MEDIA

Φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στο Καραϊσκάκη

Φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στο Καραϊσκάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην ανάπαυλα του Ελλάδα - Κύπρος, άγνωστοι επιτέθηκαν φραστικά σε δημοσιογράφους την ώρα που έκαναν την δουλειά τους στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην ανάπαυλα του αγώνα Ελλάδα - Κύπρος για τα προκριματικά του Μουντιάλ, άγνωστοι επιτέθηκαν φραστικά σε δημοσιογράφους την ώρα που απλά έκαναν την δουλειά τους στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Μάλιστα, κάποιοι πέρασαν και μέσα στα δημοσιογραφικά θεωρεία, βρίζοντας και απειλώντας, με την κατάσταση ευτυχώς να εκτονώνεται στην συνέχεια και να μην συμβαίνει κάτι χειρότερο. Το σκηνικό συνέβη για αρκετά λεπτά, οι οπαδοί έβριζαν τον Παναθηναϊκό, τον Γιάννη Αλαφούζο και ΜΜΕ της ιδιοκτησίας του.

Παράλληλα, υπήρξε και ένταση στα επίσημα στο ημίχρονο του αγώνα, με την κατάσταση να μυρίζει "μπαρούτι". Θα πρέπει στα επόμενα παιχνίδια τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν και να υπάρξει πρόληψη, ώστε οι δημοσιογράφοι να μπορούν να κάνουν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα την δουλειά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ