MEDIA

EuroLeague, ATP, τελικοί βόλεϊ, Futsal Cup και Beach Soccer

EuroLeague, ATP, τελικοί βόλεϊ, Futsal Cup και Beach Soccer

Από Εφές – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός μέχρι… Ολυμπιακός - Πανναξιακός και Μουντιάλ στην… άμμο. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Τα play off της EuroLeague στο Sport24 Radio 103,3! Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (28/04, 21:15) αντιμετωπίζει στο "Αμπντί Ιπεκτσί" την Αναντολού Εφές και θέλει μόνο τη νίκη για να ισοφαρίσει την μεταξύ τους σειρά σε 2-2 και να διεκδικήσει την πρόκριση για το Final4 στο σπίτι του!

Από την Κωνσταντινούπολη μεταδίδει ο Γιάννης Λαμπίρης. Στο ρεπορτάζ ο Νότης Ψιλόπουλος. Το πρώτο σχόλιο κάνει ο Γιώργος Συρίγος.

Στις 23:00 ο Στέφανος Τριαντάφυλλος και ο Μάνος Μίχαλος αναλύουν τον αγώνα των "ερυθρόλευκων", το Νταρουσάφακα - Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ συλλέγουν ρεπορτάζ και δηλώσεις από την αναμέτρηση των πρωταθλητών Ελλάδας. Στη 01:00 Ηρακλής Αντύπας και Χρήστος Σούτος ανοίγουν τις γραμμές και περιμένουν να ακούσουν τις απόψεις σας.

Τηλεοπτικά, το ματς μεταδίδεται live από την ΕΡΤ2. Αν η σειρά πάει και σε πέμπτο ματς, τότε αυτό θα μεταδοθεί από τη Nova.

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ U15

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 29 Απριλίου στις 16:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports2HD και από το WebTV του Novasports.gr (τον τελικό του πρωταθλήματος της Super League στην κατηγορία U15 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό.

Οι δύο φιναλίστ που τερμάτισαν πρώτοι στους ομίλους τους, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο γήπεδο της Λάρισας, στο "AEL FC Arena", στον 4ο τελικό στην ιστορία της διοργάνωσης. Στην περιγραφή θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης και στο ρεπορτάζ ο Άκης Κουζούλης.

ΤΕΝΙΣ ATP WORLD TOUR 250 ΣΤΗ NOVA

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports από την 1η Μαΐου έως και τις 22 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλη τη δράση επιλεγμένων επαγγελματικών τουρνουά της σειράς ΑΤΡ World Tour 250. Κορυφαίοι τενίστες θα διεκδικήσουν πόντους στην παγκόσμια κατάταξη αλλά και μεγάλα χρηματικά έπαθλα της σειράς των τουρνουά που ακολουθούν.

Το ξεκίνημα των μεταδόσεων είναι από 1-7 Μαΐου με το τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και θα καλυφθεί από το Novasports4HD. Το υπόλοιπο πρόγραμμα των τουρνουά ATP World Tour 250 που θα καλυφθούν από τα αθλητικά κανάλια της Nova έχει ως εξής: 12-18 Ιουνίου: Χερτόγκενμπος (Ολλανδία), 17-23 Ιουλίου: Skistar Swedish Open - Μπάσταντ (Σουηδία), 18-24 Σεπτεμβρίου: Open de Moselle - Μετς (Γαλλία), 15-22 Οκτωβρίου: Stockholm Open - Στοκχόλμη (Σουηδία).

ΤΕΛΙΚΟΙ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ... LIVE

Οι δύο επόμενοι τελικοί της σειράς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για τη Volley League και ο τρίτος τελικός Ολυμπιακός – Πανναξιακός για την Α1 Γυναικών, θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη.

Για τη Volley League, την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 19:00 θα διεξαχθεί ο 2ος τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που θα μεταδοθεί από το Novasports2HD. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο o αναλυτής των καναλιών Novasports, Βασίλης Κουρνέτας και στο ρεπορτάζ οι Παντελής Λώλης, Ευγένιος Δαδαλιάρας και Τάσος Μπαϊρακτάρης. Τη Δευτέρα 1η Μαΐου στις 19:00 θα προβληθεί από το Novasports2HD ο 3ος τελικός Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, σχόλιο του αναλυτή των καναλιών Novasports, Βασίλη Κουρνέτα, και ρεπορτάζ των Παντελή Λώλη, Τάσου Μπαϊρακτάρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Το Σάββατο 29 Απριλίου στις 20:00 το Novasports3HD θα δείξει τον 3ο τελικό Ολυμπιακός – Πανναξιακός για την Α1 Γυναικών σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Τάσου Μπαϊρακτάρη και Ηλία Παπαϊωάννου. Από τις 19:30 οι φίλοι του βόλεϊ θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το «Block In» που θα προβληθεί στο Novasports3HD σε παρουσίαση του Παντελή Λώλη και της πρώην αθλήτριας του Ολυμπιακού, Εύας Χαντάβα.

ΤΟ UEFA FUTSAL CUP ΣΤΟ EUROSPORT

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ποδοσφαίρου Σάλας οδεύει στην ολοκλήρωσή της και το Eurosport θα δώσει την δυνατότητα στους τηλεθεατές του να παρακολουθήσουν τα τέσσερα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Από το 1984 οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες του ποδοσφαίρου Σάλας συμμετείχαν στο Futsal European Clubs Championship, το οποίο το 2001 έδωσε την θέση του στο Futsal Cup. Έκτοτε η διοργάνωση διεξάγεται υπό την αιγίδα της UEFA με την αλλαγή να βοηθά σε μεγάλο βαθμό το άθλημα να γίνει περισσότερο γνωστό, αλλά και πολύ πιο οικείο στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Η 16η έκδοση της διοργάνωσης θα ολοκληρωθεί με την τελική φάση, η οποία θα λάβει χώρα στο Αλμάτι του Καζακστάν με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων. Πρόκειται για την κάτοχο του τίτλου, Ugra Yugorsk από την Ρωσία, την τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Inter FS από την Ισπανία, την φιναλίστ του 2011, Sporting CP από την Πορτογαλία, αλλά και την οικοδέσποινα, Kairat Almaty που έχει κατακτήσει στο παρελθόν την διοργάνωση δύο φορές.

Στoυς τρεις προκριματικούς γύρους που προηγήθηκαν, συμμετείχαν συνολικά 52 ομάδες από 51 χώρες-μέλη της UEFA, μεταξύ των οποίων και η πρωταθλήτρια Ελλάδας, Αθήνα 90, που προχώρησε μέχρι την 2η φάση ομίλων.

Την Παρασκευή 28 Απριλίου το Eurosport 2 θα προσφέρει στους τηλεθεατές του τους δύο ημιτελικούς της διοργάνωσης, Sporting CP - Ugra Yugorsk και Kairat Almaty - Inter FS, ενώ την Κυριακή 30 Απριλίου, τον μεγάλο τελικό αλλά και τον αγώνα για την 3η θέση.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ BEACH SOCCER

Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, το Eurosport σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ένα από τα πλέον ανερχόμενα αθλήματα, στη σημαντικότερη διοργάνωσή του σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Πρόκειται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Beach Soccer, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 27 Απριλίου μέχρι τις 7 Μαΐου στις Μπαχάμες και πιο συγκεκριμένα, στην πρωτεύουσα της χώρας, το Νασάου.

Αυτό θα είναι συνολικά το 19ο τουρνουά από το 1995 και 9ο υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIFA) που ανέλαβε τη διοργάνωση το 2005. Το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγεται πλέον κάθε δύο χρόνια, σε αντίθεση με τις ετήσιες διοργανώσεις κατά το διάστημα 1995-2009.

Οι συνολικά 16 ομάδες του τουρνουά, έχουν χωριστεί σε 4 ομίλους, μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2017. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, οι οκτώ από αυτές θα συνεχίσουν στους νοκ-άουτ γύρους, με τα προημιτελικά στις 5 Μαΐου, τους ημιτελικούς την αμέσως επόμενη μέρα και τον μικρό και τον μεγάλο τελικό στις 7 Μαΐου, στο χωρητικότητας 3 χιλιάδων θεατών, Nassau Stadium. Το Eurosport 1 και το Eurosport 2 θα προσφέρουν στους τηλεθεατές τη διοργάνωση με live μεταδόσεις, ενώ οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τo Παγκόσμιο Κύπελλο Beach Soccer και μέσω της υπηρεσίας Eurosport Player.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ