MEDIA

Επιβεβαίωση για Μουντιάλ, ποιοι θα δείξουν την Εθνική;

Επιβεβαίωση για Μουντιάλ, ποιοι θα δείξουν την Εθνική;

Από τις 4 Σεπτεμβρίου έγραφε η στήλη για τη συμφωνία της ΕΡΤ για το Μουντιάλ που επιβεβαιώθηκε… σήμερα. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Από τις 16 Φεβρουαρίου η στήλη σας είχε ενημερώσει για τα νέα δεδομένα που επικρατούσαν αναφορικά με τα (πανάκριβα) τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 που διεξάγεται στη Ρωσία.

Από τις 4 Σεπτεμβρίου η στήλη είχε αποκαλύψει τη συμφωνία της ΕΡΤ για την απόκτηση των εν λόγω δικαιωμάτων έναντι 10 εκατ. ευρώ.

Η επιβεβαίωση ήρθε, με επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ… 43 ημέρες μετά!

«Η ΕΡΤ, πάντα παρούσα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, εξασφάλισε τα δικαιώματα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 που θα διεξαχθεί στη Ρωσία. Η δημόσια Ραδιοτηλεόραση έχει συνδέσει το όνομά της με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου από τις αρχές της δεκαετίας του ’70. Από την ΕΡΤ παρακολουθήσατε όλα τα Μουντιάλ, όλους τους αγώνες της σημαντικότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον πλανήτη.

Οι παλαιότεροι θυμούνται τους Πελέ, Μαραντόνα, Κρόιφ, Μπεκενμπάουερ, Μίλερ, Ρόσι, Σιρέα, Ζίκο, οι νεότεροι τους Ρονάλντο, Μέσι, Τόττι, αλλά και τις τρεις συμμετοχές της εθνικής μας ομάδας στα Παγκόσμια Κύπελλα το 1994, το 2010 και το 2014. Παρακολουθήστε και τους 64 αγώνες του 2018 FIFA World Cupμόνο στη ΕΡΤ».

Η Εθνική μας, για να είναι παρούσα στη Ρωσία, πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κροατίας όπως ανέδειξε η σημερινή κλήρωση. Πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ στις 9 Νοεμβρίου και η ρεβάνς επί ελληνικού εδάφους στις 12/11, αμφότερα με ώρα έναρξης 21:45.

Και αμφότερα θα μεταδοθούν, όπως και τα ματς στον όμιλο της προκριματικής φάσης, παράλληλα και από ΣΚΑΪ κι από Cosmote TV.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ