MEDIA

EuroLeague… non stop!

EuroLeague… non stop!

Τέσσερις σερί μέρες αγώνες, άρα και μεταδόσεις, EuroLeague σε Sport24 Radio 103,3, ΕΡΤ και Nova. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η EuroLeague στον Sport24 Radio 103,3

H EuroLeague συνεχίζει με διπλή αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα και την διεξαγωγή της 13ης και της 14ης αγωνιστικής και ο Sport24 Radio 103,3 #paizeidynata με μεταδόσεις, ρεπορτάζ, δηλώσεις και σχολιασμό των αναμετρήσεων. Πρώτο... τζάμπολ για τις υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων γίνεται την Τρίτη (20/12, 21:00) στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας”, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague. Στην μετάδοση οι Γιάννης Φιλάρης και Σπύρος Καβαλιεράτος.

Την Τετάρτη (21/12, 21:00) ο Παναθηναϊκός Superfoods, για την δεύτερη ημέρα της 13ης αγωνιστικής, δοκιμάζεται στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι. Στο μικρόφωνο ο Γιάννης Κουβόπουλος.

Την Πέμπτη (22/12) ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Γερμανία, για το ματς με τη Μπάμπεργκ, για την 14η αγωνιστική της EuroLeague, με τον απεσταλμένο του Sport24 Radio, Σπύρο Καβαλιεράτο, να ακολουθεί τους “ερυθρόλευκους” και να μεταδίδει την αναμέτρηση. Φινάλε την Παρασκευή (23/12) στο... μπασκετικό τετραήμερο, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να φιλοξενεί τη Μπασκόνια. Τζάμπολ στις 21:15, με τον Γιάννη Κουβόπουλο, να κάνει την μετάδοση για τον Sport24 Radio.

Με την λήξη της κάθε ελληνικής αναμέτρησης και τις τέσσερις ημέρες, ο Γιώργος Συρίγος, θα κάνει το πρώτο σχόλιο! Την Παρασκευή λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η νύχτα γίνεται... πορτοκαλί, αφού Μάνος Μίχαλος και Στέφανος Τριαντάφυλλος, αναλύουν τη δράση στα παρκέ της Ευρώπης. Ρεπορτάζ, δηλώσεις και σχόλιο απλώνονται στους 103,3. Άκου όλη τη δράση στα παρκέ της EuroLeague στον Sport24 Radio 103,3!

Κάθε μέρα μπάσκετ στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διπλή αγωνιστική (13η και 14η) στην EuroLeague με τις μάχες του Ολυμπιακού με Ερυθρό Αστέρα και Μπάμπεργκ, καθώς και τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του Basketball Champions League με τους αγώνες του Άρη με τη Ναχαρίγια και του ΠΑΟΚ με τη Βαρέζε. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουν τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League (. Όλοι οι αγώνες του μπάσκετ (#LoveBasketball) θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO.

Για την EuroLeague μεταδίδονται από τη Nova:

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου

• 18:00 Ούνιξ Καζάν – Γαλατασαράι, Novasports2HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου

• 19:30 Αναντόλου Εφές – Ζαλγκίρις Κάουνας, Novasports4HD σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

• 21:00 Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας, Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Νικήτα Αυγουλή, ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη

• 21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάμπεργκ, Novasports1HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

• 19:45 Φενερμπαχτσέ – Νταρουσάφακα, Novasports4HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου

• 21:05 Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports2HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

• 21:30 Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα, Novasports5HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

14η αγωνιστική

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

• 19:00 Γαλατασαράι – Αναντόλου Εφές, Novasports5HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου

• 20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports4HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

• 21:00 Μπάμπεργκ - Ολυμπιακός, Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

• 19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενερμπαχτσέ, Novasports2HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου

• 19:45 Νταρουσάφακα – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ, Novasports3HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

• 22:00 Μπαρτσελόνα – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports3ΗD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

-> Στη διπλή αγωνιστική από την ΕΡΤ2 μεταδίδονται την Τετάρτη στις 21:00 το Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός και την Παρασκευή στις 21:15 το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια, αμφότερα σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

«Pick & Roll» με Ρεντζιά

Μία συλλεκτική εμφάνιση (Christmas Edition) του Γιάννη Αντετοκούνμπο προσφέρει, μέσω διαγωνισμού για τους συνδρομητές της COSMOTE TV, η εκπομπή «Pick & Roll» αυτής της Τρίτης (20/12, 20.00 Cosmote Sport 4HD). Καλεσμένος στο στούντιο αυτή την εβδομάδα του Βασίλη Σκουντή θα είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ψηλούς, ο Ευθύμης Ρεντζιάς και μαζί με τον Βασίλη Σκουντή θα παρουσιάσουν μία σειρά από ενδιαφέροντα θέματα και ρεπορτάζ, όπως:

• Συνέντευξη του Τζόρνταν Μόργκαν, Αμερικανού φόργουορντ της Κύμης, ο οποίος εξομολογείται στον Κώστα Κατέβα πως, έχοντας μεγαλώσει σε ξενώνα αστέγων, έφθασε να έχει φιλανθρωπικό ίδρυμα που βοηθάει άστεγους, και μάλιστα έχει λάβει συγχαρητήρια επιστολή από τον Μπαράκ Ομπάμα.

• Αφιέρωμα στον Νάντο Τζεντίλε, ο οποίος αναμένεται να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και

• Αφιέρωμα στον Kρεγκ Σέιγκερ, τον ρεπόρτερ του ΝΒΑ που επί 44 χρόνια πρόσφερε ένα ξεχωριστό... χρώμα στις συνεντεύξεις παικτών και προπονητών και άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη εβδομάδα.

Στην εκπομπή θα προβληθεί επίσης, το δεύτερο μέρος της συγκλονιστικής εξομολόγησης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, πριν το ταξίδι στην Κίνα όπου συνεχίζει την καριέρα του.

«Στο Φιλέ» με Γκιούρδα

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, θα παρακολουθήσουν την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός για την 11η αγωνιστική της Volley League. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα προβληθεί στο Novasports1HD η εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένο τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών και μεγάλη δόξα του παρελθόντος, Μάριο Γκιούρδα, ο οποίος θα αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το χώρο του βόλεϊ. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την 10η αγωνιστική πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύσει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ. Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 19:00 με τη μετάδοση από το Novasports3HD, του αγώνα ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός για την 11η αγωνιστική της Volley League. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ