MEDIA

Επιβεβαίωση για ΕΡΤ και Μουντιάλ 2018

Επιβεβαίωση για ΕΡΤ και Μουντιάλ 2018

Θα κινηθεί η δημόσια τηλεόραση για τα δικαιώματα του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Εδώ και καιρό η στήλη είχε αναφερθεί στην πρόθεση της ΕΡΤ να διεκδικήσει μεγάλα αθλητικά γεγονότα . Και είχε απευθυνθεί σχετικά στην κυβέρνηση για το αν δύναται ή όχι (οικονομικώς, πάντα) να διεκδικήσει τα δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, που διεξάγεται στη Ρωσία.

Η απάντηση ήταν «ντα»! Τα υπουργεία Οικονομικών και Ψηφιακής Πολιτικής, ως βασικοί μέτοχοι της ΕΡΤ Α.Ε., άνοιξαν τον δρόμο για τη διεκδίκηση ενός, ομολογουμένως, ακριβού προϊόντος. Βεβαίως δεν θα γίνουν άμεσα κινήσεις αν δεν αποσαφηνιστεί αν θα είναι παρούσα στα τελικά η Εθνική.

Για τα εν λόγω δικαιώματα ενδιαφέρον υπάρχει και από ιδιωτικά ελεύθερα κανάλια, μεταξύ των οποίων και ο ΣΚΑΪ, που σε συνεργασία με την Cosmote TV έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των προκριματικών αγώνων.

Η δημόσια τηλεόραση έχει την πρόθεση να εξασφαλίσει στους τηλεθεατές της κορυφαία αθλητικά γεγονότα: εκτός από το Μουντιάλ του 2018, θα διεκδικήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και τους αγώνες της Stoiximan.gr Basket League για την τριετία 2017-20.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ