Εγκαίνια για τον Σύνδεσμο Μαδριλένων Θεσσαλονίκης - Media - SPORT 24
MEDIA

Εγκαίνια για τον Σύνδεσμο Μαδριλένων Θεσσαλονίκης

Εγκαίνια για τον Σύνδεσμο Μαδριλένων Θεσσαλονίκης

Η Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα, και στη συμπρωτεύουσα χάρη στη Pena Madridista De Thessaloniki!

Ο Σύνδεσμος Μαδριλένων Θεσσαλονίκης είναι έτοιμος να ανοίξει και διοργανώνει συνάντηση το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στον Αθλητικό Όμιλο Λεόντες (κοντά στο γήπεδο του Μακεδονικού).

«Ολοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε αυτόν τον Σύνδεσμο για χρόνια και θα είναι ένας χώρος συγκέντρωσης, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας όλων των Μαδριλένων φίλων μας. Θα οργανώνουμε ταξίδια, εκδρομές για την ομάδα μας και άλλα πολλά. Σκοπός του συνδέσμου μας δεν είναι μόνο να δημιουργήσουμε ένα απλό μέρος που απλά θα παρακολουθούμε τους αγώνες. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό, μια παρέα, μια φιλία μεταξύ μας. Είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα ΜΟΝΟ με τη δική σας βοήθεια για αυτό και σας προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ στις 17 Σεπτεμβρίου για να συζητήσουμε, να σας πούμε ότι χρειάζεται να ξέρετε για τον σύνδεσμο, να λύσουμε απορίες, να ακούσουμε δικές σας ιδέες ΑΛΛΑ και να δούμε αν πραγματικά θέλετε να ανοίξει ένας σύνδεσμος της Ρεάλ που δεν υπάρχει πουθενά εκτός της Αθήνας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε και τη σελίδα του Pena Madridista De Thessaloniki στο Facebook.

 

SHARE:
GROOMING

GROOMING

Πέντε συνήθειες που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερος

Απλά, καθημερινά, αλλά κρίσιμα λάθη που κάνεις και σου προσθέτουν χρόνια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΣΟΥΡΩΤΗ

ΣΟΥΡΩΤΗ

Νεροπόλεμος Ιβαν Σαββίδη - Coca Cola για την απόκτηση της

Γιατί ο Ιβαν Σαββίδης μπήκε σφήνα στα σχέδια της Coca Cola στην εξαγορά της Σουρωτής. Ποια είναι τα σχέδια του για την ιστορική εταιρεία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αθηναϊκό γκράφιτι που έγινε παγκόσμιο viral

H μεταμόρφωση ενός εγκαταλειμμένου και σφραγισμένου σπιτιού κοντά στον Σταθμό Λαρίσης έχει γίνει θέμα θαυμασμού και συζήτησης στον κυβερνοχώρο. Δείτε το πριν και το μετά του κτηρίου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24