MEDIA

Εκκρεμούν οι ρεβάνς ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, ετοιμάζεται για… Ρίο (και) η ΕΡΤ

Εκκρεμούν οι ρεβάνς ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, ετοιμάζεται για… Ρίο (και) η ΕΡΤ

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για το τι ετοιμάζει η ΕΡΤ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και τις ανανεωμένες μεταδόσεις στα προκριματικά Champions & Europa League.

Οκτώ… στα δέκα: τόσα ματς (των ελληνικών ομάδων) καλύπτονται τηλεοπτικά, αναφορικά με τα προκριματικά Champions & Europa League.

Χθες είδαμε τον ΠΑΟΚ από τον ΟΤΕ να παίρνει 1-1 στο Αμστερνταμ, τη ρεβάνς θα δείξει η Nova.

Χθες έγινε γνωστό ότι το ΑΖ – ΠΑΣ έκλεισε ο ΟΤΕ και το Σεντ Ετιέν – ΑΕΚ η Nova. Και τα ίδια κανάλια θα δείξουν και τις ρεβάνς (ο ΟΤΕ πήρε και τα δύο, η Nova είχε πάρει από καιρό τα εντός της ΑΕΚ σε 3 προκριματικό και play offs).

Ο ΟΤΕ TV έχει κλείσει το ματς της Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΪΚ, η ρεβάνς αποτελεί τηλεοπτική εκκρεμότητα. Οπως εκκρεμεί και ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού στο Μπέερ Σεβά, το αποψινό το μεταδίδει η Nova.

Champions League, 3 προκρ.

Α’ ματς

Ρεβάνς

Ολυμπιακός – Χάποελ Μπέερ Σεβά

Nova (απόψε,21:45)

TBA (3/8, 21:00)

Αγιαξ – ΠΑΟΚ

1-1

Nova (3/8, 21:30)

Europa League, 3 προκρ.

Α’ ματς

Ρεβάνς

Σεντ Ετιέν – ΑΕΚ

Nova (28/7, 22:00)

Nova (4/8, 21:00)

Παναθηναϊκός – ΑΪΚ Στοκχόλμης

OTE TV (28/7, 21:00)

TBA (4/8, 20:00)

ΑΖ Αλκμααρ – ΠΑΣ Γιάννινα

OTE TV (28/7, 21:45)

OTE TV (4/8, 21:00)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: «TBA» σημαίνει «to be announced», δηλαδή «θα ανακοινωθεί».

Αναφορικά με τα ματς στο Europa, αύριο, το Παναθηναϊκός - ΑΪΚ Στοκχόλμης περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και το ΑΖ – ΠΑΣ ο Πάνος Μάλαμας ενώ ο Ισίδωρος Πρίντεζης θα σπικάρει το ματς της Σεντ Ετιέν με την ΑΕΚ.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έρχονται στην ΕΡΤ

Με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση θα καλύψει τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και διαδικτυακά τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο που θα διεξαχθούν από τις 3 μέχρι και τις 21 Αυγούστου ( τους Αγώνες θα καλύψει και ο ΟΤΕ TV ). Η ΕΡΤ1, η ΕΡΤ2, η ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ HD, θα μεταφέρουν σε όλους τους Έλληνες τον παλμό, το πάθος και τα επιτεύγματα των αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν περισσότερες από 920 ώρες προγράμματος από το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη.

Συγκεκριμένα: Η ΕΡΤ1 θα μεταδίδει τα κεντρικά αθλήματα (στίβο, κολύμβηση, κ.ά.) καθώς και τις Τελετές Έναρξης και Λήξης, η ΕΡΤ2 μετατρέπεται σε αμιγώς ολυμπιακό κανάλι, καλύπτοντας όλα τα υπόλοιπα αθλήματα με 24ωρο ολυμπιακό πρόγραμμα και με έμφαση κυρίως στις ελληνικές συμμετοχές, ενώ και η ΕΡΤ3 θα μεταδίδει καθημερινά 15 ώρες απευθείας πρόγραμμα ολυμπιακών αγώνων. Η ERT HD θα μεταδώσει σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το 24ωρο πρόγραμμα των αγώνων που θα μεταδίδονται και μέσω της ΕΡΤ-2.

Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση θα καλύψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και διαδικτυακά, αναμεταδίδοντας για τους εντός Ελλάδος χρήστες τα ολυμπιακά αθλήματα, μέσα από την υπηρεσία WebTV, από τα τρία αθλητικά διαδικτυακά κανάλια, ενώ συνεχή πληροφόρηση για ό,τι συμβαίνει στους αγώνες θα προσφέρει η δημοσιογραφική ομάδα του ert.gr. Σε ολυμπιακή τροχιά μπαίνει και η ΕΡΑ Σπορ, το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ, με ειδικώς διαμορφωμένο 24ωρο πρόγραμμα μεταδόσεων και εκπομπών, σε ανοιχτή γραμμή με το Ρίο και τους απεσταλμένους της ΕΡΤ.

Spec για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο και νόμιμα λειτουργούντα τηλεοπτικό φορέα που διαθέτει σταθμό παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών (τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας), να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αποκλειστική εκμετάλλευση, εντός της Ελληνικής Επικράτειας των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων των αγώνων του Πρωταθλήματος Football League αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την 8η Αυγούστου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης.

Θα πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί πως μέχρι τότε δεν αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, με τις συνδρομητικές πλατφόρμες και την κρατική τηλεόραση να φαίνονται να είναι οι μόνοι δυνητικοί υποψήφιοι αν εφαρμοστεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ