MEDIA

Εξελίξεις με τα τηλεοπτικά Ισπανίας και Ιταλίας!

Εξελίξεις με τα τηλεοπτικά Ισπανίας και Ιταλίας!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, έχει το ρεπορτάζ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της La Liga και της Serie A.

Αλλη μια… μάχη στο ρινγκ των τηλεοπτικών δικαιωμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη, ύστερα από αυτή των Champions League και Europa League, τα οποία για την τριετία 2018-21 κατέληξαν αποκλειστικά στην Cosmote TV. Πρόκειται για τα δικαιώματα, εν Ελλάδι, της La Liga και της Serie A.

Όπως είχαμε αναλύσει μήνες πριν, στον χάρτη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, τα συμβόλαια τόσο για το ισπανικό όσο και το ιταλικό πρωτάθλημα, που έχει η Cosmote TV, εκπνέουν στο τέλος της σεζόν. Ο διαγωνισμός για την La Liga ολοκληρώθηκε χθες, αυτός για τη Serie A έχει deadline την προσεχή Παρασκευή 19/1. Αμφότεροι αφορούν διετή συμβόλαια, ήτοι για την περίοδο 2018-20.

Ευλόγως η Cosmote TV θέλει να διατηρήσει και τα δύο, άκρως εμπορικά, πρωταθλήματα και έχει καταθέσει προσφορές ενώ στο παιχνίδι έχει μπει και η Nova. Άγνωστο αν ενδιαφέρθηκε κάποιο ιδιωτικό κανάλι, το πιθανότερο όχι. Νεότερα, τα επόμενα 24ωρα…

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ