MEDIA

EuroLeague, Champions, Europa, NBA και κληρώσεις!

EuroLeague, Champions, Europa, NBA και κληρώσεις!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει το πλουσιότατο μεσοβδόμαδο τηλεοπτικό πρόγραμμα!

Από τις πιο… πλούσιες, αναφορικά με το ενδιαφέρον, εβδομάδες είναι η τρέχουσα με τη διεξαγωγή των επαναληπτικών προημιτελικών στο Champions League και το Europa League καθώς και την εκκίνηση των play offs της Euroleague.

Ξεκινώντας από το μπάσκετ, αύριο Τρίτη 18/4 η ΕΡΤ δείχνει το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (21:00), την Τετάρτη 19/4 η Nova το Ολυμπιακός – Εφές (21:00), την Πέμπτη 20/4 η Nova το Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ (21:00) και την Παρασκευή 21/4 η ΕΡΤ το Ολυμπιακός – Εφές (21:00).

Για τους τρίτους αγώνες, την Τρίτη 25/4 η Nova δείχνει το Φενέρ - Παναθηναϊκός (20:45) και την Τετάρτη 26/4 η ΕΡΤ το Εφές – Ολυμπιακός (19:15). Όλα τα άλλα παιχνίδια τα δείχνουν live τα κανάλια Novasports.

Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα και η εκκίνηση των play offs του ΝΒΑ με σπουδαίες αναμετρήσεις σχεδόν κάθε βράδυ!

Στα του Champions League, αύριο Τρίτη 18/4 διεξάγονται οι επαναληπτικοί Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου (live από το Cosmote Sport 2) και Λέστερ – Ατλέτικο Μαδρίτης (από το Cosmote Sport 1). Την Τετάρτη, επίσης στις 21:45, μεταδίδονται τα Μονακό – Ντόρτμουντ από το Cosmote Sport 1 και Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους από το Cosmote Sport 2.

Στην ΕΡΤ επέλεξαν να δείξουν σε παράλληλη μετάδοση με την Cosmote TV το Μπάρτσα – Γιούβε. Να δούμε αν φέρει… γούρι στους Καταλανούς, μιας και η δημόσια τηλεόραση είχε επιλέξει να δείξει αγώνα της Μπαρτσελόνα σε ρεβάνς μετά από ευρεία ήττα στο πρώτο παιχνίδι και στον προηγούμενο γύρο, και… έπεσε διάνα με το 6-1 επί της Παρί.

Οι κληρώσεις των προημιτελικών, τόσο του Champions όσο και του Europa League, θα διενεργηθούν την προσεχή Παρασκευή 21 Απριλίου, στις 13:00 και 14:00 αντίστοιχα με μετάδοση και από το Cosmote Sport 1 αλλά και από το Eurosport.

Οι προημιτελικές ρεβάνς του Europa League διεξάγονται την προσεχή Πέμπτη, 20/4, και μεταδίδονται όλες live στις 22:05: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αντερλεχτ από το Cosmote Sport 2, Γκενκ – Θέλτα από το Cosmote Sport 3, Σάλκε – Αγιαξ από το Cosmote Sport 7 και Μπεσίκτας – Λιόν από το Cosmote Sport 8.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ