MEDIA

Επάνοδος... Δούκισσας και πρεμιέρα "Αϊνστάιν"

Επάνοδος... Δούκισσας και πρεμιέρα "Αϊνστάιν"

Η σειρά "Genius" έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο και όλοι οι πρωταγωνιστές ήταν εκεί ενώ επιστρέφει το "So You Think You Can Dance" στον ΑΝΤ1. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το “So You Think You Can Dance” επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, την Πέμπτη 20 Απριλίου στις 21.00 και θα παρασύρει όλη την Ελλάδα στο ρυθμό του!. Το κορυφαίο χορευτικό talent show με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, σημειώνει τεράστια επιτυχία για περισσότερο από μία δεκαετία, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει κατακτήσει 14 Emmy Awards.

Το “So You Think You Can Dance”, από τη μέρα ανακοίνωσης των συμμετοχών, έχει προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον, με περισσότερες από 3.000 υποψηφιότητες και χωρίζεται σε τρεις διαγωνιστικές φάσεις, τις Auditions, τα Bootcamps και τα Live.

Από το κορυφαίο χορευτικό talent show δε θα μπορούσαν να λείπουν οι κορυφαίου του είδους. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του “So You Think You Can Dance” είναι οι Κωνσταντίνος Ρήγος, Πάνος Μεταξόπουλος, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννης Μελισσανίδης. Στο ρόλο της παρουσιάστριας θα δούμε τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού να υποστηρίζει και να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των διαγωνιζόμενων.

Η avant premiere του «Αϊνστάιν» Τζέφρι Ρας

Επάνοδος... Δούκισσας και πρεμιέρα "Αϊνστάιν"
2017 FOX


Πάνω από 400 άτομα παρευρέθηκαν στην avant premiere της πολυαναμενόμενης σειράς του National Geographic,«Genius»,που έγινε στο Λονδίνο πριν λίγες ημέρες, με παρουσία εκπροσώπων από την Ελλάδα. Με παρόντες όλους τους ηθοποιούς που αποτελούν το λαμπερόall-star cast της νέας σειράς, οι απαστράπτουσες παρουσίες της βραδιάς περιλάμβαναν, τους Τζέφρι Ρας που υποδύεται τον σπουδαίου και αναγνωρισμένο επιστήμονα Άλμπερτ Αϊνστάιν, τον Τζον Φλιν ως Άλμπερτ στα χρόνια της νιότης πριν λάμψει ως ο σημαντικότερος επιστήμονας του 20ού αιώνα και όλων των εποχών, την Εμιλι Γουάτσον ως τη δεύτερη σύζυγό του και τη Σαμάνθα Κόλεϊ ως την πρώτη σύζυγο του καθώς και πολλά άλλα μέλη του cast.

Την προβολή προλόγισε ο βραβευμένος με Oscar Ρον Χάουαρντ που κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος στο πρώτο επεισόδιο και η Κόρτνεϊ Μονρό (CEO of National Geographic Global Networks).Όλοι οι συντελεστές της σειράς φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί, και δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους, για την πρεμιέρα της πολύ ενδιαφέρουσας σειράς, που εξιστορεί τη ζωή και το έργο του Άλμπερτ Αϊνστάιν, ενώ μετά την προβολή ακολούθησε ένα συναρπαστικό Q&A με συντονιστή τον μοναδικό Στίβεν Φράι.

Η πρεμιέρα της σειράς «Genius» θα γίνει στην Ελλάδα την Κυριακή 30 Απριλίου στις 21:00 και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στο National Geographic. Η σειρά θα αποτελείται από10 επεισόδια, σε παραγωγή των Fox 21 Television Studios και Imagine Television, σκηνοθετημένη από τους βραβευμένους με Όσκαρ Μπράιαν Γκρέιζερ και Ρον Χάουαρντ. Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ