει να κινηθείτε προς άλλη κατεύθυνση.

ΣΙΛΒΙΟ ΠΡΟΤΟ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2.500.000 ΕΥΡΩ)

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βέλγος γκολκίπερ είναι πολύ καλός, τα έχει πάει περίφημα και υπερασπίζεται όσο καλύτερα μπορεί τα γκολπόστ του Ολυμπιακού. Εντούτοις, δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν για την εστία του, διότι πολλάκις έχει βρεθεί εκτεθειμένος από την άμυνά του, οι αντίπαλοι βρίσκουν αρκετές καθαρές ευκαιρίες στα περισσότερα ματς και ως εκ τούτου δυσκολεύει και η δική του δουλειά. Είναι λίγα τα ματς που δεν έχει δεχτεί γκολ και πρόκειται για τον πιο ακριβό τερματοφύλακα στο "Χρηματιστήριο του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ".

ΝΤΜΙΤΡΟ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ (ΑΕΚ, 2.500.000 ΕΥΡΩ)

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ουκρανός σέντερ μπακ διαθέτει τεράστια εμπειρία, δεν αμφιβάλει κανείς γι' αυτό. Πρόκειται για εξαιρετικό επαγγελματία, ο οποίος δίνει το 100% σε κάθε ματς. Όμως, είναι αρκετά επιρρεπής σε τραυμαυτισμούς, χάνει παιχνίδια και όταν επιστρέφει, θέλει τον χρόνο του για να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν πριν. Είναι στη λίστα με τους ακριβότερους στόπερ και μπορεί η Ένωση να κρατάει σε αρκετά ματς το μηδέν, όμως ίσως εμπεριέχει ρίσκο η δική του επιλογή για τα χρήματα που πρέπει να δώσει κάποιος.

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ (ΠΑΟΚ, 3.000.000 ΕΥΡΩ)

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ποιοτικός παίκτης ο Πορτογάλος, ξέρει μπάλα, είναι από τους πλέον έμπειρους του "Δικεφάλου", όμως το ποσό είναι μεγάλο γι' αυτά που κάνει στο χορτάρι. Είναι στην κατηγορία των μέσων και πολλές φορές ο Λουτσέσκου τον χρησιμοποιεί και στην άμυνα, επομένως αδυνατεί να κάνει πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι που θα έκαναν άλλοι παίκτες της λίστας. Αρκετά δαπανηρή περίπτωση ο διεθνής άσος και ίσως θα έπρεπε να κινηθεί κάποιος σε άλλους ποδοσφαιριστές.

ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ (ΠΑΟΚ, 3.500.000 ΕΥΡΩ)

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Πρίγιοβιτς MOTIONTEAM

Ο Σέρβος στράικερ έχει την αίσθηση του γκολ όσο λίγοι φορ στη Super League, είναι ποιοτικός και τον αισθάνεται η αντίπαλη άμυνα. Κυρίως όμως στα ματς της Τούμπας, αφού θεωρείται αρκετά "εδράκιας" επιθετικός και δυσκολεύεται εκτός έδρας. Ίσως δεν τον βοηθάει και ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ στα ματς μακριά από το "σπίτι" του. Εν τω μεταξύ, ο Λουτσέσκου δίνει αρκετές ευκαιρίες αισίως στον Ευθύμη Κουλούρη και αυτό στερεί χρόνο από τον υψηλόσωμο φορ. Θα κοιτούσαμε άλλες λύσεις για τα χρήματα αυτά.

ΟΥΡΟΣ ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 3.000.000 ΕΥΡΩ)

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αναμφίβολα σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι στο πρώτο του διάστημα που ψαχνόταν και δεν σκόραρε με τίποτα, έχει βελτιώσει την εικόνα του, έχει πετύχει κάποια γκολ, αλλά και πάλι είναι πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην προτίμηση του Τάκη Λεμονή και δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής για τα χρήματα που θα πρέπει να δοθούν για την περίπτωσή του. Όσο λιγότερο παίζει, τόσες λιγότερες είναι και οι πιθανότητες να σκοράρει ή να δώσει κάποια ασίστ για συμπαίκτη του. Ρίσκο μεγάλο η περίπτωση του Σέρβου φορ.

Ιδού η λίστα με όλους τους παίκτες:

"Γίνε Πρόεδρος": Οι ακριβοί που καλύτερα να αποφύγουμε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ