MEDIA

Forthnet προς ΕΠΟ: "Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τα παιχνίδια!"

Forthnet προς ΕΠΟ: "Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τα παιχνίδια!"
INTIME SPORTS

Από πλευράς Nova εστάλη επιστολή στην ΕΠΟ όπου αναφέρεται ρητώς ότι είναι έτοιμη να μεταδώσει τα ματς του Κυπέλλου. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24,gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Τηλεοπτικών δικαιωμάτων (Κυπέλλου)… μάχη, μέρος τρίτον – αλλά και τέταρτο, δείτε στο τέλος του κειμένου. Αρχικά η Forthnet εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από την ΕΠΟ να τηρήσει τους νόμους , η ΕΠΟ κατόπιν διέρρευσε ότι τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδος (από αύριο ως και Πέμπτη) θα μεταδοθούν όπως και να έχει και το στόρι έχει και τρίτο επεισόδιο (και δεν βλέπω να τελειώνει πολύ σύντομα).

Η Forthnet/Nova απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, όπου αναφέρεται ότι είναι «σε πλήρη τεχνική και επιχειρησιακή ετοιμότητα για την πραγματοποίηση μεταδόσεων από όλα τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων» και, δη, άμεσα!

Αναλυτικά: « Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 8660/2015 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων, η οποία σας έχει κοινοποιηθεί προσηκόντως, σας γνωρίζουμε ότι η εταιρεία μας είναι σε πλήρη τεχνική και επιχειρησιακή ετοιμότητα για την πραγματοποίηση μεταδόσεων από όλα τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων από την προσεχή, ήδη, αγωνιστική της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2015-2016. Ως εκ τούτου παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα για τον τρόπο και το χρόνο συμμετοχής μας στη διαδικασία ανάθεσης του σχετικού δικαιώματος».

Επειδή ρωτάτε, και καλά κάνετε, μακάρι να είχαμε μια απάντηση 100% σίγουρη. Ετσι όπως τα έκανε η ΕΠΟ, προσωπικά δίνω 80-20% να μεταδοθούν τα ματς αύριο από τον ΟΤΕ (κανονικά και με περιγραφή, ευφάνταστο το σενάριο που διαδόθηκε περί μεταδόσεων άνευ περιγραφών). Για το 20%, υπάρχει μια νομική εκκρεμότητα που, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, θα αποσαφηνιστεί νωρίς αύριο, Τρίτη, το πρωί.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ