MEDIA

Ελληνικά ντέρμπι, Κορακάκη και… Mega!

Ελληνικά ντέρμπι, Κορακάκη και… Mega!

Διαβάστε τα τελευταία mediaka νέα από τον mediaρχη του Sport24.gr, Νίκου Μποζιονέλου.

Ελληνικά ντέρμπι, Κορακάκη και… Mega!

Παρασκευή στις 21:15 θα προβληθεί από ΕΡΤ1, ΕΡΤ HD και ert.gr η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Καλεσμένοι στο «Euroleague Show» με τους Βαγγέλη Ιωάννου και Κώστα Σωτηρίου οι Δημήτρης Παπανικολάου και Βασίλης Σκουντής.

Υπερπαραγωγή για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ελληνικά ντέρμπι, Κορακάκη και… Mega!


Το ντέρμπι των «Δικεφάλων», ΠΑΟΚ – ΑΕΚ έρχεται στα κανάλια Novasports, καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Μετάδοση την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 19:30 από το Novasports1HD σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Μανώλη Βογιατζάκη, Ευγένιου Δαδαλιάρα και Γιώργου Μαρκόπουλου. Για την παραγωγή του ντέρμπι, θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 20 κάμερες, μεταξύ αυτών sky κάμερα, ultra high speed, 2 super slow motion, ασύρματη steady cam, ώστε οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του ντέρμπι από νωρίς μέσα από την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με την κάλυψη της πορείας των πούλμαν των δύο ομάδων από το ξενοδοχεία που θα καταλύσουν οι αποστολές έως το γήπεδο της Τούμπας, όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους.

Τι δείχνει ο OTE TV

Σπουδαία παιχνίδια συμπεριλαμβάνονται και αυτό το 4ήμερο στα αθλητικά κανάλια του OTE TV. Από Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ το Σάββατο μέχρι Γιουβέντους – Νάπολι, την ίδια ημέρα παίζουν μάλιστα και οι τρεις «μεγάλοι» της Primera Division: Αλαβές-Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάλαγα και Μπαρτσελόνα-Γρανάδα. Στη δε Bundesliga δεσπόζει το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρου, Ντόρτμουντ-Σάλκε. Από τα κυριακάτικα ματς ξεχωρίζουν τα Σαουθάμπτον-Τσέλσι, Σαμπντόρια-Ίντερ και Μίλαν-Πεσκάρα. Δείτε αναλυτικά όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα!

Πού θα δούμε Κισσαμικός – ΟΦΗ και Ιωνικός – Προοδευτική;

Η ΚΡΗΤΗ TV είναι για άλλη μια φορά παρούσα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και στο κρητικό ποδόσφαιρο. Και εξασφάλισε να μεταδώσει απευθείας το κρητικό ντέρμπι Κισσαμικός-ΟΦΗ την προσεχή Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 από το Μάλεμε, για την πρεμιέρα της Football League. Οι φίλοι του (κρητικού και όχι μόνο) ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθήσουν απευθείας τον αγώνα και μέσω live streaming από το neakriti.gr. σημειωτέον ότι η ΚΡΗΤΗ TV εκπέμπει μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ TV.

Μιας και ο λόγος για live streaming, το sportaltv.gr θα μεταδώσει το Σάββατο στις 18:00 το ντέρμπι Ιωνικού – Προοδευτικής! Ανάλογες μεταδόσεις Γ’ Εθνικής ξεκινά και το telesport.gr, και μάλιστα την προσεχή Κυριακή θα μεταδώσει σε live streaming το ματς ανάμεσα σε Αγιο Ιερόθεο και Εθνικό (στις 15:00).

Διεργασίες για την επάνοδο του Mega

Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει μια κατ’ αρχήν συμφωνία να αποδεσμευτούν 2,5 εκατ. ευρώ από τους λογαριασμούς της Τηλέτυπος Α.Ε. στην Alpha Bank προκειμένου να διατεθούν στους εργαζόμενους του Mega. Σύμφωνα με υπολογισμούς αντιστοιχεί σε μισθούς δύο μηνών. Οι οποί μισθοί την προσεχή εβδομάδα, αν όλα πάνε καλά, θα καταβληθούν στους εργαζόμενους. Σε επόμενη φάση το κανάλι προσανατολίζεται σε πλήρη εγρήγορση τόσο σε ό.τι αφορά στη λειτουργία του.

«Προσωπικά» με τους Ολυμπιονίκες μας στην ΕΡΤ

«Πρώτοι στα μετάλλια και στις καρδιές μας» στα «Προσωπικά» την Κυριακή στις 16:00 στην ΕΡΤ. Η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την κατάκτηση του χρυσού στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Μπολόνια και τον θρίαμβο στο Ρίο με την κατάκτηση του χρυσού και του χάλκινου μεταλλίου, μιλάει στην Έλενα Κατρίτση για τις μοναδικές στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας που ένιωσε, όταν ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Περιγράφει τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονείτο τα προηγούμενα χρόνια, δίνοντας μόνη με τον πατέρα της τη μάχη της προετοιμασίας.

Ελληνικά ντέρμπι, Κορακάκη και… Mega!

Οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στο Ρίο χάρισαν στη χώρα μας 6 μετάλλια στην Ολυμπιάδα και 13 μετάλλια στην Παραολυμπιάδα. Ο «χρυσός γίγαντας» της άρσης βαρών, ο Παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος, μιλάει για όσα πέρασε μέχρι να καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή. «Κάποιες φορές περνάω από το σχολείο... Θυμάμαι τι πέρασα και δακρύζω. Τους συγχώρεσα όμως... Άκουγα διάφορα όταν κυκλοφορούσα, όπως πού πάει ο ανάπηρος... Το έχω ξεπεράσει πια. Η ζωή συνεχίζεται...». Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό BC3 και το χάλκινο με τα ζευγάρια BC3 μαζί με τον Νίκο Πανανό και την Άννα Ντέντα, συγκλονίζει με τα λόγια του: «Δεν κάνει η αναπηρία τη διαφορά. Αν κάποιος θα γίνει καλός ή κακός άνθρωπος, αν θα προσφέρει ή δεν θα προσφέρει, έχει να κάνει με το χαρακτήρα κι όχι με το σώμα… Κανείς δεν ξέρει πώς εξελίσσεται ένας άνθρωπος με ή χωρίς αναπηρία… Κάθε παιδάκι, αν μεγαλώσει σωστά και πάρει τα απαραίτητα εφόδια, δυνητικά μπορεί να γίνει ένας υπέροχος άνθρωπος..!».

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ