MEDIA

Εθνική, φιλικά και... «X Factor»

Εθνική, φιλικά και... «X Factor»
STUDIO FOTOGENIAPANIGYROPOULOS GEORGE

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει όλη τη μιντιακή επικαιρότητα.

Τρίτη με Εθνική και φιλικά

Ενα ακόμη φιλικό προετοιμασίας δίνει η Εθνική. Μετά τη νίκη επί του Μαυροβούνιου, αύριο Τρίτη αντιμετωπίζει την Ισλανδία σε παιχνίδι που θα μεταδοθεί από τον OTE TV μέσω του OTE Sport 1, live στις 20:30. Στην περιγραφή θα είναι ο Σωτήρης Κωσταβάρας.

Το σπουδαιότερο φιλικό ματς της αυριανής βραδιάς μεταδίδεται επίσης από τον OTE TV. Γερμανία εναντίον Ιταλίας, live στις 21:45 από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά. Αλλη μια σπουδαία φιλική αναμέτρηση διεξάγεται την Τρίτη στη Λεϊρία, επίσης αύριο στις 21:45: Πορτογαλία - Βέλγιο, με live μετάδοση από το Novasports 1. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Λιώρης.

Η Direction Business Network χορηγός Επικοινωνίας του συνεδρίου Game Changer

Η Direction Business Network στηρίζει επικοινωνιακά το πρώτο συνέδριο της 24MEDIA, το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας SYMEON G. TSOMOKOS, με τίτλο “Game Changer in Sports”, με θέμα τον αθλητισμό και τη business & marketing πλευρά του. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Εθνική, φιλικά και... «X Factor»

Τις εργασίες του μεγαλύτερου συνεδρίου για τον Αθλητισμό και την αθλητική βιομηχανία, θα ανοίξει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Jordi Bertomeu Orteu, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague, καθώς και ο κ. Jesus Bueno Pascual, Αντιπρόεδρος Ευρώπης, Αφρικής & Μέσης Ανατολής του NBA, ενώ παράλληλα θα παραθέσουν τις απόψεις τους περισσότεροι από 20 διακεκριμένοι ομιλητές από τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού.

Pure... basketball

H εκπομπή "Pick & Roll" (Τρίτη 20:00, ΟΤΕ Sport 4) επιστρέφει στις οθόνες αύριο με πολλές συνεντεύξεις. Ο Ρίτσαρντ Χάμιλτον μιλά για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή που φόρεσε το 2004, με τους Ντιτρόιτ Πίστονς ενώ ο Αρης Μπάρκας συναντά τον Χακίμ Ουόρικ του Ολυμπιακού και τον Ρόσκο Σμιθ της Κηφισιάς, παίκτες που έχουν σηκώσει το τρόπαιο του NCAA Tournament -με το Σίρακιους και το Κονέντικατ, αντίστοιχα. Ο Βραζιλιάνος Ραούλ Νέτο, πλέι μέικερ των Γιούτα Τζαζ, αποκαλύπτει ποιος είναι ο Έλληνας παίκτης που τον βοήθησε να φτάσει στο ΝΒΑ και ο κόουτς της Μπιλμπάο, Σίτο Αλόνσο, εξηγεί τον σημαντικό ρόλο που παίζει για τους Βάσκους ο Γιώργος Μπόγρης.

Πατινάζ στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ θα είναι και φέτος παρούσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, το οποίο θα καλύψει με ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις η ΕΡΤ2. Από μεθαύριο 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, όλη η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού πατινάζ, 200 αθλητές και αθλήτριες από 50 χώρες, θα βρίσκονται στη Βοστώνη για να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς.

Σε 24''

* Η εκπομπή για το βόλεϊ με τον Παντελή Λώλη "Στο Φιλέ", που προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 19:00 από το Novasports, θα έχει καλεσμένους τον προπονητή του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα και τον MVP του Final 4 του Κυπέλλου, Δημήτρη Σουλτανόπουλο.

* Απόψε στις 00:15 στον ΣΚΑΪ η «Δίκη» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη φιλοξενεί τον Κύρο Βασσάρα, στην πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη από τότε που ανέλαβε υπεύθυνο ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας.

* Ο Χρήστος Σούτος άφησε πριν από δυόμισι μήνες το αθλητικό ραδιόφωνο, αποχωρώντας από τον Σπορ FM (ύστερα από on air διαφωνία) και ξεκίνησε με τη Λίλα Παπαπάσχου στο «Κανάλι 1» του Πειραιά δίωρη πολιτιστική εκπομπή «Καλλίπολις».

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Εθνική, φιλικά και... «X Factor»
STUDIO FOTOGENIAPANIGYROPOULOS GEORGE

Το «X Factor» θα προβληθεί προσεχώς από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οι οντισιόν της Αθήνας ολοκληρώθηκαν και από το κανάλι κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτό. Επειδή προσεχώς θα σας ζαλίσω με την έτερη λατρεία μου, Πέγκυ Ζήνα, που είναι στην κριτική επιτροπή, σήμερα η στήλη "φιλοξενεί" η Ευαγγελία Αραβανή που με... καυτές εμφανίσεις, μετέφερε τον παλμό από τα παρασκήνια. Το show ξεκινά από Δευτέρα 4 Απριλίου

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ