MEDIA

Γιαννιώτης: "Σίγουρα με πείσμωσε που έφυγα από τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η εκπομπή “SPORTSHOW” ξεκινά το 2018 με τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Ανδρέα Γιαννιώτη. Τι είπε για την απόφαση του Μπέσνικ Χάσι να τον διώξει από τον Ολυμπιακό και για το μέλλον του. (VIDEO)

Η εκπομπή “SPORTSHOW” ξεκινά το 2018 με τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Ανδρέα Γιαννιώτη. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, όσα δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής ο κορυφαίος τερματοφύλακας για τον πρώτο γύρο της Super League, την Παρασκευή 5/1 στις 19.00 (COSMOTE SPORT 3HD).

Μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της COSMOTE TV, θα παρακολουθήσουμε τον άσο του Ατρόμητου να μιλά μεταξύ άλλων για τους στόχους και το κλίμα της ομάδας του, λέγοντας: «Είμαστε μια παρέα, είμαστε καλά μεταξύ μας και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο όσο πιο μακριά γίνεται», αλλά και για τις φιλοδοξίες του και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό:

«Αυτό που θέλω, είναι να βελτιώνομαι συνέχεια μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Κάποια στιγμή θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω και να ανέβω επίπεδο. Όταν γίνει κάτι επίσημο, θα το σκεφτώ. Αυτή την περίοδο είμαι στον Ατρόμητο, θέλω να δουλεύω και να βοηθάω την ομάδα».

Επίσης, ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου δεν δίστασε να αναφερθεί και στον πρώην προπονητή των «ερυθρολεύκων», Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος αποφάσισε την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Αύγουστο: «Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που έγινε. Ήταν επιλογή του προπονητή. Πιστεύω, όμως, ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό. Σίγουρα με πείσμωσε, αλλά δεν ενοχλήθηκα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Ήμουν τυχερός που βρήκα τον Ατρόμητο, κατάφερα να αγωνιστώ και να δείξω κάποια πράγματα». Όσον αφορά στο κεφάλαιο Εθνική ομάδα ο ίδιος είπε: «Ένα παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ανταμείφθηκα κατά κάποιο τρόπο με την περσινή χρονιά. Ελπίζω να έρθει ξανά μία κλήση στην Εθνική ομάδα».

Παρακάτω, απόσπασμα από την αποκλειστική συνέντευξη του Ανδρέα Γιαννιώτη στο “ SPORTSHOW” της COSMOTE TV:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ