MEDIA

Football League, τηλεθεάσεις, φιλικά και… "Game of Thrones"

Football League, τηλεθεάσεις, φιλικά και… "Game of Thrones"

Πόσοι είδαν τα προημιτελικά του Euro, τι άλλα φιλικά θα δείξει η Nova, τι γίνεται με τα τηλεοπτικά της Football League και άλλα. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος

Πρώτο σε τηλεθέαση το Γαλλία - Γερμανία

Πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης έφεραν στην ΕΡΤ οι μεταδόσεις των προημιτελικών του Euro 2016. Την Πέμπτη 30/6 το Πορτογαλία – Πολωνία είδαν 1.217.000 τηλεθεατές με μέση τηλεθέαση 12% και μέσο μερίδιο 38,1%. Το Ουαλία – Βέλγιο είδαν 1.006.000 με 9,9% και 31,2% αντίστοιχα και το ρεκόρ, μέχρι στιγμής, έκανε το Σαββατόβραδο το Ιταλία – Γερμανία με 1.294.000 τηλεθεατές, 12,8% μέση τηλεθέαση και 45,2% μέσο μερίδιο. Την Κυριακή το Γαλλία – Ισλανδία είδαν, πάντα κατά μέσο όρο, 1.010.000 τηλεθεατές (με 10% και 31,3% αντίστοιχα).

Live απόψε το ΑΠΟΕΛ – ΠΑΣ και άλλα, έξτρα φιλικά…

Απόψε στις 20:00 θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 1 ο αγώνας προετοιμασίας ΑΠΟΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί στην Κύπρο.

Επίσης, προστέθηκαν και άλλα φιλικά προς μετάδοση στα όσα είχε γνωστοποιήσει προ ημερών η Nova: την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στις 21:00, το Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός από την Κωνσταντινούπολη με κάλυψη από το Novasports2 ενώ την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 21:00 θα καλυφθεί από το Novasports 1 το Παναθηναϊκός - Τσβόλε που θα διεξαχθεί στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Το επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού είναι την Παρασκευή 8 Ιουλίου με τη Γάνδη (21:00, Novasports 1), το επόμενο του ΠΑΟΚ αύριο, Τετάρτη, στις 19:30 (αντί για 19:00) με τη Σιλφόλντε από το Novasports 1), αύριο έχει και ΑΕΚ με την Μπάνικ Οστράβα στο Κιέλτσε της Πολωνίας, live από το Novasports 3 στις 18:00 (αντί για 17:00) ενώ την Πέμπτη στις 19:00 θα μεταδοθεί από το Novasports1 1 το Παναθηναϊκός – Οσμάνλισπορ.

Τηλεοπτικά Football League

Το συμβόλαιο με τον OTE TV έληξε και οι άνθρωποι της Football League αναζητούν νέα τηλεοπτική "στέγη". Το όνομα της Nova "παίζει", κυρίως ως φημολογία μέχρι στιγμής αφού στο συνδρομητικό της Κάντζας έχουν θέσει ως προτεραιότητα το μέλλον της Super League (υπάρχει και κρίσιμο Δ.Σ. σήμερα).

"Car plus": Η αυτοκίνηση στο SBC

Στο δρόμο της οικονομίας μπαίνει ο κλάδος του αυτοκινήτου μέσα από τη συχνότητα του SBC TV. Με "οδηγούς" τους Νίκο Τσάδαρη και Ηλία Ματζαβά και "συνεπιβάτες" το έμπειρο επιτελείο του μοναδικού οικονομικού καναλιού της χώρας, ξεκινά η εβδομαδιαία ημίωρη εκπομπή "Car plus". Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζονται επιχειρηματικά νέα από τον κλάδο του αυτοκινήτου, με συνεντεύξεις στελεχών του στενού και ευρύτερου χώρου. Στο "Car plus" θα δείτε πρώτοι τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν, αλλά και αυτά που παρουσιάζονται σε διεθνείς εκθέσεις, ενώ διεξοδικά θα αναλύεται ο σημαντικότατος τομέας της οδικής ασφάλειας. Με την μοναδική ματιά του SBC, θα αναλύονται τα οικονομικά στοιχεία του κλάδου, τα μεγέθη της αγοράς, αλλά και τα χρηματοοικονομικά προγράμματα των εταιριών.

Επειδή κλάδος αυτοκινήτου δεν είναι μόνο τα οχήματα, το "Car plus" θα παρουσιάζει νέα για μια σειρά προϊόντων, όπως: καύσιμα, λιπαντικά, εναλλακτικές μορφές καυσίμων, λάστιχα, ανταλλακτικά, μαζικές μετατροπές, αλλά και ελληνικές κατασκευαστικές προσπάθειες. Από το πολυθεματικό μαγκαζίνο δε θα λείπει η ενημέρωση για τις κρατικές προμήθειες οχημάτων, τα διόδια, τις συμβάσεις με παραχωρησιούχους, τις ασφαλιστικές και τη φορολογική πολιτική. Η εκπομπή "Car plus" πατάει… γκάζι για τον Σεπτέμβρη.

Οι έντεκα έγιναν δέκα…

Λίγες ώρες μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών για την δημοπρασία των τεσσάρων αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), ένας από τους 11 μνηστήρες είναι, ως όλα δείχνουν, εκτός. Κι αυτό διότι φαίνεται ότι απορρίφθηκε η υποψηφιότητα του ART TV (του Γιώργου Καρατζαφέρη) καθώς ο φάκελος ήταν ελλιπής και δεν είχε ούτε το παράβολο των 30.000 ευρώ.

Η "Μηχανή του Χρόνου" στο δίκτυο της 24MEDIA

Στο πλαίσιο ανάπτυξης της, η 24MEDIA διευρύνει την συνεργασία με το site mixanitouxronou.gr που ενισχύει το δίκτυο του Ομίλου περαιτέρω με ένα ισχυρό ειδησεογραφικό brand. Η "Μηχανή του Χρόνου" που διευθύνουν ο Χρίστος Βασιλόπουλος και ο Δημήτρης Πετρόπουλος αποτελεί ένα ενημερωτικό site το οποίο ερευνά σημαντικά γεγονότα από το παρελθόν, παρουσιάζει άγνωστες πλευρές από την ζωή ανθρώπων που αξίζει να γνωρίζουμε τα έργα και τις ημέρες τους με έμφαση την ιστορία και τον πολιτισμό. Μέχρι σήμερα η δημοσιογραφική ομάδα έχει παρουσιάσει στην τηλεόραση περισσότερα 250 ντοκιμαντέρ. Έχει λάβει το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για την προαγωγή της Δημοσιογραφίας και στην Κύπρο έχει αναδειχθεί δύο φορές καλύτερη τηλεοπτική εκπομπή. Στο διαδίκτυο, στόχος είναι να παρουσιάζει σε 24ωρη βάση, πρωτότυπα δημοσιογραφικά θέματα και έρευνες χωρίς χρονικούς περιορισμούς και γεωγραφικές δεσμεύσεις. Στα δύο χρόνια λειτουργίας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου και δυναμικού κοινού.

Ο Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO της 24MEDIA, δήλωσε: " Κάθε φορά που υποδεχόμαστε ένα νέο brand στην μεγάλη οικογένεια της 24MEDIA η χαρά μας είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι τόσο οικείο, αγαπητό και δημοσιογραφικά έμπιστο όπως η Μηχανή του Χρόνου. Αναπτυσσόμαστε και εξελισσόμαστε, με τα καλύτερα συστατικά, πάντα με γνώμονα τα ενδιαφέροντα του αναγνωστικού μας κοινού".

Football League, τηλεθεάσεις, φιλικά και… "Game of Thrones"

Sales Director στον Sport24 Radio η Σταυριάνα Χουτρίδη

Η Σταυριάννα Χουτρίδη εντάσσεται στο ανθρώπινο δυναμικό της 24MEDIA και αναλαμβάνει την Εμπορική Διεύθυνση του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού, Sport24 Radio 103,3. Έχοντας μία μεγάλη διαδρομή στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης με 12 χρόνια στη Love Radio Broadcasting (Love Radio 97,5 & Orange 93,2), ενάμισι χρόνο στον Όμιλο του MAD (MAD TV & Mad Radio 106,2) και τα τελευταία 3 χρόνια στο χώρο των DigitalSports Μέσων, αναλαμβάνει τη θέση της Sales Director του Sport24 Radio 103,3. O Φραγκίσκος Μονογυιός, Deputy CEO & Commercial Director της 24 MEDIA, δήλωσε: " Με την προσθήκη της Σταυριάννας Χουτρίδη στο εμπορικό μας τμήμα συνεχίζουμε να επενδύουμε στη σταθερή κατεύθυνση που διαχρονικά η εταιρεία μας κινείται και δεν είναι άλλη από την προσήλωση στο αποτέλεσμα μέσω έμπειρων στελεχών, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών της αγοράς".

Ο 6ος κύκλος του "Game of Thrones" έσπασε όλα τα ρεκόρ

Football League, τηλεθεάσεις, φιλικά και… "Game of Thrones"

Το "Game of Thrones", η πιο πολυσυζητημένη σειρά στον κόσμο η οποία προβάλλεται στη χώρα μας αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema και μάλιστα ταυτόχρονα με την Αμερική και με υπότιτλους, ολοκλήρωσε και τον 6ο κύκλο, με το τελευταίο επεισόδιο να κάνει νέο ρεκόρ τηλεθέασης παγκοσμίως. Ο 6ος κύκλος, κατά πολλούς ο καλύτερος έως τώρα, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου καταγράφοντας κατά μέσο όρο την μεγαλύτερη τηλεθέαση, αφού τον παρακολούθησαν 7,69εκ τηλεθεατές. Το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου, παρακολούθησαν 8,89εκ τηλεθεατές, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ καθώς η υψηλότερη τηλεθέαση που είχε καταγραφεί έως τώρα ήταν 8,11εκ τηλεθεατές και ήταν στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου, με τον αιφνίδιο θάνατο του Τζον Σνόου. Το τέλος του 6ου κύκλου βρίσκει τις μεγάλες οικογένειες πιο δυνατές από ποτέ και έτοιμες για τη μεγάλη μάχη που έρχεται... Ο επόμενος κύκλος της σειράς που θα συζητιέται για χρόνια, ο 7ος, θα προβληθεί και αυτός αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema και ταυτόχρονα με την Αμερική.

Στην κορυφή της ενημέρωσης ο Αlpha…

Έχοντας κατακτήσει την κορυφή της ενημέρωσης από το 2015, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha διατήρησε την κυριαρχία του, με διαφορά από τον ανταγωνισμό, και κατά το διάστημα Σεπτέμβριος 2015 - Ιούνιος 2016. Σε μια χρονική περίοδο με έντονη πολιτική επικαιρότητα και καταιγισμό γεγονότων, οι ειδήσεις του Alpha ήταν η πρώτη επιλογή για αξιόπιστη, αντικειμενική, γρήγορη και άμεση ενημέρωση, τόσο στο σύνολο κοινού όσο και στο κοινό 15-44, συγκεντρώνοντας τον υψηλότερο αριθμό τηλεθεατών απ’ όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, ανεξαρτήτου ώρας μετάδοσης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2015 έως και τις 30 Ιουνίου 2016, το κεντρικό δελτίο του Alpha ήταν στην 1η θέση στον πίνακα τηλεθέασης, στο σύνολο κοινού, σημειώνοντας μέσο όρο 19,8% (583.801 τηλεθεατές).

Ακολούθησαν βάσει αριθμού τηλεθεατών: Mega με 16,6% (548.024 τηλεθεατές), ΑΝΤ1 με 16,8% (525.960 τηλεθεατές), Star με 13,8% (448.479 τηλεθεατές), ΣΚΑΪ με 10,1% (399.219 τηλεθεατές) και ΕΡΤ1 με 4,5% (177.762 τηλεθεατές). Την 1η θέση κατέκτησε και στο κοινό 15-44 με μέσο όρο 16,2% (136.671 τηλεθεατές). Ακολούθησαν βάσει αριθμού τηλεθεατών: ΑΝΤ1 με 14,3% (127.564 τηλεθεατές), Star με 13,7% (125.277 τηλεθεατές), Mega με 13,2% (123.815 τηλεθεατές), ΣΚΑΪ με 6,8% (80.274 τηλεθεατές) και ΕΡΤ1 με 2,5% (30.497 τηλεθεατές).

Football League, τηλεθεάσεις, φιλικά και… "Game of Thrones"

Και τον Ιούνιο, οι ειδήσεις του Alpha κέρδισαν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, φέρνοντας στο προσκήνιο, καταγράφοντας και αναλύοντας με πληρότητα και ταχύτητα, τα σημαντικότερα γεγονότα της επικαιρότητας. Από την 1η έως και τις 30 Ιουνίου 2016, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ήταν στην 1η θέση στο σύνολο κοινού, σημειώνοντας μέσο όρο 16,9%. Ακολούθησαν: Star με 15,3%, ΣΚΑΪ με 11,1%, ΑΝΤ1 με 12,9%, Mega με 10,6%, και ΕΡΤ1 με 7,8%. Την 1η θέση κατέκτησε και στο κοινό 15-44 με μέσο όρο 14,5%. Ακολούθησαν: Star με 14,4%, ΑΝΤ1 με 12,3%, Mega με 10%, ΣΚΑΪ με 7,6% και ΕΡΤ1 με 6,2%.

… και ανανέωση Σρόιτερ

Ο Alpha, "με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Αντώνη Σρόιτερ". Ο Αντώνης Σρόιτερ θα είναι στο δυναμικό του σταθμού για τα επόμενα δύο χρόνια.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ