MEDIA

Επίθεση στον δημοσιογράφο Θανάση Ασπρούλια

Επίθεση στον δημοσιογράφο Θανάση Ασπρούλια
INTIME SPORTS

Επίθεση από χούλιγκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" δέχτηκε ο Θανάσης Ασπρούλιας, όπως κατήγγειλε ο ίδιος. Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε για το συμβάν και ο ΠΣΑΤ.

Επίθεση από οπαδό κατήγγειλε πως δέχθηκε ο Θανάσης Ασπρούλιας κατά την επιστροφή του από τη Λιλ, όπου βρισκόταν για το Eurobasket. Το συμβάν έλαβε χώρα στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το απόγευμα της Δευτέρας (21/9), οπότε κι έφτασε στη χώρα μας ο δημοσιογράφος.

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε άμεσα ο ΠΣΑΤ, μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εκδόθηκε:

" Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε σήμερα το απόγευμα το μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου Θανάσης Ασπρούλιας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από οπαδό που έφερε διακριτικά μεγάλης ΠΑΕ.

Ο συνάδελφος επέστρεφε από το Λιλ όπου κάλυπτε το Ευρωμπάσκετ και είχε την "ατυχία" να συναντηθεί με οπαδούς που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο. Του επιτέθηκαν φραστικά και ένας εξ αυτών τον κλώτσησε, μάλιστα, στον αστράγαλό του.

Πρόκειται για μία ακόμη επίθεση που στόχο έχει να πλήξει την ελευθεροτυπία και να προκαλέσει τον εκφοβισμό στους εκπροσώπους του Τύπου. Προειδοποιούμε όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους ότι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, όπως δεν το έχουμε κάνει και κατά το παρελθόν.

Το επεισόδιο συνέβη μπροστά σε αρκετούς μάρτυρες και ως εκ τούτου ο ΠΣΑΤ καλεί τις αστυνομικές αρχές και άλλη αρμόδια αρχή να προχωρήσουν άμεσα στη διερεύνηση του ως άνω σοβαρού περιστατικού.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ είναι στη διάθεση όλων αυτών για την παροχή κάθε δυνατής ενημέρωσης προς την κατεύθυνση της διαλεύκανσης της υπόθεσης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ