MEDIA

Επιτέλους… εικόνα στις απομακρυσμένες περιοχές

Επιτέλους… εικόνα στις απομακρυσμένες περιοχές

Η επιδοτούμενη υπηρεσία, που δίνει δωρεάν δορυφορική πρόσβαση σε ακριτικά μέρη, ξεκινά την επόμενη εβδομάδα από τη Nova.

Η Nova ξεκινά από την επόμενη εβδομάδα τη διάθεση της «Επιδοτούμενης υπηρεσίας Nova Freeview στο πλαίσιο του προγράμματος «Επιχορηγούμενη δορυφορική πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης».

Με την υπηρεσία Nova Freeview μαζί με τη δωρεάν δορυφορική πρόσβαση οι δικαιούχοι θα αποκτήσουν όλο τον απαραίτητο δορυφορικό εξοπλισμό και την εγκατάστασή του χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Από την προσεχή Δευτέρα 24 Απριλίου ξεκινάει μάλιστα η πιλοτική λειτουργία του προγράμματος για επιλεγμένους οικισμούς των νομών Έβρου, Ξάνθης και Ροδόπης. Οι δικαιούχοι των οικισμών αυτών, που είτε δεν έχουν πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης ή δεν έχουν καλό τηλεοπτικό σήμα, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αιτηθούν και να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν και για πάντα, μέσω της εν λόγω υπηρεσίας δορυφορική πρόσβαση στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, BΟΥΛΗ, MEGA, ANT1, STAR, ALPHA, ΣΚΑΙ, Μακεδονία TV, Kontra, Epsilon TV, Action 24) καθώς και σε περισσότερα από 200 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια. Επιπλέον, αποκλειστικά μέσω της Nova, θα έχουν πρόσβαση και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (όπως οι Sport 24 Radio, Love Radio, Melodia, ΣΚΑΪ, ΒΗΜΑ FM κ.ά).

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ