MEDIA

Εβδομάδα κλήρωσης, διαβολοβδομάδα μπάσκετ!

Εβδομάδα κλήρωσης, διαβολοβδομάδα μπάσκετ!

Μεταδόσεις Euroleague σε Nova, ΕΡΤ και Sport24 Radio, κλήρωση Κυπέλλου και μια… ποδηλατική χρονιά. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου στον Sport24 Radio

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα ακούσουν τα… ονόματά τους την Τρίτη το πρωί στις 11:30 στην κληρωτίδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την αναβολή της περασμένης Παρασκευής. Φυσικά ο Sport24 Radio 103,3 θα μεταδώσει την κλήρωση και τις αντιδράσεις!

Η 27η αγωνιστική της EuroLeague στον Sport24 Radio 103,3

Η EuroLeague συνεχίζεται με διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη (21/03, 21:15) ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την Αρμάνι Μιλάνο. Στην μετάδοση ο Γιάννης Κουβόπουλος. Με τη λήξη σχολιάζει ο Γιώργος Συρίγος. Την Τετάρτη (22/03) η δράση μεταφέρεται στη Σερβία, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα. Στην μετάδοση και το ρεπορτάζ, από το Βελιγράδι ο Νότης Ψιλόπουλος. Το πρώτο σχόλιο κάνει ο Γιώργος Συρίγος. Στις 22:00 ο Στέφανος Τριαντάφυλλος, σκοράρει για το 103-101, η ομάδα μπάσκετ του σταθμού, συλλέγει ρεπορτάζ και δηλώσεις, ενώ το σχόλιο #paizeidynata στους 103,3! Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, Ηρακλής Αντύπας και Χρήστος Σούτος, ανοίγουν τις γραμμές και σας δίνουν το λόγο.

Το μπάσκετ πρωταγωνιστεί στη Nova…

…με διπλή αγωνιστική της EuroLeague, Basketball Champions League και το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών

Για την 27η και την 28 αγωνιστική της EuroLeague θα μεταδοθούν από τη Nova, από Τρίτη μέχρι και Πέμπτη, συνολικά 14 αναμετρήσεις ( δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα ). Από το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων μεταδίδονται την Τρίτη στις 21:15 το Παναθηναϊκός Superfoods – Αρμάνι Μιλάνο από το Novasports 2 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 21:00 το Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης από το Novasports 2 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.

Από την ΕΡΤ2, την ΕΡΤ HD και το ert.gr μεταδίδονται την Τετάρτη 22/3 στις 20:00 το Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου και την Πέμπτη στις 22:00 το Μπασκόνια – Παναθηναίκός σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

Για τους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League μεταδίδονται την Τρίτη στις 21:30 το Βιλερμπάν – Τενερίφη από το Novasports 3 και σε μαγνητοσκόπηση στις 23:00 το Μπάνβιτ – Ρίσεν από το Novasports 4. Και, την Τετάρτη, στις 19:00 το Καρσίγιακα – Βενέτσια από το Novasports 3 και στις 21:30 το Μονακό – Σάσαρι Novasports 3.

και Final Four Κυπέλλου Γυναικών

Από τη Nova θα μεταδοθεί και το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών που θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα, με τη συμμετοχή της Νίκης Λευκάδας, του Ολυμπιακού, του Πανιωνίου και του Πρωτέα. Οι αγώνες του μπάσκετ (#LoveBasketball) θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου μεταδίδονται στις 17:00 το Πρωτέας – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα και στις 20:00 το Νίκη Λευκάδας – Πανιώνιος σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα. Την Κυριακή 26 Μαρτίου διεξάγονται στις 14:00 ο μικρός τελικός και στις 17:00 ο μεγάλος.

Η μεγαλύτερη ποδηλατική χρονιά όλων των εποχών στο Eurosport

Περισσότεροι αγώνες, περισσότερες ώρες ζωντανής κάλυψης και περισσότερες τοπικές παραγωγές. Το 2017 το Eurosport παραμένει ...επικεφαλής του πελοτόν για όλους τους παθιασμένους φίλους της ποδηλασίας. Ο κορυφαίος αθλητικός τηλεοπτικός προορισμός της Ευρώπης τη φετινή χρονιά θα γεμίσει με πάθος όλους τους φίλους της ποδηλασίας με περισσότερες από 200 ημέρες και 2.300 ώρες ζωντανής κάλυψης μέσα από τη συχνότητα του. Το ασυναγώνιστο καλεντάρι του Eurosport περιλαμβάνει για ακόμη μία φορά τους τρεις μεγάλους γύρους, με αποκλειστική και εκτεταμένη κάλυψη του Γύρου Ιταλίας, συν 25 αγώνες της UCI World Tour, συμπεριλαμβανομένων των 5 αγώνων “Μνημεία”. Τη φετινή χρονιά το Eurosport θα ξεπεράσει τις 300 ώρες κάλυψης των τριών μεγάλων γύρων του αθλήματος. Επίσης, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Eurosport για μεγαλύτερη σύνδεση με τους ντόπιους φιλάθλους, για πρώτη φορά, τόσο το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και η Γερμανία θα κάνουν επιτόπια παραγωγή προγράμματος στον φετινό Γύρο Γαλλίας.

To Eurosport συνεχίζει να συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού για τις μοναδικές τους αναλύσεις και τη διορατικότητα που τους διακρίνει. Σε αυτό το γκρουπ ανήκουν ο τρεις φορές νικητής του Γύρου Γαλλίας, Greg LeMond, ο νικητής ετάπ του Γύρου, Juan Antonio Flecha και ο Sean Kelly, 9 φορές νικητής σε κλασικούς αγώνες “Μνημεία”. Ο Roberto Vacchi (Σουηδία) και ο Richard Virenque (Γαλλία) θα προσφέρουν τον κορυφαίο σχολιασμό και την τοπική τεχνογνωσία σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η κάλυψη του Eurosport συνεχίζει να κινείται σε πρωτοποριακά πεδία και φέτος προστίθεται, για πρώτη φορά η live κάλυψη σε 360 Virtual Reality κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού αγώνα, όπως είναι το “La Route du Sud” τον Ιούνιο.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ