MEDIA

EuroLeague σε ΕΡΤ, Nova και Sport24 Radio 103,3

EuroLeague σε ΕΡΤ, Nova και Sport24 Radio 103,3

Μεταδόσεις, περιγραφές, εκπομπές και καλεσμένοι για την 6 αγωνιστική της EuroLeague. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η 6η αγωνιστική της EuroLeague στον Sport24 Radio 103,3! Ο Sport24 Radio 103,3 #paizeidynata στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού και σας μεταφέρει στα παρκέ της Ευρώπης για το διήμερο της EuroLeague!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται απόψε στις 21:15 τη Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική, με τον Γιάννη Κουβόπουλο να είναι στη μετάδοση για τον Sport24 Radio 103,3. Πρόκειται για τη σύγκρουση δύο ευρωπαϊκών κολοσσών, οι οποίοι έχουν πανηγυρίσει συνολικά δώδεκα ευρωπαϊκούς τίτλους, αν συνυπολογίσουμε και τη Σουπρολίγκα για την «ομάδα του λαού» το 2001! Το πρώτο σχόλιο, με τη λήξη της αναμέτρησης, κάνει ο Γιώργος Συρίγος. Αμέσως μετά, Ηρακλής Αντύπας και Χρήστος Σούτος ανοίγουν τις γραμμές για τους ακροατές.

Τηλεοπτικά το ματς του «εξάστερου» μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ HD και διαδικτυακά από το ert.gr σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου, σχολιασμού Μέμου Ιωάννου και ρεπορτάζ Γιάννης Νάτου και Κατερίνας Αναστασοπούλου. Αμέσως μετά, η ευρωπαϊκή βραδιά θα συνεχιστεί στο στούντιο της ΕΡΤ1 με το «Euroleague Show», που θα έχει καλεσμένο μία από τις μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ, τον Βασίλη Γκούμα και οικοδεσπότες τον Βαγγέλη Ιωάννου και τον Κώστα Σωτηρίου.

Από τη Nova μεταδίδεται στις 18:00 το Ούνιξ Καζάν – Ερυθρός Αστέρας από το Novasports1HD σε περιγραφή Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 19:00 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD το Νταρουσάφακα – Μπάμπεργκ σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα, στις 21:45 το Novasports3HD θα καλύψει το παιχνίδι Αρμάνι Μιλάνο – Αναντόλου Εφές σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και στις 22:00 το Novasports1HD θα μεταδώσει την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Στις 23:00 θα ξεκινήσει στο Novasports2HD η «Super EuroLeague» με το Γιώργο Συρίγο και όλο το ρεπορτάζ από τους αγώνες.

Αύριο, Παρασκευή στις 19:00 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τουρκία στην έδρα της Γαλατασαράι και θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Αμέσως μετά σχολιάζει για τον Sport24 Radio 103,3 ο Γιώργος Συρίγος. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Μάνος Μίχαλος και ο Στέφανος Τριαντάφυλλος σκοράρουν το «103-101», συλλέγουν τα ρεπορτάζ από την ομάδα μπάσκετ, με το σχόλιο να είναι… άφθονο μέχρι τις 02:00. Τηλεοπτικά μεταδίδεται από το Novasports2HD σε περιγραφή Νικήτα Αυγουλή.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αυριανής ημέρας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναμέτρηση που θα προβληθεί στις 19:30 από το Novasports3HD σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Στις 22:00 στο Novasports1HD θα προβληθεί η αναμέτρηση Μπασκόνια – Φενερμπαχτσέ σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Στις 22:00 θα αρχίσει η εκπομπή «Super EuroLeague» στο Novasports2HD με όλο το ρεπορτάζ και τον απόηχο από την Euroleague.

Στη δε ΕΡΤ, αύριο Παρασκευή στις 22:10 στην ΕΡΤ1, το «Euroleague Show» θα φιλοξενήσει τον Γιάννη Ιωαννίδη για να σχολιάσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού και να θυμηθεί τις θρυλικές βραδιές του απέναντι σε τουρκικές ομάδες.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ