MEDIA

Εως 226 αγώνες της νέας Euroleague από τα κανάλια Novasports

Εως 226 αγώνες της νέας Euroleague από τα κανάλια Novasports

Τα κανάλια Novasports, διαθέτοντας τεχνογνωσία και εμπειρία 20 και πλέον χρόνων, θα συνεχίσουν να προβάλλουν με τον αρτιότερο τρόπο την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της γηραιάς ηπείρου.

H Euroleague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ μπαίνει στη νέα εποχή, ανακοινώνοντας το πρόγραμμα της νέας περιόδου και τα κανάλια Novasports θα μεταφέρουν στους συνδρομητές τους το συναρπαστικό πρωτάθλημα. Από τη σεζόν 2016-2017, που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου, οι 16 καλύτερες και ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης θα αγωνιστούν σ’ ένα πρωτάθλημα με σύστημα Round Robin, δηλαδή σύστημα βάσει του οποίου η κάθε ομάδα θα αγωνίζεται με τις υπόλοιπες 15 σε έναν εντός και έναν εκτός έδρας αγώνα.

Με τον νέο τρόπο διεξαγωγής θα πραγματοποιηθούν 240 αγώνες στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, οι οποίοι θα διεξάγονται Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ, κατά περίπτωση, καινοτομία του νέου συστήματος είναι ότι θα διεξάγονται δύο αγωνιστικές την ίδια εβδομάδα, δηλαδή αγώνες και την Τρίτη και Τετάρτη, προκειμένου να μειωθούν οι μετακινήσεις των ομάδων. Στη φάση των play offs και εφόσον χρειαστούν θα διεξάγονται μέχρι 20 αγώνες (σειρές best of five). Τέλος, στο Final 4 οι δύο ημιτελικοί οδηγούν τους φιναλίστ στο μεγάλο τελικό και τον πρωταθλητή Ευρώπης και τους ηττημένους στον μικρό τελικό.

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, και διαθέτοντας τεχνογνωσία και εμπειρία 20 και πλέον χρόνων, θα συνεχίσουν να προβάλλουν με τον αρτιότερο τρόπο την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της γηραιάς ηπείρου. Φυσικά, τα γεγονότα κάθε αγωνιστικής ημέρας θα συνεχίσουν να προβάλλονται και να αναλύονται μέσα από την εκπομπή «Super Euroleague», καθώς και το Novasports.gr με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρα σχόλια και εκτιμήσεις. Συνολικά στη διάρκεια της κανονικής περιόδου θα μεταδοθούν 211 αγώνες αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports. Επίσης στη φάση των play offs ο μικρότερος αριθμός αγώνων που μπορεί να διεξαχθεί και να μεταδώσουν τα αθλητικά κανάλια της Nova, κατ' αποκλειστικότητα είναι 9 αγώνες ενώ ο μεγαλύτερος 15. Συνολικά θα μεταδίδονται, με εικόνα υψηλής ευκρίνειας, αποκλειστικά από 220 έως maximum 226 αγώνες, καθώς και όλο το Final 4.

Υπενθυμίζεται ότι για τη σεζόν 2016-17 ισχύει η τρέχουσα συμφωνία, με την ΕΡΤ να μεταδίδει από έναν αγώνα κάθε εβδομάδα και φυσικά το Final 4. Από τη σεζόν 2017- 18 η Nova έχει ήδη πετύχει (αναμένεται η ανακοίνωση) αποκλειστική συμφωνία αλλά ενδέχεται να υπάρξει εκ νέου συνεργασία με την ΕΡΤ.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ