MEDIA

Επιβεβαίωση… 110 ημέρες μετά για την Εuroleague!

Επιβεβαίωση… 110 ημέρες μετά για την Εuroleague!

Τι είχε γράψει από τέλη Ιουνίου το Sport24.gr και επιβεβαιώθηκε. Απόψε ο Στιλ καλεσμένος στη Nova. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Από τις 23 Ιουνίου είχατε διαβάσει στο Sport24.gr για την ανανέωση της συμφωνίας Nova και Euroleague για ακόμη τρία χρόνια, ήτοι για την περίοδο 2017-2020 και η επίσημη ανακοίνωση βγήκε σήμερα…. 110 ημέρες μετά.

« Η Euroleague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, θα συνεχίσει να προβάλλεται μέχρι το 2020 στα κανάλια Novasports! Η Nova και η Euroleague ανανέωσαν την συμφωνία τους και έτσι οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις καλύτερες ομάδες και τους κορυφαίους παίκτες μπάσκετ της Ευρώπης με την εξασφαλισμένη συμμετοχή του Παναθηναϊκού Superfoods και του Ολυμπιακού. Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, και διαθέτοντας τεχνογνωσία και εμπειρία 20 και πλέον χρόνων, θα προβάλλουν αποκλειστικά για την τριετία 2017-2020 την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της γηραιάς ηπείρου. Φυσικά, τα γεγονότα κάθε αγωνιστικής ημέρας θα συνεχίσουν να προβάλλονται και να αναλύονται μέσα από την εκπομπή “Super EuroLeague”, καθώς και το Novasports.gr με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρα σχόλια και εκτιμήσεις» ανέφερε η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:
* Πρόγραμμα, μεταδόσεις και περιγραφές της πρεμιέρας της Euroleague .
* Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Euroleague .

Η Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας, κα Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στην επέκταση της συμφωνίας με την EuroLeague επεσήμανε: « Η νέα συμφωνία με την Euroleague αποτελεί το επιστέγασμα μίας εξαιρετικής συνεργασίας. Από το 2005 είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με την Euroleague, η οποία αποτελεί την κορυφαία αθλητική διοργάνωση και ένα από δημοφιλέστερα αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια τα κανάλια Novasports έχουν προσφέρει στους φιλάθλους μερικές από τις καλύτερες στιγμές του μπάσκετ και τώρα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί με την EuroLeague, προκειμένου τα επόμενα χρόνια να εξελίξουμε, να αναπτύξουμε και να ενισχύσουμε την κάλυψη του νέου πρωταθλήματος». O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague, κ. Τζόρντι Μπερτομέου τόνισε από την πλευρά του: « Όταν σκέφτεσαι τις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στην Euroleague και τους αμέτρητους φιλάθλους τους, σου έρχεται στο μυαλό η λέξη «πάθος» και τα κανάλια Novasports δείχνουν ακριβώς το ίδιο πάθος στις παραγωγές και την τηλεοπτική κάλυψη της διοργάνωσης. Η Euroleague έχει μία λαμπρή πορεία αυξάνοντας διαρκώς την αξία της και τα κανάλια Novasports αποτελούν συνοδοιπόρο σε αυτήν την διαδρομή. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε από κοινού, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους φιλάθλους».

Ο Λουκ Στιλ στην «Ώρα των Πρωταθλητών»!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, απόψε στις 21:00 στο Novasports1HD, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή και καλεσμένο τον Λουκ Στιλ. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, θα βρεθεί στο στούντιο της Nova στην Κάντζα και θα μιλήσει για τη φετινή σεζόν και την πορεία του «τριφυλλιού» σε Ελλάδα και Ευρώπη, για το πώς βλέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

«Ο Ποδηλάτης του Κόσμου» στην ΕΡΤ3

Την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, στις 20:30, αρχίζει τις διαδρομές του στην ΕΡΤ3 ο «Ποδηλάτης του Κόσμου», η ημίωρη εβδομαδιαία εκπομπή ταξιδιωτικού περιεχομένου. Ο «Ποδηλάτης του Κόσμου» Γρηγόρης Βεροιώτης είναι ένας δημοσιογράφος που πραγματοποιεί εδώ και χρόνια τις έρευνές του σε διάφορες χώρες μετακινούμενος με ένα ποδήλατο και ένα φορητό ραδιοφωνικό στούντιο. Το ταξίδι ξεκινά από τη βόρεια Ελλάδα και καταλήγει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ