MEDIA

Εργαζόμενοι ΔΟΛ: «Θα δουλεύουμε όσο υπάρχει χαρτί»

Εργαζόμενοι ΔΟΛ: «Θα δουλεύουμε όσο υπάρχει χαρτί»
INTIME NEWS

Τι αποφασίστηκε στη σημερινή συνέλευση των εργαζομένων του ΔΟΛ και τι είπε ο Μουλόπουλος; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Σε έντονο κλίμα πραγματοποιήθηκε νέα συνέλευση των εργαζομένων στον ΔΟΛ, παρουσία των διευθυντών των εφημερίδων Αντώνη Καρακούση και Παναγιώτη Λάμψια ενώ την ΕΣΗΕΑ εκπροσώπησαν οι Σταμάτης Νικολόπουλος και Δημήτρης Τσαλαπάτης.

Από την πλευρά των διευθυντών του «Βήματος» και των «Νέων» έγινε ενημέρωση για τα σχέδια που εκπονήθηκαν, ώστε να διασωθεί ο οργανισμός. Οι εργαζόμενοι κατέληξαν στην απόφαση να συνεχίσουν την προσπάθεια «όσο αντέξουν και όσο υπάρχει χαρτί», όπως είπαν. Κάτι που τοποθετείται χρονικά σε δύο εβδομάδες.

Νωρίτερα, Βασίλης Μουλόπουλος επιβεβαίωσε ότι « πλέον δεν έχω κανέναν ρόλο στον ΔΟΛ». Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο είπε ότι « έγιναν προσπάθειες, είχα επαφές και έφερα μία πρόταση επενδυτή, η οποία όμως -παρ' ότι ήταν πολύ συγκεκριμένη και συμφέρουσα αφού έβαζε λεφτά για να πληρωθούν οι μισθοί, ενώ ήταν συμφέρουσα και για τις τράπεζες γιατί θα έβαζαν λεφτά στα ταμεία τους και θα έμπαινε ξανά σε επαναλειτουργία ο ΔΟΛ- αυτή απορρίφθηκε και δεν ήταν ευθύνη ούτε του επενδυτή ούτε των τραπεζών. Ήταν ευθύνη της τρίτης κορυφής του τριγώνου», πρόσθεσε, αποφεύγοντας πάντως να κατονομάσει εν προκειμένω τον Στ. Ψυχάρη, ή να επιβεβαιώσει ότι ο εν λόγω επενδυτής ήταν ο Ιβάν Σαββίδης ( που, μεταξύ μας, ο Σαββίδης ήταν ).

Ο κ. Μουλόπουλος δεν σχολίασε επίσης πληροφορίες ότι ο Στ. Ψυχάρης απέρριψε την πρόταση του επενδυτή επειδή δεν κάλυπτε προσωπικό του δάνειο, ενώ σημείωσε ότι δεν μπορεί να ξέρει αν ο κ. Ψυχάρης θα μπορούσε να καλύψει ο ίδιος το έλλειμμα του ΔΟΛ. « Δεν ξέρω αν θα κλείσουν τα έντυπα. Για να μην κλείσουν, θα πρέπει οι τράπεζες να χρηματοδοτήσουν τον ΔΟΛ, δεν ξέρω αν θα το κάνουν. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην βρούμε τις εφημερίδες στα περίπτερα. Δεν είναι ότι έχουν εξαντληθεί τα εκτυπωτικά, έχουν εξαντληθεί οι άνθρωποι, πολλοί δεν έχουν τα εισιτήρια να πάνε στη δουλειά. Οι κήνσορες έχουν κάνει και λεφτά και έχουν βρει ήδη και άλλες θέσεις, οι 500 εργαζόμενοι δεν το έχουν».

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ