MEDIA

Φουλ δράση στον Sport24 Radio, «Εβροσπόρ» και… αργία

Φουλ δράση στον Sport24 Radio, «Εβροσπόρ» και… αργία

Κύπελλο και EuroLeague στον Sport24 Radio 103,3 και, αύριο, Πέμπτη. Συν τα άλλα μιντιακά νέα της ημέρας από τον Νίκο Μποζιονέλο

Και η τρίτη μέρα του Κυπέλλου παίζει δυνατά στον Sport24 Radio με LIVE μεταδόσεις των αναμετρήσεων της Πέμπτης: Σπάρτη – Χανιά (15:00), Πανσερραϊκός – Κισσαμικός (15:00), Αστέρας Τρίπολης – Βέροια (17:15), Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας (17:15). Φινάλε στην πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, με τον αγώνα, Παναθηναϊκός – Ηρακλής (19:30)!

Στις 22:00 κάνουμε.... ασίστ στην Βιτόρια, με τον Μιχάλη Στεφάνου να περιγράφει τη “μάχη” του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπασκόνια, για την τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague. Την αναμέτρηση σχολιάζουν οι ιώργος Συρίγος, Γιάννης Φιλέρης και Σπύρος Καβαλιεράτος. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο λόγος περνάει σε εσάς με τον Ηρακλή Αντύπα και τον Χρήστο Σούτο να ανοίγουν τις γραμμές στους 103,3!

Μπάσκετ γυναικών Ολυμπιακού αύριο στη Nova

Ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού διεξάγεται αύριο, Πέμπτη 27/10, στις 18:00 με μετάδοση από το Novasports 1 από το κλειστό της Γλυφάδας, ενάντια στην τουρκική Τουρκική Γιακίν Ντογκού Γιουνιβερσιτέσι για το EuroCup. Η αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την τουρκική ομάδα στο κλειστό ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας», θα προβληθεί και από την υπηρεσία NovaGO.

Αντίστροφη μέτρηση για το Novasportsstories

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσει το νέο αθλητικό κανάλι της Nova, το NovasportsstoriesHD που θα είναι αφιερωμένο σε ιστορικές στιγμές του αθλητισμού και θα "παντρεύει" το παρελθόν με το παρόν. Το κανάλι θα βγει στον "αέρα" τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στη θέση 116 του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος της Nova με24ωρο πρόγραμμα. Αναλυτικά εδώ.

Το «Εβροσπόρ» επιστρέφει

Related content

Είκοσι χρόνια μετά την γέννησή του, το «Εβροσπόρ» επιστρέφει στην αθλητική ενημέρωση του Έβρου. Μια ομάδα νέων ανθρώπων, δημοσιογράφων που λατρεύουν το αθλητισμό σε όλο το φάσμα τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό. Να φωτίσουν τις πτυχές όλων των σπορ και να προβάλλει τους πρωταγωνιστές του, τους αφανείς μικρούς ήρωες των γηπέδων του τόπου μας. Στο 15ημερο έντυπο αθλητικό μαγκαζίνο δεν θα βρείτε θέμα της άμεσης επικαιρότητας αλλά πλούσια σε συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, αφιερώματα, παρουσιάσεις συλλόγων, αναμνήσεις από αστέρια του παρελθόντος, πρόσωπα που έχουν κάτι να πουν. Με σχόλια, ειδήσεις μικρές και μεγάλες και προτάσεις εξόδου και ψυχαγωγίας.

Οι αθλητικές κάνουν παρέλαση… το Σάββατο

Για μια ακόμα φορά τα πρακτορεία διανομής Τύπου έκαναν άνω κάτω την αργία των δημοσιογράφων των αθλητικών εφημερίδων. Οι οποίοι περιμένουν τελευταία στιγμή να μάθουν πότε… κάθονται. Ελέω 28 Οκτωβρίου λοιπόν οι εβδομαδιαίες κυριακάτικες εφημερίδες θα βγουν το Σάββατο, οι σαββατιάτικες την Παρασκευή και, μιας και την Κυριακή δεν βγαίνουν… οι κυριακάτικες, όρισαν την «αργία» των αθλητικογράφων για το Σάββατο. Γιατί να διανείμουν μόνο τις αθλητικές, σκέφτονται. Ετσι, δεν θα βγουν αθλητικές την Κυριακή. Μια καλή ημέρα από πλευράς πωλήσεων (το Σάββατο έχει μάλιστα Ατρόμητος – Ολυμπιακός, μεταξύ άλλων).

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ