MEDIA

Επίθεση με τρεις τραυματίες σε συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού

Μικροένταση στη πορεία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έξω από τον ψώρο που θα γίνει η συναυλία στο Καστράκι.  Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Μικροένταση στη πορεία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έξω από τον ψώρο που θα γίνει η συναυλία στο Καστράκι. Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο σημειώθηκε στα επεισόδια που ξέσπασαν κατά τις εκδηλώσεις για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Αναταραχή σημειώθηκε στις εκδηλώσεις για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Νεαροί πέταξαν μολότοφ και έκαναν γυαλιά καρφιά το ληξιαρχείο Κερατσινίου, ενώ σημειώθηκε και "κλεφτοπόλεμος" περίπου 50 ατόμων με τα ΜΑΤ.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ έκαναν την εμφάνιση τους πολύ κοντά στην πορεία. Κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ προς τα ΜΑΤ που απάντησαν με χημικά και ορισμένοι ταραξίες έσπασαν τη είσοδο του Ληξιαρχείου του Δήμου.

Ορισμένοι από τους ταραξίες επιτέθηκαν στο συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που κάλυπτε τα γεγονότα, με συνέπεια να τραυματιστούν τρία άτομα, ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαζανίτης, ο οποίος δέχθηκε γροθιές στο κεφάλι, και οι δύο εικονολήπτες.

Ένας εξ αυτών, ο οποίος τραυματίστηκε στα πλευρά και στο κεφάλι, διακομίστηκε στον "Ευαγγελισμό".

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει μεταξύ άλλων: "Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση θρασύδειλων αναρχικών στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο κ. Χρήστο Μαζανίτη. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η απόπειρα τρομοκράτησης του δημοσιογραφικού κόσμου δεν πρόκειται να περάσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ