MEDIA

Εκλεισε Δανία το Action24

Εκλεισε Δανία το Action24

Αλλη μια τηλεοπτική συμφωνία δικαιωμάτων. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Είναι το καλοκαίρι των… (τηλεοπτικών) δικαιωμάτων! Και εννοείται ότι σύντομα θα υπάρξει update στον τηλεοπτικό χάρτη της σεζόν 2017-18 που είχαμε παρουσιάσει προ, σχεδόν, τριμήνου.

Εσχατη, χρονικά, συμφωνία; Αυτή του Action24 που θα μεταδίδει, ξεκινώντας από την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, έναν αγώνα την εβδομάδα από το πρωτάθλημα Δανίας, τη Superligaen. Πρωτάθλημα που μετέδιδε και παλιότερα το κανάλι, όπως και αγώνες από Βέλγιο, Ολλανδία και Ρωσία.

Κάθε Κυριακή στις 19:00 οι μεταδόσεις: 10/9 το Οντένσε – Μπρόντμπι, 17/9 το Μπρόντμπι – Ααλμποργκ, 24/9 το Χόμπρο – Μπρόντμπι και 1/10 το Λίνγκμπι – Κοπεγχάγη, οι πρώτες προγραμματισμένες.

Συνάμα, η πρεμιέρα της αθλητικής εκπομπής «Sports Live» του Action24 με τον Αντώνη Κατσαρό, που θα προβληθεί για τέταρτη σερί σεζόν, προγραμματίστηκε για τις 9 Οκτωβρίου.

Τούτη η συμφωνία έρχεται ως συνέχεια αρκετών, μέσα στο καλοκαίρι, με το τηλεοπτικό πρόγραμμα να… γεμίζει! Αρχικώς η ΕΡΤ είχε κλείσει το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και κατόπιν μέχρι το 2021 τα Eurobasket, Mundobasket κι άλλα ματς της Εθνικής. Η Cosmote TV έχει ήδη ανανεώσει την Bundesliga (θα ανακοινωθεί επίσημα προσεχώς, εσείς το μάθατε από τη στήλη δύο μήνες πριν) και απέκτησε την πορτογαλική Primeira Liga ενώ η Nova ξεκίνησε με την αγγλική Championship και συνέχισε με το Λιγκ Καπ Αγγλίας και την ολλανδική Eredivisie .

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ