MEDIA

Επίσημο: Στο Epsilon TV τα φιλικά της Εθνικής

Επίσημο: Στο Epsilon TV τα φιλικά της Εθνικής

Και επίσημα τα φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το πρώτο ποδοσφαιρικό... μπάσιμο του Epsilon TV είναι γεγονός. Το κανάλι απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα δυο φιλικά που θα δώσει η Εθνική μας στις 23 και στις 27 Μαρτίου κόντρα σε Ελβετία και Αίγυπτο, όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την παρουσία της στο Nations League και στα προκριματικά του Euro 2020.

Το πρώτο είναι στην Τούμπα με την Ελβετία και το δεύτερο με την Αίγυπτο του Αμρ Ουάρντα στη Ζυρίχη.

Το δελτίο Τύπου: "Το Epsilon TV ανακοινώνει με υπερηφάνια την απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων μετάδοσης των δύο προσεχών φιλικών αγώνων της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μέσα από τη συχνότητα του Epsilon TV οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τη μεγάλη αγαπημένη όλων των Ελλήνων, την εθνική ομάδα, στα παιχνίδια της με αντιπάλους την Ελβετία στις 23 Μαρτίου και την Αίγυπτο στις 27 Μαρτίου.

Σε δύο σπουδαίες τηλεοπτικές και βραδιές γεμάτες πλούσιο θέαμα, το Epsilon TV θα μεταφέρει στο τηλεοπτικό κοινό την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Μίκαελ Σκίμπε απέναντι σε δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 20.00, η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ελβετία του Λιχτστάινερ, του Ροντρίγκες και του Τσάκα.

Και την Τρίτη 27 Μαρτίου στις 21.00, η Εθνική Ελλάδας θα παίξει με την Αίγυπτο του Σαλάχ, του Ουάρντα, του Ελνενί και του Σικαμπάλα στo Letzigrund Stadion της Ζυρίχης.

Η Εθνική ξεκινάει την προετοιμασία της για το Nations League με δύο σημαντικές αναμετρήσεις που θα μεταδώσει απευθείας και αποκλειστικά το Epsilon TV.

Την περιγραφή των αγώνων θα κάνει ο κορυφαίος Έλληνας sportscaster, Αλέξης Σπυρόπουλος, τον οποίο το Epsilon TV καλωσορίζει στην οικογένειά του".

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ