MEDIA

"Έφυγε" ξαφνικά ο Βασίλης Μπεσκένης

"Έφυγε" ξαφνικά ο Βασίλης Μπεσκένης

Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε απ' τη ζωή σε ηλικία 43 ετών από ανακοπή καρδιάς.

"Έφυγε" από ανακοπή καρδιάς, το πρωί της Κυριακής (17/12), ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης, μόλις στα 43 του χρόνια. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως πολιτικός αναλυτής στον ΣΚΑΪ και στο παρελθόν είχε εργαστεί σε ΕΡΤ, "Ελεύθερο Τύπο" αλλά και στα υπουργεία Πολιτισμού, Υγείας και Παιδείας.

Υπήρξε σημαντικό στέλεχος του ομίλου ΣΚΑΪ, με πολύχρονη παρουσία στο πολιτικό ρεπορτάζ, στην αρχισυνταξία δελτίων ειδήσεων και στον σχολιασμό στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές του σταθμού. Διακρινόταν για την επιμονή του στη διασταύρωση της είδησης και τις λεπτομέρειες που κρύβονταν πίσω απ’ αυτήν.

Τον χαρακτήριζε η αναλυτική ικανότητα, η οξύνοια και η αφοσίωση στις αρχές της δημοσιογραφίας. Ευρυμαθής και πολυδιάστατη προσωπικότητα, ο Βασίλης ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του και τον πολιτικό κόσμο. Ξεχώριζε για το φλεγματικό του χιούμορ, την αγάπη του για το διάβασμα και την ιστορία.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι μόλις χθες ο Βασίλης βάπτισε τον μικρό του γιο.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠ' ΤΗ ΝΔ

Ανακοίνωση για την απώλειά του εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. "Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος τόσο πρόωρα και τόσο ξαφνικά είναι δύσκολο να βρεις λόγια. Ο δημοσιογραφικός κόσμος, αλλά και όσοι τον γνώριζαν προσωπικά είναι σοκαρισμένοι από το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη. Ο Βασίλης σε όλη του την πορεία ξεχώρισε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ευπρέπειά του. Μα πάνω απ’ όλα για την αληθινή αγάπη του για τη δημοσιογραφία. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας".

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ