MEDIA

Εξελίξεις στον «Γαύρο», φάουλ Αλαφούζου, κλείνει το ματς του ΣΕΦ!

Εξελίξεις στον «Γαύρο», φάουλ Αλαφούζου, κλείνει το ματς του ΣΕΦ!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος αποκαλύπτει πώς γυρίζει σελίδα η εφημερίδα «Γαύρος», σε ποιο κανάλι κλείνει το ΟΣΦΠ – ΠΑΟ στο μπάσκετ, απορεί με τον Λάκη Παπαϊωάννου, αποθεώνει τη Γερμανίδα Λάουρα Βοντόρα και δίνει στη… δημοσιότητα τα πλάνα της πρώτης εκπομπής του Mediaρχη στο Sport24 Radio

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 . Στην πρώτη εκπομπή, επικοινωνία μαζί σας. Για άκρως… mediaρχική κουβέντα!

Δώσε, Αλεξ!

Ακούστε τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη να περιγράφει για τον Sport24 Radio τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ.

Ειρήσθω εν παρόδω, η δυναμική του Sport24 Radio ολοένα και αυξάνεται. Διότι ένα ραδιόφωνο δεν είναι μόνο… ραδιόφωνο (με κεραία – κάποτε σε σπασμένη κεραία είχα βάλει πιρούνι, να το δοκιμάσετε!) ή «ακούω στο αυτοκίνητο» αλλά και web ή mobile. Και όσοι ακούν με τον πατροπαράδοτο τρόπο θέλουν περισσότερο, δεν τους αρκεί το… ερτζιανό και συντονίζονται και μέσω internet στο sport24radio.gr .

Η διαφήμιση που αγαπήσαμε

O Ολυμπιακός "τρέλανε" τους οπαδούς του με τον θρίαμβο μέσα στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ ωστόσο μία διαφήμιση που έπαιξε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Emirates κατάφερε να γίνει αγαπητή από όλο το ελληνικό κοινό, φίλαθλο και μη. Δείτε την!

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης προβλήθηκε ένα video με την υπογραφή του Stoiximan.gr και την στήριξη που παρέχει στον ελληνικό αθλητισμό, τόσο σε επίπεδο εθνικών ομάδων όσο και αθλητές μεμονωμένα, οι οποίοι όλοι τους φροντίζουν μέσα από μεγάλη προσπάθεια και ατελείωτη δουλειά να κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γυρίζει σελίδα ο «Γαύρος»

Εξελίξεις στον «Γαύρο», φάουλ Αλαφούζου, κλείνει το ματς του ΣΕΦ!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, η εφημερίδα «Γαύρος» από μέρα σε μέρα… γυρίζει σελίδα. Ο εκδότης Αντώνης Πίκουλας ήρθε με μεγάλο μιντιακό όμιλο σε συμφωνία, μια συμφωνία οι λεπτομέρειες της οποίας θα αποσαφηνιστούν επακριβώς τα επόμενα 24ωρα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η εφημερίδα μπαίνει σε μια νέα εποχή, αν μη τι άλλο ελπιδοφόρο μιας και τους τελευταίους μήνες οι μισθοί που είχαν δει οι εργαζόμενοι να πληρώνονται ήταν ελάχιστοι.

Ο μιντιακός όμιλος ήδη άρχισε να καταβάλει τις πρώτες δόσεις των χρωστούμενων μισθών, τα γραφεία θα μεταφερθούν σε νέες εγκαταστάσεις και θα αλλάξει και αρκετά η εμφάνιση του εντύπου. Νεότερα… προσεχώς.

Κλείνει στη Nova…

…ο προημιτελικός του ΣΕΦ! Το συνδρομητικό είναι κοντά σε συμφωνία με την ΕΟΚ για την κάλυψη του προημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που θα διεξαχθεί στις 8 Οκτωβρίου. Η Nova βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομοσπονδία για να αγοράσει τα δικαιώματα τόσο του προημιτελικού όσο και όλης της διοργάνωσης.

Χωρίς εφημερίδες αύριο

Νέα απεργία από τους εργαζόμενους στα πρακτορεία διανομής Τύπου και στην Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών. Θα γίνει σήμερα από τις 17:00 έως και τις 17:00 της Πέμπτης, άρα δεν θα κυκλοφορήσει αύριο καμία εφημερίδα.

Η απορία

Εξελίξεις στον «Γαύρο», φάουλ Αλαφούζου, κλείνει το ματς του ΣΕΦ!


Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στην Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό, στον «Κόσμο των Σπορ» της ΕΡΤ3 ο παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, εμφανίστηκε στο στούντιο με φανέλα της Αρσεναλ. Και ΟΚ, θα πει κανείς ότι ο Παπαϊωάννου είναι επικεφαλής της ακαδημίας της Άρσεναλ στην Ελλάδα. Πώς θα αντιδρούσαν όμως οι φίλοι του ΠΑΟΚ αν π.χ. εμφανιζόταν απόψε στην ΕΡΤ ο Πέτρος Μίχος φορώντας τη φανέλα της Ντόρτμουντ; Λίγοι σοβαρότητα, γενικώς, δεν βλάπτει…

Ενόργανη στην ΕΡΤ

Την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής 2015 που θα διεξαχθεί στη Γλασκώβη, συνολικής διάρκειας προγράμματος 18 ωρών, έναντι του ποσού των 20.000,00 πλέον ΦΠΑ, απέκτησε η ΕΡΤ.

To Red Bull Art of Motion και φέτος στα κανάλια Novasports

συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 16:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το Red Bull Art of Motion που διεξάγεται για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Οία της Σαντορίνης. Η «τέχνη της φυγής», όπως είναι ευρέως γνωστό το freerunning, και ιδιαίτερα το Red Bull Art of Motion, είναι ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα που κόβει την ανάσα.

«The Ellen DeGeneres Show» στη Nova

«Το πιο επιτυχημένο αμερικάνικο show, με περισσότερους από 20 εκατομμύρια φίλους στο facebook και 48 εκατομμύρια followers στο twitter, έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Το «The Ellen DeGeneres Show» θα προβάλλεται στο ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε, κάθε Τρίτη έως Παρασκευή μετά την ταινία των 21:00 και το Σαββατοκύριακο στις 17:00. H εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, στις 23:00, με την επίσημη πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Caitlyn Jenner μετά την αλλαγή φύλου».

Ε-ε-έρχεται!

Εξελίξεις στον «Γαύρο», φάουλ Αλαφούζου, κλείνει το ματς του ΣΕΦ!


Δεν ήρθε μόνο η Μπορούσια Ντόρτμουντ στη Θεσσαλονίκη. Ηρθαν και οι Γερμανοί δημοσιογράφοι. Και ανάμεσά τους και η Λάουρα Βοντόρα! Πρόκειται για την 25χρονη κόρη ενός από τους πιο γνωστούς Γερμανούς δημοσιογράφους, του Γιοργκ Βοντόρα, που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της και έγινε αθλητική ρεπόρτερ. Σήμερα εργάζεται για κανάλι Sport1, το οποίο έχει τα δικαιώματα του αγώνα της Πέμπτης και θα μεταφέρει το ρεπορτάζ από την Τούμπα στους τηλεθεατές στη Γερμανία. Εύγε…

Ταξιδάκια…

Με αφορμή ποστάρισμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ότι βρίσκεται στη Νέα Υόρκη καλεσμένος στο Clinton Global Initiative (παρουσία Αλέξη Τσίπρα, Μπιλ Κλίντον, Ματέο Ρέντσι, Τζόζεφ Στίγκλιτς, Τζόρτζ Σόρος, Γιάννας Αγγελοπούλου και πολλών άλλων), εξ ου και λείπει από τον ΣΚΑΪ, «αποκαλύφθηκαν» και άλλους δημοσιογράφοι που πήγαν… ταξιδάκι εκεί, όπως ο Παύλος Τσίμας και ο Θέμος Αναστασιάδης.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Εξελίξεις στον «Γαύρο», φάουλ Αλαφούζου, κλείνει το ματς του ΣΕΦ!

Η Χριστίνα Βίδου (από τις αδυναμίες της στήλης) σταμάτησε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ύστερα «από τρεις hard core μήνες», όπως ανέφερε η ίδια. Πλέον την ακούμε ραδιοφωνικά, 12:00 με 15:00 στον ΜΕΛΩΔΙΑ και 17:00 με 19:00 στον ΣΚΑΙ 100.3. «Οφσάιντ» ο Αλαφούζος για την εν λόγω επιλογή, η Βίδου είναι μακράν από τις πιο σοβαρές και αξιοπρεπείς τηλεοπτικές παρουσίες.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ