MEDIA

Φως στο τούνελ του Mega

Φως στο τούνελ του Mega
INTIME NEWS

Προθεσμία για κατάθεση υπομνήματος στο megaλο κανάλι. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το πρωί έλαβε χώρα η ακρόαση των εκπροσώπων του Mega στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Η ανεξάρτητη Αρχή έδωσε τη δυνατότητα στην εταιρεία Τηλέτυπος Α.Ε. ως την επόμενη Δευτέρα 12 Μαρτίου για να κατατεθεί υπόμνημα με τις θέσεις της.

Οι άνθρωποι του Mega υποστήριξαν στην ακρόαση ότι από τον Σεπτέμβριο του 2016, που έχει σταματήσει η μετάδοση δελτίων ειδήσεων και άλλων live εκπομπών, ο σταθμός λειτουργεί ως θεματικός - και ως τέτοιος είναι η επιθυμία να συνεχιστεί, άρα ( επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ της στήλης ) να διεκδικήσει μια θεματική άδεια.

Η εξέλιξη, με το αίτημα κατάθεσης υπομνήματος, κρίνεται θετική και αισιόδοξη για το κανάλι αφού όλα δείχνουν ότι αποφεύγεται το "μαύρο", μέχρι να προκηρυχθεί διαγωνισμός για θεματικές άδειες.

Θετική για το μέλλον του καναλιού εν γένει. Διότι για τους εργαζόμενους, που έλαβαν μεν τη διαβεβαίωση ότι θα εξοφληθούν τα δεδουλευμένα, δεν είναι τόσο αφού στις προϋποθέσεις ενός θεματικού (και όχι ενημερωτικού) σταθμού είναι κατ’ ελάχιστο μόλις 50 εργαζόμενοι (έναντι 400, στον διαγωνισμό των ενημερωτικών).

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ