Επιτυχής Ολοκλήρωση του Game Changer in Sports - Media - SPORT 24
MEDIA

Επιτυχής Ολοκλήρωση του Game Changer in Sports

Επιτυχής Ολοκλήρωση του Game Changer in Sports

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Αθλητικό Συνέδριο Game Changer in Sports στο ξενοδοχείο Hilton Athens, τη Δευτέρα 18 Απριλίου από την 24MEDIA σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας Συμεών Τσομώκος ΑΕ.

Περισσότεροι από 300 παρευρισκόμενοι μυήθηκαν σε επιτυχημένα case studies από καταξιωμένους ομιλητές σχετικά με τον αθλητισμό και τη business & marketing πλευρά του.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν οι κ. Σταύρος Κοντονής, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Jordi Bertomeu Orteu, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague, κ. Jesus Bueno Pascual, Αντιπρόεδρος Ευρώπης, Αφρικής & Μέσης Ανατολής του NBA, ο κ. Γιάννης Πανούσης, πρ. Καθηγητής Εγκληματολογίας, ΕΚΠΑ, ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, CEO Forthnet, ο κ. Νίκος Νταμπίζας, Τεχνικός Διευθυντής ΟΜΟΝΟΙΑ FC, ο κ. Περικλής Ιακωβάκης, Πρωταθλητής στίβου, ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης, Μέλος Δ.Σ. Stoiximan.gr, ο κ. Αλέξανδρος Γεροντικός, Διευθυντής Πωλήσεων Sportradar AG, καθώς και ο Srdjan Djokovic, πατέρας του γνωστού τενίστα Novak Djokovic.

Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια του Συνεδρίου αφορούσαν το μέλλον του αθλητισμού, το φαινόμενο των φανατικών οπαδών στα γήπεδα, ο αθλητισμός ως αναγκαίο εργαλείο χορηγικής επένδυσης καθώς και πως διαμορφώνεται ο αθλητισμός μέσω από τα new media.

Η Ελένη Χατζημήτσου, Director of Group Business Development της 24MEDIA, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την έκβαση του 1ου συνεδρίου Game Changer in Sports και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θέρμα όλους τους συμμετέχοντες, ομιλητες, συντονιστες καθώς και τους μεγάλους χορηγούς μας STOIXIMAN.GR και NOVA για την πολύτιμη συμβολή τους. Επιπλέον, ευχαριστούμε τους υποστηρικτές μας AMSTEL, GLOBE ONE DIGITAL και SPORTRADAR.

Το ξενοδοχείο Hilton Athens για την χορηγία φιλοξενίας, την εταιρεία Podium για τις μεταφραστικές υπηρεσίες καθώς και την εταιρεία Digitribe Mediahouse για την παραγωγή βίντεο υλικού. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας Novasports και την Direction Business Network που στήριξε το 1ο αθλητικό συνέδριο Game Changer in Sports με τα Adbusiness, Advertising.gr και All Star Basket”.

 

SHARE:
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μάγισσες και reality TV: Το ‘American Horror Story’ φέτος παλάβωσε τελείως

Το ‘American Horror Story’ δοκιμάζει την πιο φιλόδοξη αφήγηση της ιστορίας του. Πρέπει να το δεις ακόμα κι αν δε σε ενδιέφερε ποτέ.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

Τίτλου τέλους για Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

ΑΓΑΜΟΙ

ΑΓΑΜΟΙ

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Οι Singles είναι άτομα με ανικανότητα

Ο ΠΟΥ εξετάζει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στις αιτίες ανικανότητας την έλλειψη ερωτικού συντρόφου, κατηγοριοποιώντας τους ως "στείρους"

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24