MEDIA

Eurobasket, "εξάστερος", Κουτροκόη και παρασκήνιο debate!

Eurobasket, "εξάστερος", Κουτροκόη και παρασκήνιο debate!

Ο Νίκος Μποζιονέλος μοιράζεται μαζί σας, εδώ στo Sport24.gr, τα τελευταία mediaκά νέα, που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες.

Οι μεταδόσεις του Eurobasket, τα τηλεοπτικά για το φιλικό ΠΑΟ - Παρτιζάν, το παρασκήνιο του αποψινού debate, η πρωτοτυπία του "Εθνους", η απόλυση της άθλιας Μαγυάρας οπερατέρ και οι λόγοι της απουσίας της Κουτροκόη από το πρωινό του ΑΝΤ1.

Ολλανδία και... προχωράμε

Αύριο, Πέμπτη 10/9 ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του Eurobasket για την Εθνική μας, με το ματς ενάντια στην Ολλανδία στις 22:00 από ΑΝΤ1 και ΟΤΕ Sport 4, σε περιγραφή Ιάκωβου Φιλιππούση και Βασίλη Σκουντή αντίστοιχα και σχολιασμό Ηλία Παπαθεοδώρου και Παναγιώτη Γιαννάκη, επίσης αντίστοιχα.

Eurobasket, "εξάστερος", Κουτροκόη και παρασκήνιο debate!


Αλλά φυσικά ακούμε 103,3 στα FM, Sport24 Radio και Παντελή Διαμαντόπουλο, αναμένοντας σύγκριση με τη νυν, άθλια, ποδοσφαιρική εθνική Ολλανδίας. Στο ενσταντανέ μαζί με τους έτερους απεσταλμένους μας, Γιάννη Φιλέρη και Γιώργο Οικονόμου. Ιδού και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα των live μεταδόσεων .

Κλείνει το επετειακό φιλικό

Στις 23 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό με την Παρτίζαν και για την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων και τη βράβευση των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του "εξάστερου" (Δημήτρης Διαμαντίδης, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Αντωνης Φώτσης και Στόγιαν Βράνκοβιτς). Αν θα μεταδοθεί; Ολα δείχνουν πως ναι, όπως πληροφορούμαι...

Ντιμπέι ρε φίλε

...που λέει και ο Αλέφαντος. Απόψε το πρώτο debate λοιπόν, με πέντε θεματικούς κύκλους και στον έκτο και τελευταίο οι πολιτικοί θα κάνουν ελεύθερες τοποθετήσεις και με δυνατότητα ο καθένας, ή η καθεμιά (η Φώφη δηλαδή) αν θέλει να υποβάλει ερώτηση σε άλλον ή άλλους αρχηγούς ή να απαντήσει σε ερώτηση που ενδεχομένως του έχει ήδη υποβληθεί. Πλάκα θα έχει... Οπως το "ποια Τελεία ρε" από το αξέχαστο βίντεο με τον Νικόλα.


Και επειδή θα έχει πλάκα, σοσιαλίστικο (όχι σοσιαλιστικό, για social media εννοώ!) ραντεβού με hashtag s24media σε Facebook και Twitter (έτοιμα από τα λινκς, κλικ και μπαίνεις, αγαπητέ αναγνώστα). Τα καλύτερά σας, αύριο στη στήλη!

@παντήσεις...

...δημόσια, σε απορίες σας. Το Action24 δεν "μετέχει" στο αποψινό debate διότι δεν έχει πανελλαδική άδεια. Το E TV έχει πανελλαδική άδεια και στέλνει τον Μάκη Γιομπαζιολιά, δημοσιογράφος και προερχόμενος από το παλιό, "βαθύ" ΠΑΣΟΚ. Επειδή ρωτήσατε γιατί δεν έστειλαν την Ελεονώρα Μελέτη (φάση θα έχει, αλλά απαντώ), προφανώς διότι το κανάλι θέλει να δείξει ότι έχει και πολιτικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, η διακομματική είχε προτείνει τον έμπειρο πολιτικό συντάκτη Γιάννη Χρηστάκο όμως επιλέχθηκε ο Γιομπαζιολιάς που (φυσικά) πέρασε κι από την ΕΡΤ τη δεκαετία του '80.

MVP και Best Goal Super League

Από τη Nova ξεκίνησε ήδη ο διαγωνισμός που θα αναδείξει τον MVP και το καλύτερο γκολ του πρωταθλήματος Super League για τη σεζόν 2015-16. Εμπλουτισμένος με νέο σχεδιασμό και στατιστικά, με τη συμμετοχή για πρώτη φορά και κριτικής επιτροπής το «Έπαθλο Novasports Super League MVP - Best Goal» διοργανώνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από το Novasports.gr, με τη στήριξη της Super League και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Novasports Beach Volley

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «16th Novasports Beach Volley Tournament», που πραγματοποιήθηκε στην παραλία Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. 154 αθλητές, 78 ομάδες και εκατοντάδες θεατές, πέρασαν ένα ξεχωριστό τριήμερο με θέαμα, έντονο συναγωνισμό και συναρπαστικές «μάχες» πάνω στην καυτή άμμο. Συνολικά διεξήχθησαν 152 αγώνες με το ρεκόρ να σημειώνεται το Σάββατο όταν σε μία μόνο ημέρα πραγματοποιήθηκαν 71 αγώνες σε 5 γήπεδα.

Αλλαγές στο εμπορικό της 24MEDIA

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της, η 24MEDIA ανακοίνωσε τη νέα δομή του Εμπορικού Τμήματος. Την συνολική ευθύνη του τμήματος αναλαμβάνει η Account Director Κλοντιάνα Λέκα με Account Manager τη Γιάννα Ρακιντζάκη. Η Αλεξάνδρα Καραγιάννη αναλαμβάνει Account Executive ενώ η Μαρία Χατζηγεωργίου αναλαμβάνει τη θέση του Ad Serving Executive, ενισχύοντας το τμήμα Campaign Management με επικεφαλής τη Μαριλένα Μπάτη. Ο Φραγκίσκος Μονογυιός, Deputy CEO & Commercial Director του δικτύου της 24MEDIA δήλωσε: "Η διακεκριμένη και άριστα εκπαιδευμένη ομάδα μας που αποτελείται από τα πιο έμπειρα στελέχη στον χώρο της online διαφήμισης, αναπτύσσει και καινοτομεί οδηγώντας τις εξελίξεις στην Ελληνική αγορά του digital publishing. Οι προσφερόμενες διαφημιστικές λύσεις προς τους συνεργάτες μας περιλαμβάνουν: Νative Advertising, Video Productions, Mobile, Programmatic, Audience & Behavioral Targeting, Brand Effectiveness Measurement καθώς και custom ενέργειες οι οποίες δημιουργούνται για συγκεκριμένες ανάγκες προϊόντων και υπηρεσιών".

Εεεεφημερίδες!

Διαβάζοντας κάθε πρωί τα πρωτοσέλιδα στο Sport24.gr , πάντα βρίσκεις κάτι να γράψεις. Εν αρχή τα Αγγλάκια που με το "8 στα 8" στα προκριματικά, προφανώς πάνε να κατακτήσουν το Euro, το Μουντιάλ, το Εβερεστ, τα πάντα. Πέρα από την πλάκα, η ευρηματικότητα στα πρωτοσέλιδά τους είναι σπάνια.

Eurobasket, "εξάστερος", Κουτροκόη και παρασκήνιο debate!

Υπάρχουν όμως και τα πρωτοσέλιδα της πολιτικής ζωής και επικαιρότητας, εκτός των αθλητικών, κάθε πρωί εδώ . Αριστερά το ιστορικό "Φως των Σπορ" που παραμένει η πιο κλασική εφημερίδα (σαν το ΚΚΕ των αθλητικών ένα πράμα...) και προφανώς δεν θα έγραφε sold out στο πρωτοσέλιδο. Δεξιά το "Εθνος" που, όπως γράφει και το έγκυρο harddog-sport.blogspot.gr , "η διαδραστικότητα ανάμεσα σε δημοσιογράφο και αναγνώστη ή ακροατή έχει παγιωθεί στα Μέσα αλλά στον παραδοσιακό Τύπο είναι, λόγω του είδους του Μέσου, ελάχιστη έως ανύπαρκτη. Δεν θα έλεγα ότι το σημερινό τού Έθνους είναι το καλύτερο πρωτοσέλιδο πολιτικής εφημερίδας των τελευταίων μηνών (εξακολουθώ να θεωρώ ότι ήταν αυτό εδώ), αλλά είναι ένα από τα καλά, τα ευρηματικά". Επαυξάνω.

Eurobasket, "εξάστερος", Κουτροκόη και παρασκήνιο debate!


Και καλά της έκαναν...

Το βίντεο που απεικονίζει μια εικονολήπτρια από την Ουγγαρία να βάζει τρικλοποδιά σε έναν πρόσφυγα με το παιδί του στην αγκαλιά, έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας έντονη κατακραυγή και την απόλυσή της. Ο λόγος για την Πέτρα Λάζλο ( αναλυτικά το ρεπορτάζ του news247.gr ), για την οποία μέσα σε λίγες ώρες έγινε της... μανικοτρίβελης στα social media και δημιουργήθηκε και σελίδα κατακραυγής στο Facebook (στη φωτό κάτωθι, ορισμένα ενδεικτικά "κοσμητικά" επίθετα). Η οπερατέρ εργαζόταν για το κανάλι N1TV, που φέρεται να προβάλλει ακροδεξιές απόψεις αλλά η διοίκηση την απέλυσε άμεσα.

Eurobasket, "εξάστερος", Κουτροκόη και παρασκήνιο debate!


Ραντεβού Nitro 102.5 και Athens Voice

Συνεχίζει να ψάχνει ραδιοφωνική στέγη ο Φώτης Γεωργελές, δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να βγάλει το free press της πόλης και στα FM. Σήμερα λοιπόν έχει ραντεβού με τα παιδιά του Nitro 102.5 ώστε να διερευνήσουν τις πιθανότητες συνεργασίας μεταξύ τους, όπως γράφει το e-tetradio.gr του καλού συνάδελφου Δημήτρη Κανελλόπουλου.

Κρίμα

To Συμβούλιο της Επικρατείας (εφεξής ΣτΕ) επικύρωσε πρόστιμο 20.000 ευρώ προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για την προβολή επεισοδίων «σεξ με το ίδιο φύλο» και «μερικοί το προτιμούν πιο καυτό» της σειράς των εκπομπών «Pornucopia» και «Sex and Shopping». Οι επίμαχες εκπομπές είχαν ως αντικείμενο το γύρισμα πορνοταινιών με λεσβιακό σεξ και με ομοφυλοφιλικό μεταξύ αντρών όπως διαβάσαμε στο news247.gr . . Απορίας άξιον πότε μεταδόθηκαν και, κυρίως, αν το πρώτο παίζει σε επανάληψη.

Εξηγούμεθα...

...για να μην παρεξηγούμεθα. Το ίδιο έκανε και το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης μιλώντας για την απουσία της Ντόρας Κουτροκόη από το πρωινό του ΑΝΤ1 (έμεινε μόνη η Μπάγια...).

Και εξήγησε ότι από τα τέλη Ιουνίου αποφάσισε να ενταχθεί στο τμήμα των ειδήσεων ενώ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του για μία ακόμη φορά: "Έχουμε μείνει λιγότεροι και μακάρι να πέρναγε από το χέρι μας να μην είμαστε λιγότεροι. Λιγότεροι σε αυτό το κανάλι". Κι ένας, μία δηλαδή, λιγότερη καθώς απολύθηκε από το ενημερωτικό τμήμα του ANT1 η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, η οποία έδινε το δικό της στίγμα στις ζωντανές συνδέσεις από Θεσσαλονίκη στην εκπομπή του Παπαδάκη.

ΥΓ. Δεν έχω λόγια για τα χθεσινά σας σχόλια, είτε στο πρώτο μου άρθρο στο Sport24.gr είτε στο e-mail, μόνο δεκάδες ευχαριστίες. Να είστε καλά.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ