MEDIA

Game Changer in Sports: Το κορυφαίο συνέδριο για το χώρο του αθλητισμού

Game Changer in Sports: Το κορυφαίο συνέδριο για το χώρο του αθλητισμού

Η 24MEDIA σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας SYMEON G. TSOMOKOS, διοργανώνει το πρώτο συνέδριο με τίτλο “Game Changer” και με θέμα τον αθλητισμό και τη business & marketing πλευρά του, στις 18 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Διεθνώς διακεκριμένες και αναγνωρισμένες προσωπικότητες του κλάδου θα παραθέσουν τις απόψεις τους γύρω από καίρια ζητήματα που αφορούν το χώρο του αθλητισμού, όπως οι ευκαιρίες ανάπτυξης καθώς και τα αναγκαία βήματα που η εγχώρια βιομηχανία θα πρέπει να ακολουθήσει προκειμένου να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Οι ευκαιρίες στην ψηφιακή εποχή, οι πρακτικές χρηματοδότησης μέσω διαφόρων case studies, οι νέες πλατφόρμες και κανάλια επικοινωνίας με τους φιλάθλους καθώς και ο ρόλος του data analysis, είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν κατά την διάρκεια του συνεδρίου.

Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου θα είναι ο κ. Jordi Bertomeu Orteu, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague καθώς και ο κ. Jesus Bueno Pascual, Αντιπρόεδρος Ευρώπης, Αφρικής & Μέσης Ανατολής του NBA.

Επιπλέον σε άλλα επιμέρους θέματα θα συμμετάσχουν άνθρωποι από το χώρο του Ελληνικού αθλητισμού όπως ο κ. Γιάννης Φαρφαρέλης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΠΟ,ο κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο κ. Μάκης Ασημακόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Συμπληρωματικά, θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους οι κα. Μαριέλα Νησωτάκη, Performance Analyst της Swansea City AFC, ο κ. Μιχάλης Κατσίμπρας, προπονητής PRO UEFA, ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος Δ.Σ. του Stoiximan και οι κ.κ.κ.κ. Γιάννης Γιαννουρής, πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών, Περικλής Ιακωβάκης, Πρωταθλητής Στίβου & όγδοος Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, Αλέξανδρος Γεροντικός, Country Manager Greece της Sportradar και Γιάννης Ζαρώτης, Ψυχολόγος - Αθλητικός Ψυχολόγος.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο του αθλητισμού, διαφημιστικές εταιρείες και χορηγούς, marketing specialists, αθλητές, διοικητικά στελέχη ομάδων, ανθρώπους από τη media και advertising αγορά, αλλά και σε όλους εκείνους που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από τον κλάδο.

Περισσότερες πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου, τα θέματα συζήτησης καθώς και τους τρόπους συμμετοχής είναι διαθέσιμα στο www.gamechanger.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Γωγώ Βλάχου στο [email protected], τηλ. 210 728 9000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ