MEDIA

"Έφυγε" ο Γιώργος Καστρινάκης

"Έφυγε" ο Γιώργος Καστρινάκης

Ο αθλητικός συντάκτης, Γιώργος Καστρινάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη το δημοσιογραφικό κόσμο.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών, Γιώργος Καστρινάκης απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών. Ο γνωστός αθλητικός συντάκτης έδινε μάχη το τελευταίο διάστημα στο Λαϊκό νοσοκομείο, όμως δεν κατάφερε να βγει νικητής, βυθίζοντας στο πένθος τη δημοσιογραφική οικογένεια.

Ο Γιώργος Καστρινάκης γεννήθηκε στον Στύλο Χανίων Κρήτης το 1956. Εισήχθη στο Νομικό τμήμα της Νομικής Αθηνών το 1974 και δούλεψε σε όλη τη διάρκεια των σπουδών του ως συντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ με το οποίο ασχολήθηκε από ηλικία 16 ετών. Αποτέλεσε τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του Μικτού Διοικητικού Συμβουλίου, όπως και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου στον οποίο διετέλεσε επί 15ετία διοικητικό στέλεχος

Υπήρξε επί σειρά ετών, όπως προείπαμε, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών, ενώ το 1989 εξέδωσε βιβλίο με τον τίτλο "Θέλω να ζήσω" με στόχο την ενημέρωση της κοινής γνώμης για το πρόβλημα της χρόνιας νεφρικής νόσου και τη δωρεά ιστών και οργάνων. Παράλληλα, διατέλεσε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου, όντας πρώτος σε σταυρούς πανελλαδικά στις Περιφερειακές Εκλογές του 2010.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ