MEDIA

Ελλάδα - Τουρκία: ποια... μετάδοση είπαμε;

Ελλάδα - Τουρκία: ποια... μετάδοση είπαμε;

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος αναλύει γιατί δεν θα μεταδοθεί το Τουρκία - Ελλάδα απόψε - άλλωστε το έγραφε κι από χθες!

Η γκάφα είναι, κακά τα ψέματα, μέρος της δημοσιογραφικής δουλειάς. Θα γίνει, θα πέσεις σε αυτή. Αλλά οφείλεις να κάνεις σωστό ρεπορτάζ, πρωτίστως.

Από χθες το βράδυ στο Sport24.gr και στη στήλη του Mediaρχη αναφέρθηκε ευκρινώς και κατανοητώς (και εν αντιθέσει με τη φημολογία) ότι δεν υπήρχε καμία συμφωνία για τη μετάδοση του φιλικού αγώνα Τουρκία – Ελλάδα από την ΕΡΤ.

Από χθες η εταιρεία που είχε τα δικαιώματα ζητούσε υπέρογκο ποσό και δεν τέθηκε ποτέ, έστω και ως πιθανότητα, ζήτημα μετάδοσης του αγώνα όπως μας διαβεβαιώνουν οι πηγές μας.

Αυτό που ισχύει, όπως βλέπετε, είναι ότι φωτίστηκε στα χρώματα της γαλλικής σημαίας το βράδυ της Δευτέρας το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ως μια στοιχειώδη όσο και συμβολική κίνηση αλληλεγγύης του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Ελλάδας και των εργαζόμενών της, προς το δοκιμαζόμενο γαλλικό λαό. Το κεντρικό κτίριο της ΕΡΤ θα φωτιστεί στα χρώματα της γαλλικής σημαίας και σήμερα, καθ’ όλη της διάρκεια της νύχτας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ