MEDIA

Euroleague στην TV αλλά και στον Sport24 Radio!

Euroleague στην TV αλλά και στον Sport24 Radio!

Πώς θα καλυφθούν από τον Sport24 Radio 103,3 αλλά και τηλεοπτικά οι αγώνες Ολυμπιακός - Λιμόζ και Ζιελόνα Γκόρα - Παναθηναϊκός. Γράφει ο "Mediaρχης" του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος.

Διήμερο Euroleague ξεκινά από σήμερα και η ενημέρωση από τον Sport24 Radio 103,3 δεν σταματά!

Απόψε, Πέμπτη, στις 21:45, ακούστε το ματς Ολυμπιακός - Λιμόζ από τους 103,3 σε περιγραφή Σπύρου Καβαλιεράτου και Γιάννη Λαμπίρη. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και την ΕΡΤ ΗD σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου και σχόλιο Νίκου Λινάρδου. Η μπασκετική βραδιά αρχίζει από τις 21.00 με την pre game εκπομπή, που παρουσιάζουν ο Κώστας Σωτηρίου και η Κατερίνα Αναστασοπούλου, και ολοκληρώνεται με την παρουσίαση των στιγμιοτύπων από τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής. Καλεσμένος στο στούντιο ο Γιώργος Λημνιάτης.

Την Παρασκευή στις 20:00 ενημερωθείτε για τον αγώνα Ζιελόνα Γκόρα - Παναθηναϊκού από τον Sport24 Radio 103,3 και τον Σωτήρη Γεωργίου. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί στις 20:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, θα προβληθεί η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Η «Super Euroleague» την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου θα προβληθεί αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου θα προβληθεί αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ουνικάχα Μάλαγα – Σάσαρι από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Επίσης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Ζιελόνα Γκόρα – Παναθηναϊκός, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 21:45 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή και το Γιώργο Συρίγο θα υπάρχει ρεπορτάζ από το «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης των «πράσινων», πριν πάρει τη σκυτάλη η «Super Euroleague».

Ολα τα υπόλοιπα ματς για την 4η αγωνιστική της Euroleague μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports. Συγκεκριμένα, οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν την Πέμπτη τους αγώνες Χίμκι - Στρασβούργο στις 18:00 από το Novasports 3 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, Νταρουσάφακα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 20:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, Μπάμπεργκ – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ στις 20:00 από το Novasports 3 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα, Αρμάνι Μιλάνο - Τσεντεβίτα στις 21:45 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου στις 21:45 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα και Λαμποράλ Κούτσα – Αναντόλου Εφές από το Novasports 3 και από το Web TV του Novasports.gr σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλες τέσσερις αναμετρήσεις. Στις 19:00 η Λοκομοτίβ Κούμπαν θα υποδεχθεί την Καρσίγιακα, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 19:45 η Ζαλγκίρις Κάουνας θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα, σε μια αναμέτρηση που θα καλυφθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Στις 21:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας Ερυθρός Αστέρας – Φενερμπαχτσέ που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα, ενώ στις 21:45 η Ουνικάχα Μάλαγα θα αντιμετωπίσει τη Σάσαρι, σε μια αναμέτρηση που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ