MEDIA

Euro 2016 σε ΕΡΤ και… 103.3, τηλεοπτικά ΠΑΟ και Προολυμπιακό

Euro 2016 σε ΕΡΤ και… 103.3, τηλεοπτικά ΠΑΟ και Προολυμπιακό
INTIME SPORTS

Οι εξελίξεις στο μιντιακό τοπίο, τα τηλεοπτικά δικαιώματα ΚΑΕ ΠΑΟ και Football League, μεταδόσεις Euro, Προολυμπιακό σε ΕΡΤ και ΟΤΕ και άλλα πολλά…

Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Euro σε ΕΡΤ και Sport24 Radio

Από απόψε, το Euro 2016 συνεχίζεται στη Γαλλία με ένα ματς ανά ημέρα: από απόψε Πέμπτη, μέχρι και Κυριακή, τα προημιτελικά, την επόμενη εβδομάδα (Τετάρτη και Πέμπτη) τα ημιτελικά και φυσικά την Κυριακή 10 Ιουνίου ο τελικός, όλα στις 22:00. Για την ΕΡΤ:
* 30/6, 22:00: Πολωνία – Πορτογαλία σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη
* 1/7, 22:00: Ουαλία – Βέλγιο σε περιγραφή Πέτρου Μαυρογιαννίδη.
* 2/7, 22:00: Γερμανία – Ιταλία σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.
* 3/7, 22:00: Γαλλία – Ισλανδία σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου.

Το Euro παίρνει… φωτιά και στους 103,3. Ο Sport24 Radio 103,3 συνεχίζει να παίζει δυνατά στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης και το πρόγραμμά του προσαρμόζεται στην μεταγραφική επικαιρότητα και στους αγώνες του Euro που πλέον έχει μπει στα κρίσιμα νοκ-άουτ. Κάθε πρωί οι «Αλεξίσφαιροι» σας μεταφέρουν στους 103,3 όλους τους πρωταγωνιστές των αγώνων και… όχι μόνο. Στην συνέχεια η σκυτάλη περνάει στο 10 το κακό, που για ένα δίωρο θα έχει καθημερινά μεταγραφικές αποκαλύψεις, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με όλη την ανάλυση του Euro. Στις 12:00 συντονιζόμαστε στην «Ανατροπή & πέναλτι», συνδεόμαστε με τους απεσταλμένους του Sport24 Radio στις προετοιμασίες, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για όλα τα ρεπορτάζ, σε συνδυασμό με όλη την ειδησεογραφία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Γιάννης Καραλής και Γιώργος Συρίγος παίζουν δυνατά ανάμεσα σε Euro και μπάσκετ, ενώ η… «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» κάνει μεγάλο παιχνίδι». Τα νοκ-άουτ ματς τα βλέπουμε παρέα με το σχόλιο των Θέμη Καίσαρη και Τσάρλι στους 103,3 και, με το φινάλε, Σταύρος Καραΐνδρος και Ηρακλής Αντύπας σας περιμένουν στο 210-6076000 για να παίξετε μεγάλη… μπάλα.

Ο Αντώνης Τζαβάρας νέος Editor in chief του ΟΝΕΜΑΝ

Ο Αντώνης Τζαβάρας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Σύνταξης του Oneman.gr. Ύστερα από μία μακρά πορεία στο χώρο των περιοδικών όπως το Nitro, το Esquire, το Maxim και το Playboy, του ραδιοφώνου (καθημερινά από το 2002 μέσω της ΕΡΑσπορ) καθώς και στο digital ως αρθρογράφος του Yupiii.gr και αρχισυντάκτης του Askmen.gr, εντάσσεται στο ανθρώπινο δυναμικό της 24MEDIA. Ο Μάνος Μίχαλος, Content Director της 24MEDIA δήλωσε: "Ο Αντώνης Τζαβάρας έχει όλη τη δημοσιογραφική εμπειρία και την ανδρική φιλοσοφία και οπτική που χρειάζονται για μία θέση όπως αυτή της Διεύθυνσης του πρώτου ανδρικού media brand, το οποίο στο κατώφλι των 5 ετών του και ύστερα από μία σταθερά ανοδική πορεία και καθιέρωση στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού και της αγοράς, θέλουμε να το δούμε να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο".

Καμία εξέλιξη

Παρά τις έντονες διαρροές από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για δυσαρέσκεια από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της Nova και τις απειλές για σπάσιμο της μεταξύ τους σύμβασης, έχουν περάσει περισσότερες από 20 ημέρες χωρίς καμία εξέλιξη. Προφανώς δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες εξεύρεσης εναλλακτικής τηλεοπτικής στέγης.

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει, παρά τα όσα διαρρέονται, και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League, το συμβόλαιο της οποίας με τον OTE TV έληξε.

Η μάχη της εθνικής βόλεϊ

Το FIVB World League έχει περάσει στην πιο ενδιαφέρουσα φάση του, με την Ελλάδα να νικά τη Σλοβενία 3-1 στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου τους, παρ' όλα αυτά προκρίθηκαν και οι δύο στο Final 4 της Φρανκφούρτης, που θα προβληθεί στο ΟΤΕ Sport 7. Ο πρώτος ημιτελικός θα ξεκινήσει αύριο, Παρασκευή 1 Ιουλίου, στις 18:10 και ο δεύτερος στις 21:10, της ίδιας ημέρας. Οι ηττημένοι θα συναντηθούν το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 15:10 και οι νικητές θα βρεθούν αντιμέτωποι στις 18:10. Θα παρακολουθήσουμε και την τρίτη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα το ΗΠΑ-Ρωσία, που θα ξεκινήσει την Κυριακή 3 Ιουλίου, στις 20.40 (OTE Sport 7).

Σάκκαρη - Venus Williams σήμερα στα κανάλια Novasports

Ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με τη Venus Williams θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου στο Court 18, είναι ο δεύτερος κατά σειρά αγώνας του προγράμματος και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 14:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports3. Η προσπάθεια της Ελληνίδας τενίστριας απέναντι στην Αμερικανίδα αντίπαλο της, θα προβληθεί και σε επανάληψη απόψε στις 22:00 από τα Novasports1 και Novasports1HD.

Ετοιμοι για το Προολυμπιακό ΟΤΕ και ΕΡΤ

H Εθνική μπάσκετ ετοιμάζεται να διεκδικήσει την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στο Τορίνο, μέσω του προολυμπιακού τουρνουά που ξεκινά την προσεχή Δευτέρα 4 Ιουλίου και θα προβληθεί στο OTE Sport 4 (αλλά και από την ΕΡΤ). Η Ελλάδα μετέχει σε όμιλο μαζί με Μεξικό, Ιράν, ενώ στο β' γκρουπ βρίσκονται Τυνησία, Κροατία και Ιταλία. Η Εθνική θα αντιμετωπίσει το Ιράν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 19.00 και την Τετάρτη 6 Ιουλίου θα παίξει στις 19.00 με το Μεξικό. Ο πρώτος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 17.30, θα ακολουθήσει ο δεύτερος στις 22.00 και το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 22.00 θα δοθεί το τζάμπολ του αγώνα που θα στείλει τον νικητή στο Ρίο. Ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα και για τα άλλα δυο τουρνουά, εκείνο του Βελιγραδίου (Σερβία, Αγκόλα, Πουέρτο Ρίκο, Ιαπωνία, Τσεχία, Λετονία) που ξεκινά επίσης την Δευτέρα 4 Ιουλίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 22.00 (OTE Sport 7), αλλά και της Μανίλα (Τουρκία, Σενεγάλη, Καναδάς, Γαλλία, Νέα Ζηλανδία, Φιλιππίνες) που σηκώνει αυλαία την Τρίτη 5 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 16.00 (OTE Sport 4).

Μηχανοκίνητα και βόλεϊ στον ΟΤΕ

Πλούσια είναι η αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα και στα μηχανοκίνητα. Στην Formula 1, ο Νίκο Ρόσμπεργκ έκανε πέντε τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα, στον παρθενικό αγώνα που διεξήχθη στο Μπακού. Η δράση μεταφέρεται στην Αυστρία όπου θα δούμε αν ο πιλότος της Mercedes καταφέρει να απομακρυνθεί περισσότερο από τον Λουίς Χάμιλτον, αλλά και πώς θα αντιδράσουν οι Σεμπάστιαν Βέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν -της Ferrari-, οι οποίοι ακολουθούν στη βαθμολογία. Οι ελεύθερες δοκιμές ξεκινούν την Παρασκευή 1 Ιουλίου στο OTE SPORT 5HD, στις 10.50, το Σάββατο 2 Ιουλίου θα γίνουν οι κατατακτήριες δοκιμές (14.50) και την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 14.45, ο αγώνας (ο οποίος μεταδίδεται και από την ΕΡΤ).

To WRC πάει στην Πολωνία και εκεί θα ταξιδέψει το OTE SPORT 5HD, την Πέμπτη 30 Ιουνίου, για την 1η ειδική διαδρομή του τριημέρου. Την Κυριακή 3/7, στις 10.00 00 με την Sady 1 και στις 13.00 με την τελευταία ειδική διαδρομή Sady 2, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τον φετινό νικητή (των 21 ειδικών διαδρομών και των 306.1 χλμ στο σύνολο). Ο Σεμπαστιάν Οζιέρ (Red Bull), πρωταθλητής των τριών τελευταίων ετών, είναι στο Νο1 της βαθμολογίας με 132 βαθμούς. Ακολουθεί ο Ντάνι Σόρδο (Hyundai) στη δεύτερη θέση με 68. Μένοντας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 15.00, θα ξεκινήσει ο αγώνας του FIA World Rallycross Championship και πιο συγκεκριμένα το σιρκουί Holjes Motorstadion της Σουηδίας, που είναι το έκτο του πρωταθλήματος. Της βαθμολογίας ηγείται ο Σουηδός Ματίας Έκστρομ (Audi S1), με 125 βαθμούς και ακολουθεί ο Νορβηγός Πέτερ Σόλμπεργκ (Citroën DS3) με 120.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ