MEDIA

Europa στους 103,3 και στον ΟΤΕ, Αλβέρτης και… ζάπινγκ

Europa στους 103,3 και στον ΟΤΕ, Αλβέρτης και… ζάπινγκ

Τι ετοιμάζει ο Sport24 Radio για τα ματς ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ στο Europa και πώς θα τα καλύψει τηλεοπτικά ο OTE TV; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ο Sport24 Radio 103,3… τεντώνει το σεντόνι του Europa League σε μια άκρως… ελληνική Πέμπτη!

Ο Ολυμπιακός παίζει στις 20:00 στη Βέρνη με τους Γιουνγκ Μπόις στις 20:00 και περιγράφει για τους 103,3 ο απεσταλμένος του Sport24 Radio 103,3 Διονύσης Βερβελές. Τηλεοπτικά μεταδίδεται από το OTE Sport 2 σε περιγραφή του απεσταλμένου Γιώργου Θαναηλάκη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Σπηλιόπουλου.

Στις 22:05 ξεκινά το ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα στην Τούμπα, με τους Σάββα Τζιομπάνογλου και Αντώνη Τσακαλέα στο σπικάζ για τον Sport24 Radio 103,3. Τηλεοπτικά μεταδίδεται από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου και ρεπορτάζ Μιχάλη Μελισσίδη και Κώστα Γκουντούλα, ενώ καλεσμένος θα είναι ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Την ίδια ώρα (22:00) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Αγιαξ, με τον Μπάμπη Τσιμπίδα στην περιγραφή για τους 103,3 και τον Χρήστο Μπάλλο στο ρεπορτάζ. Τηλεοπτικά μεταδίδεται από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου και ρεπορτάζ Αποστόλη Πάνου και Κώστα Γιαλιτάκη, και με καλεσμένο τον Χουάν Ραμόν Ρότσα που θυμάται τα μεγάλα ματς με τον «Αίαντα» το 1996!

Ευλόγως, το πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT του ΟΤΕ TV για την Πέμπτη προσαρμόστηκε στη μεγάλη πρεμιέρα του Europa League και περιλαμβάνει 13 live μεταδόσεις και φυσικά τις εκπομπές «Europa League Show» και «Europa League Λεπτό προς Λεπτό», που κάνουν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν όπου οι Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας και Πάνος Βόγλης θα μας ενημερώσουν για όλα ακολουθήσουν στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής βραδιάς. Με το τέλος όλων των αγώνων επιστρέφει η εκπομπή «UEFA Europa League Show» με εκτενή highlights από τους 24 αγώνες, πλούσιο ρεπορτάζ και ψηφιακή ανάλυση από τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Από τα αυριανά, συνολικά 24 ματς ( δείτε το πρόγραμμα των μεταδόσεων ) ξεχωρίζουν τα Φέγενορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη, Σταντάρ Λιέγης – Θέλτα σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου και Νις – Σάλκε σε περιγραφή Τόλη Χριστοφοράκη.

Καλεσμένος απόψε ο Αλβέρτης

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, απόψε Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 21:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το Novasports1HD την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή και καλεσμένο τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Ο «Φράγκι», θα βρεθεί στο στούντιο της Nova στη Κάντζα και θα μιλήσει και στο Γιώργο Συρίγο για το μεγάλο τουρνουά μπάσκετ «Diamonds are Forever» που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τιμή του Δημήτρη Διαμαντίδη. To τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ το διήμερο Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου – Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού Superfoods, της Μπαρτσελόνα, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ και θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Θα… τρελαθούμε στο ζάπινγκ

Αύριο δεν έχει μπάσκετ αλλά… πόσες Πέμπτες θα βλέπουμε ταυτόχρονα και Europa League και Euroleague και θα… τρελαθούμε στο ζάπινγκ; Με τρεις ομάδες μας στο Europa (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό) και δύο στην Euroleague (Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό) αρκετές Πέμπτες συμπίπτουν τα παιχνίδια τους. Ποιες; Στις 20 Οκτωβρίου με Καραμπάκ ΠΑΟΚ, Σταντάρ – Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός – Αστάνα (22:05) και Ολυμπιακός Εφές (21:05). Στις 3 Νοεμβρίου με Αστάνα – Ολυμπιακός (18:00 ή 19:00), ΠΑΟ – Σταντάρ, ΠΑΟΚ – Καραμπάγκ και Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ (21:00). Στις 24 Νοεμβρίου με Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ, Αγιαξ – Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μπόις (22:05) και Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00). Και, στις 8 Δεκεμβρίου, με ΠΑΟΚ – Σλόβεν Λίμπερετς, ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Θέλτα (22:05) και Παναθηναϊκός – Γαλατασαράι (21:15).

Καρέ ντέρμπι «αιωνίων» μέσα σε… 105 ημέρες

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods θα βρεθούν αντιμέτωποι τέσσερις φορές από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι τις 28 Ιανουαρίου, μετά τις κληρώσεις των Euroleague και Basket League. Στις 15 Οκτωβρίου παίζουν για την 2 αγωνιστική της Basket League στο ΣΕΦ με μετάδοση από τον OTE TV, στις 18 Νοεμβρίου αναμετρώνται στο ΟΑΚΑ για την 8 αγωνιστική της Euroleague, στις 6 Ιανουαρίου παίζουν στο ΣΕΦ για την16η αγωνιστική της Euroleague και στις 28 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική της Basket League!

«Πάμε Μπάλα»

Ξεκίνησε και κάθε Δευτέρα στις 20:00 ανοίγει ξανά το «σπίτι» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καθώς και της Γ’ Εθνικής από το ALERT TV. Ο λόγος για την εκπομπή «Πάμε Μπάλα», που μεταδίδεται και μέσω live streaming στο alerttv.gr, παρουσιάζουν οι Γιάννης Μαυρόπουλος και Φλώρα Μακρή.

Εκλεισε τα… δέκα

Μια δεκαετία συμπληρώνει στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης η εκπομπή «Ωρα για μπλε», με τον Γιώργο Μαντζιούκη να αναλύει και να σχολιάζει τη θεματολογία για τον Ηρακλή στον Libero 107.4. Και σήμερα, στις 19:00, το γιορτάζει ανάλογα!

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ