MEDIA

Εβδομάδα ποδοσφαιρικού και μπασκετικού... Eurogroup!

Εβδομάδα ποδοσφαιρικού και μπασκετικού... Eurogroup!

Οι μεταδόσεις από Champions League, Europa League αλλά και των play offs της Euroleague, αγωγές κατά ΜΜΕ πρώην πρωθυπουργού, έξι χρόνια ΔΝΤ και άλλα πολλά. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Στρατηγική συνεργασία 24MEDIA & Globe One Digital

Στη σύνταξη συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας προχωράει ο Όμιλος 24MEDIA με την Globe One Digital. Στο πλαίσιο αυτό, η Globe One Digital αναλαμβάνει το Strategic Consulting in Digital Content για όλα τα brands της 24MEDIA. Συγκεκριμένα θα συμμετέχει, με χρέη στρατηγικού συμβούλου, στην παραγωγή εξειδικευμένου πρωτογενούς περιεχομένου για τα sites του Ομίλου. Στόχος είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση του ήδη υπάρχοντος Content & Audience Development Team της 24MEDIA με SEO/SEM πρακτικές, η μεγαλύτερη διείσδυση σε επιμέρους κλάδους στους οποίους εξειδικεύεται η Globe One Digital αλλά και η περαιτέρω διοχέτευση του παραγόμενου περιεχομένου σε έναν ευρύτερο κύκλο digital συνεργαζόμενων εκδοτών.

Εβδομάδα ποδοσφαιρικού και μπασκετικού... Eurogroup!

Η Globe One Digital είναι ένα από τα κορυφαία Agencies που δραστηριοποιείται στο χώρο του Digital Performance στην Ευρώπη, με πολυετή εμπειρία σε μεγάλους στρατηγικούς λογαριασμούς. Ως Intelligent Performance Marketing Agency και Πιστοποιημένος συνεργάτης της Google, παραδίδει ολοκληρωμένες στρατηγικές Digital Marketing, οι οποίες περιλαμβάνουν PPC Advertising, SEO, CRO, Social Media, Mobile και άλλες υπηρεσίες Web. Πρόσφατα απέσπασε μια σημαντικότατη διάκριση, καταλαμβάνοντας την 81η θέση στη λίστα “2016 Inc. 5000 Europe” του Ιnc. Magazine, ανάμεσα στις 5000 Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης. Πρόκειται δε για την 1η θέση στην Ελλάδα και την 5η στην Ευρώπη, στην κατηγορία Advertising & Marketing.

Σεντόνι και αυτή την εβδομάδα...

Ολα τα ματς στον OTE TV πλην ενός, παράλληλα με την ΕΡΤ, την Τετάρτη (Ατλέτικο - Μπάρτσα), όλα τα ματς του Champions League στις 21:45 και του Europa League στις 22:05.

Την Τρίτη μεταδίδονται από το OTE Sport 1 το Ρεάλ Μαδρίτης - Βόλφσμπουργκ σε περιγραφή του απεσταλμένου Αντρέα Παλομπαρίνι κι από το ΟTE Sport 2 το Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του απεσταλμένου Γιώργο Θαναηλάκη.

Εβδομάδα ποδοσφαιρικού και μπασκετικού... Eurogroup!

Την Τετάρτη 13 το OTE Sport 1 δείχνει το Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και το OTE Sport 2 το Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα σε περιγραφή από τη Μαδρίτη του ταξιδιάρη Αντρέα Παλομπαρίνι.

Και τις δύο ημέρες θα βγει pre (20:00) και post game (23:45) εκπομπή σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσόχου.

Την Πέμπτη είναι βραδιά Europa: και τα τέσσερα ματς λεπτό προς λεπτό από το OTE Sport 1 σε σχολιασμό Πάνου Βόγλη. Και, επιμέρους, από το OTE Sport 2 το Λίβερπουλ - Ντόρτμουντ σε περιγραφή του απεσταλμένου Χρήστου Σωτηρακόπουλου, από το ΟTE Sport 3 το Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα, από το OTE Sport 7 το Σπάρτα Πράγας - Βιγιαρεάλ σε περιγραφή του Δημήτρη Ξαρλή κι από το OTE Sport 8 το Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπράγκα σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη.

...και κλήρωση την Παρασκευή

Η κλήρωση των ημιτελικών σε Champions και Europa League θα λάβει χώρα την Παρασκευή με μετάδοση από το Eurosport αλλά και από τον OTE TV. Η εκπομπή σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσόχου θα ξεκινήσει στις 12:00, στις 12:30 η κλήρωση του Champions League σε σχολιασμό του απεσταλμένου Πάνου Μάλαμα και στις 13:30 η κλήρωση του Europa League με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη στο στούντιο.

Euroleague show time

Ωρα play offs από αύριο, Τρίτη. Στις 20:00 το ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και στις 20:45 η ΕΡΤ1 θα δείξει το Φενερμπαχτσέ - Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου. Την Τετάρτη 13/4 μεταδίδονται στις 20:00 το Λοκομοτίβ Κούμπαν - Μπαρτσελόνα από το Novasports 7 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και στις 21:45 το Λαμποράλ Κούτσα - Παναθηναϊκός από το Novasports 2. Στην περιγραφή θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής.

Την Πέμπτη 14/4 ακολουθούν στις 20:00 το ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας (Novasports 3) σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα και στις 20:45 το Φενερμπαχτσέ - Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 2) σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Η ΕΡΤ θα μεταδώσει την Παρασκευή 21:45 το δεύτερο ματς Λαμποράλ Κούτσα - Παναθηναϊκού σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου, την ίδια ημέρα από τη Nova μεταδίδεται στις 20:00 το Λοκομοτίβ Κούμπαν - Μπαρτσελόνα (Novasports 2). Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας.

Και τα δύο κανάλια θα βγάζουν κάθε βράδυ τις γνωστές επιτυχημένες, μπασκετικές τους εκπομπές.

Εβδομάδα ποδοσφαιρικού και μπασκετικού... Eurogroup!

Ο Sport24 Radio 103,3 μένει… πιστός στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού και #paizeidynata στο πρώτο ματς της σειράς των play offs της Euroleague με το Λαμποράλ – Παναθηναϊκός. Ο Sport24 Radio 103,3 θα είναι γι' ακόμη μία φορά παρών στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, με τον Γιώργο Οικονόμου να κάνει την περιγραφή του αγώνα και να μεταφέρει στους 103,3 όλο το ρεπορτάζ από την χώρα των Βάσκων. Αμέσως μετά Ηρακλής Αντύπας, Σταύρος Καραΐνδρος και Αλέξανδρος Τρίγκας ανοίγουν τις γραμμές και σχολιάζουν τη Super League, το Champions League και την πρώτη αγωνιστική των play offs της Euroleague! Sport24 Radio γιατί το μπάσκετ έχει πλέον το δικό του σπίτι…

Εχει και FA Cup...

Την Τετάρτη στις 21:00 ο επαναληπτικός προημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, live από το Novasports 3.

Στις 23/4, στις 19:15, διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός με την Εβερτον εναντίον μια εκ των Γουέστ Χαμ ή Γιουνάιτεντ (live, Novasports 2) και στις 24/4, στις 18:00, ο έτερος ημιτελικός με την Κρίσταλ Πάλας εναντίον της Γουότφορντ (live, Novasports 1). Ο τελικός, επίσης live από τη Nova, διεξάγεται στις 21 Μαΐου.

Playoffs βόλεϊ Γυναικών

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 12 Απριλίου στις 17:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από το Web TV του Novasports.gr, τον 3ο αγώνα Παναθηναϊκός - Α.Ο. Θήρας για την ημιτελική φάση των playoffs της Α1 βόλεϊ Γυναικών. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Ηλίας Παπαϊωάννου.

"360 μοίρες" για το... Ρίο

Related content

Λίγους μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κορυφαίοι αθλητές παραχωρούν στην εκπομπή «360 μοίρες» του Alphaκαι τη Σοφία Παπαϊωάννου (Τρίτη 00:00, Alpha) πολύτιμο χρόνο από την εντατική τους προετοιμασία για να μοιραστούν τα όνειρά τους και την αγωνία τους για μία καλή επίδοση που θα χαρίσει χαρά στο πανελλήνιο. Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Γιαννιώτης, Εμμανουήλ Καραλής, Λευτέρης Πετρούνιας, Ράνια Ρεμπούλη και Χρήστος Καπέλας.

Live το Ελλάδα - Ρωσία για το FINA World League Γυναικών

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» και τον αγώνα Ελλάδα - Ρωσία για το FINA World League Γυναικών. Η αρχή, γίνεται στις 18:15 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από το Novasports 1. Στις 19:00 θα ακολουθήσει επίσης στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στην πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO η μετάδοση του αγώνα Ελλάδας – Ρωσίας για την 5η αγωνιστική του FINA World League Γυναικών. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Καπίρης.

Η «Novasports Running Team» έτρεξε για καλό σκοπό στα «Street Relays» στη Γλυφάδα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν τα «ΒΙΚΟΣ Street Relays», οι πρώτοι αγώνες σκυταλοδρομιών στην Ελλάδα, που διεξήχθησαν στη Γλυφάδα την Κυριακή 10 Απριλίου. Στο δεύτερο αγώνα για το 2016 και για πρώτη φορά φέτος στην Αττική, εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές έδωσαν το «παρών» στην παραλία της πόλης της Γλυφάδας, ενώ πλήθος κόσμου απόλαυσε τον πρωτοποριακό αγώνα που γίνεται στο πλαίσιο ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού.

24 Novasports Running Team

Ο αγώνας είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν με την παρουσία τους στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδας), συμβάλλοντας έτσι στο να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές των παιδιών του Ιδρύματος. Τα κανάλια Novasports στηρίζουν τη διοργάνωση ως Media Partner, ενώ παράλληλα στα Καταστήματα Forthnet των περιοχών όπου διεξάγονται οι αγώνες, οι πολίτες μπορούν να γραφτούν για να τρέξουν με τη Novasports Running Team, όπως έγινε και στο δεύτερο αγώνα των ΒΙΚΟΣ Street Relays, στη Γλυφάδα. Η επικοινωνιακή στήριξη της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης της Forthnet και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

«Ιστορίες» για τα έξι χρόνια ΔΝΤ!

Έξι χρόνια ΔΝΤ στην Ελλάδα: Μια αποκαλυπτική έρευνα για τον ρόλο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην ελληνική κρίση αύριο, Τρίτη στις 23:15 στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Ιστορίες» », με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα. Στην πιο δύσκολη και αμφίρροπη καμπή της διαπραγμάτευσης για την αξιολόγηση και με ανοιχτή τη σκληρή κόντρα ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και το ΔΝΤ, ο Παύλος Τσίμας μιλά με πρόσωπα – κλειδιά της εξαετούς κρίσης και καταγράφει τις άγνωστες πτυχές της εμπλοκής του Ταμείου στα ελληνικά Μνημόνια. Ποιός ή ποιοί έφεραν το ΔΝΤ στην Ευρώπη και την Ελλάδα; Ποιοί ήταν οι καθοριστικοί σταθμοί της παρουσίας του στο ελληνικό πρόγραμμα; Το παρασκήνιο, τα λάθη, οι συγκρούσεις, οι κόντρες μεταξύ των δανειστών, ο μελλοντικός ρόλος του Ταμείου.

Εβδομάδα ποδοσφαιρικού και μπασκετικού... Eurogroup!

Μιλούν ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος, ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ και νυν πρόεδρος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Παναγιώτης Ρουμελιώτης, η πρώην σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών Έλενα Παναρίτη, η οικονομολόγος και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά, ο Αμερικανός δημοσιογράφος, ερευνητής και συγγραφέας Paul Blustein (συγγραφές της έρευνας «The IMF, the eurozone and the forst rescue of Greece), ο οικονομολόγος και διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ευρωπαϊκής Πολιτικής (CEPS) Daniel Gros και ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal (υπεύθυνος για τα ευρωπαϊκά οικονομικά θέματα) Marcus Walker .

Μηνύσεις και αγωγές από Σαμαρά

Μηνύσεις και αγωγές εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη καθώς και μέσων μαζικής ενημέρωσης αναμένεται να υποβάλει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Όπως αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του, «ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα υποβάλει άμεσα μηνύσεις και αγωγές εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη καθώς και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης («Παραπολιτικά», koutipandoras.gr και «Δημοκρατία») για όσα εν γνώση τους, ψευδή και συκοφαντικά, έγραψαν και είπαν σε βάρος του». Με αφορμή την εμπλοκή συγγενών του στη λίστα Λαγκάρντ, όλα αυτά.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ