MEDIA

Γενάρης με 3 clasico, Μουντιάλ Συλλόγων στην ΕΡΤ, Boxing Day!

Γενάρης με 3 clasico, Μουντιάλ Συλλόγων στην ΕΡΤ, Boxing Day!
INTIME SPORTS

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για το πόσα ΠΑΟ - ΟΣΦΠ θα δούμε τον Ιανουάριο, για ανασκοπήσεις (τένις), αφιερώματα (Αλι), μπάλα (Boxing Day), βιβλία και πολλά άλλα!

Τρία ντέρμπι «αιωνίων» σε 24 ημέρες!

Με δεμένο ότι ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ ορίστηκε για τις 16 Ιανουαρίου, ο πρώτος μήνας του 2017 θα έχει (όχι ένα, ή δύο, αλλά) τρία ντέρμπι «αιωνίων» !

*Στις 6 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον «εξάστερο» στο ΣΕΦ για την EuroLeague, αγώνας που θα δείξει η ΕΡΤ (καθώς το ματς του α’ γύρου είχε δείξει η Nova).
*Στις 16 Ιανουαρίου θα παίξουν πάλι στο ΣΕΦ για το Κύπελλο, σε ματς που θα μεταδώσει η Nova η οποία έχει τα δικαιώματα της διοργάνωσης.
*Στις 30 Ιανουαρίου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά για τη Stoiximan.gr Basket League, με μετάδοση ξανά από τη Nova.

Γενάρης με 3 clasico, Μουντιάλ Συλλόγων στην ΕΡΤ, Boxing Day!
INTIME SPORTS


Και απόψε EuroLeague στον Sport24 Radio 103,3

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται στις 21:15 στο ΟΑΚΑ τη Μπασκόνια, με τον Γιάννη Κουβόπουλο, να είναι στο μικρόφωνο. Με τη λήξη του αγώνα το πρώτο σχόλιο κάνει ο Γιώργος Συρίγος. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα, Σπύρος Καβαλιεράτος και Γιώργος Οικονόμου, συλλέγουν ρεπορτάζ και δηλώσεις με το σχόλιο να απλώνεται στους 103,3, ενώ ανοίγουν και τις γραμμές για να μιλήσετε για μπάσκετ στο 210-6076000.

Μουντιάλ Συλλόγων πήρε η ΕΡΤ

Γενάρης με 3 clasico, Μουντιάλ Συλλόγων στην ΕΡΤ, Boxing Day!


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ενέκρινε την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης 16 αγώνων της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Ποδόσφαιρο για το 2017 και το 2018 καθώς και την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης των βραβείων FIFA Best Awards για το 2016, το 2017 και το 2018, συνολικής διάρκειας προγράμματος 36,5 ωρών, από την EBU, έναντι του ποσού των 20.000 ευρώ (εκ των οποίων τα 10.000 ευρώ είναι για το τεχνικό κόστος). Ως και φέτος το Μουντιάλ Συλλόγων μετέδιδε η Cosmote TV.

Μπάλα ίσον… Boxing Day

Γενάρης με 3 clasico, Μουντιάλ Συλλόγων στην ΕΡΤ, Boxing Day!
2014 GETTY IMAGES


Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου διεξάγεται η παραδοσιακή αγωνιστική της Boxing Day στην Premier League. Από το Cosmote Sport 1 μεταδίδονται στις 14:30 το Γουότφορντ - Κρίσταλ Πάλας σε περιγραφή Αποστόλη Πάνου, στις 17:00 το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σάντερλαντ σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και στις 19:15 το Χαλ - Μάντσεστερ Σίτι σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα. Την επομένη, Τρίτη 27 στις 19:15 μεταδίδεται το Λίβερπουλ - Στόουκ σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα.

Super Cup Ιταλίας σήμερα…

…στην Ντόχα του Κατάρ. Γιουβέντους – Μίλαν το ματς με μετάδοση από τα κανάλια Novasports, στις 18:30, μέσω του Novasports 1 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Κάνε Χριστούγεννα στον... Sport24 Radio 103,3

Ο Sport24 Radio σου κάνει... συντροφιά και τα Χριστούγεννα με κανονική ροή προγράμματος. Μάθε τι θα ακούσεις αυτή την Κυριακή (25/12) στους 103,3.

Γενάρης με 3 clasico, Μουντιάλ Συλλόγων στην ΕΡΤ, Boxing Day!


Στις 08:00 την πρώτη... καλημέρα την λέει ο Χρήστος Μπάλλος, μαζί με όλη την ειδησεογραφία εντός και εκτός συνόρων. Στις 10:00 Γιώργος Περπερίδης και Αλέξανδρος Τρίγκας μας μαθαίνουν πως είναι να ζεις για... μία μπάλα! Από τις 12:00 έως και τις 17:00 ο Θανάσης Κρεκούκιας παίζει... μπάλα μόνος του με τα αγαπημένα μας τραγούδια και μας ξεσηκώνει με ένα ξεχωριστό γλέντι στους 103,3. Αμέσως μετά και μέχρι τις 22:00, Λευτέρης Αμπατζής και Γιώργος Οικονόμου μας βάζουν στην αθλητική δράση με... μπόλικο ρεπορτάζ, μέχρι να πάρει την σκυτάλη ο Νίκος Συριώδης για τις επόμενες δύο ώρες. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, Ηρακλής Αντύπας και Κώστας Γκόντζος σας περιμένουν στο 210-6076000, να μιλήσετε για τις ομάδες σας. Και τα Χριστούγεννα ο... προορισμός είναι ένας, Sport24 Radio 103,3!

«Κάθε μέρα σ’ αγαπώ πιο πολύ» - Μια ξεχωριστή έκδοση για τον Παναθηναϊκό

Μια ξεχωριστή έκδοση για τον Παναθηναϊκό σε ένα «παιχνίδι» με το χρόνο και τις ημερομηνίες, και μια προσπάθεια συλλογής στοιχείων γύρω από τον «Σύλλογο Μεγάλο». Πρόκειται για το πρώτο «πράσινο» ημερολόγιο όπου στις σελίδες του παρελαύνουν οι «αιώνια πιστοί» και οι «γνωστοί σου άσοι» σε όλες τις μεγάλες στιγμές τους.

Γενάρης με 3 clasico, Μουντιάλ Συλλόγων στην ΕΡΤ, Boxing Day!


Είναι ένα παναθηναϊκό «ταξίδι στο χρόνο» με τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν τον Σύλλογο από τις 3 Φεβρουαρίου 1908 τακτοποιημένα στην κάθε ημέρα του έτους μέσα σε 365 «χορταστικές» σελίδες. Στο βιβλίο κάποιος να βρει τίτλους, ιστορικές νίκες , «πράσινες» επετείους, γενέθλια, οπαδικές «παραστάσεις», μεγάλες προσωπικότητες του Παναθηναϊκού, άγνωστα περιστατικά και πολλά άλλα γεγονότα με επίκεντρο τον ΠΑΟ. Το συγκεκριμένο χρονολόγιο που κυκλοφορεί από την Κάπα Εκδοτική θα κάνει τα «παιδιά της Λεωφόρου» να αγαπήσουν το «τριφύλλι» πιο πολύ, πιο πολύ, πιο πολύ…

Το βιβλίο «Κάθε μέρα σ’ αγαπώ πιο πολύ» , που έγραψε ο Άγγελος Σκλαβουνάκης, κυκλοφορεί σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία τιμάται στα 13 ευρώ όμως για τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα πωλείται –μόνο κατόπιν παραγγελίας- στη μειωμένη τιμή των οκτώ ευρώ.

Ανασκόπηση τένις στο «Top Spin» της Cosmote TV

Γενάρης με 3 clasico, Μουντιάλ Συλλόγων στην ΕΡΤ, Boxing Day!


Μία χρονιά μεγάλων ανατροπών στο παγκόσμιο τένις ζωντανεύει ξανά στις οθόνες της COSMOTE TV την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από την εκπομπή «Top Spin». Ο Σωτήρης Κωσταβάρας και η Μαρίζα Γεωργίτση φιλοξενούν στην ανασκόπηση του 2016 τους κορυφαίους εκπροσώπους του ελληνικού τένις και θυμούνται όλα όσα συνέβησαν τη χρονιά που τελειώνει. Η κορυφή του κόσμου άλλαξε και ο Άντι Μάρεϊ έγινε ο πρώτος εκπρόσωπος της Μεγάλης Βρετανίας που "κάθισε" ποτέ στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η Αντζέλικα Κέρμπερ "έριξε" την Σερένα Ουίλιαμς από την πρώτη θέση, έπειτα από παρουσία 186 διαδοχικών εβδομάδων. Η ανασκόπηση θα προβληθεί το Σάββατο 31/12 στις 22:00 από το Cosmote Sport 6.

«Traction» στο Ναύπλιο

Ανήμερα των Χριστουγέννων, το «Traction» στις 16.00 ταξιδεύει στο Ναύπλιο και γιορτάζει στον πανέμορφο και φιλόξενο Πολυχώρο Τέχνης "Φουγάρο". Για να φτάσουν εκεί, οι συντάκτες χρησιμοποιούν κάθε είδους οχήματα. Ο Κώστας Στεφανής με τον Μάνο μοιράζονται το νέο, τεχνολογικά προηγμένο και πανέτοιμο για κάθε τύπου οδόστρωμα, νέο Volkswagen Tiguan, που εφοδιάζεται με τελευταίας εξέλιξης κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Αφιέρωμα στον Μοχάμεντ Άλι από τα κανάλια Cosmote Sport

Γενάρης με 3 clasico, Μουντιάλ Συλλόγων στην ΕΡΤ, Boxing Day!


Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μοχάμεντ Άλι, έναν από τους σπουδαιότερους πυγμάχους όλων των εποχών, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συνδρομητές της Cosmote TV, τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα. Το κανάλι Cosmote Sport 6HD θα προβάλει back-2-back 10 αγώνες του θρυλικού πυγμάχου, από το 1964 έως το 1975, και στη συνέχεια το ντοκιμαντέρ της ESPN 30 FOR 30, «Muhammad and Larry».

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ