MEDIA

Γιατί η ΕΡΤ θα δείξει μόνο το Άρης – ΑΕΚ;

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Χωρίς live εικόνα τέσσερις από τις πέντε σαββατιάτικες αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Εξηγεί ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Τέσσερις από τις πέντε σαββατιάτικες αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά, όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ.

Ο λόγος για τα Προμηθέας – Γυμναστικός, Πανιώνιος – Κολοσσός, Ρέθυμνο – Κόροιβος και Τρίκαλα – Λαύριο, όλα με πρώτο τζάμπολ στις 16:30. Αντιθέτως, θα καλυφθεί το Αρης – ΑΕΚ, με έναρξη στις 17:00.

Κι εδώ έγκειται το πρόβλημα καθώς αρχικώς το ματς ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:00 αλλά πήγε δύο ώρες πίσω, ύστερα από αίτημα της ΑΕΚ. Και, προφανώς, είναι αδύνατον να μεταδοθούν και το ντέρμπι της ημέρας μόνο του, και τα άλλα παιχνίδια σε παράλληλη σύνδεση.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ έκανε λόγο για «τεχνικό κώλυμα» και διευκρινίζεται ότι θα υπάρχει κάμερα της ΕΡΤ και θα προβληθούν στιγμιότυπα των συναντήσεων στα δελτία ειδήσεων και στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή".

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ