MEDIA

Εφές – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ στον Sport24 Radio 103,3

Εφές – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ στον Sport24 Radio 103,3

Η κανονική περίοδος της EuroLeague, φτάνει στο φινάλε της και στον Sport24 Radio 103,3 μπορείς να ακούσεις τις αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αλλά και την ανάλυση της 29ης αγωνιστικής.

Μία... στροφή πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της EuroLeague, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, για να αντιμετωπίσει απόψε, Πέμπτη στις 20:00 την Αναντολού Εφές. Από την Τουρκία μεταδίδει ο απεσταλμένος του Sport24 Radio 103,3, Γιάννης Λαμπίρης. Το πρώτο σχόλιο κάνει ο Γιώργος Συρίγος.

Αύριο, Παρασκευή (31/3, 21:45) ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στην μετάδοση ο Γιάννης Κουβόπουλος. Με τη λήξη σχολιάζει ο Γιώργος Συρίγος.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, Στέφανος Τριαντάφυλλος και Μάνος Μίχαλος, βάφουν... τη νύχτα πορτοκαλί, σχολιάζουν την 29η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ η ομάδα μπάσκετ του σταθμού μεταφέρει ρεπορτάζ και δηλώσεις στους 103,3.

Τηλεοπτικά το ματς Αναντόλου Εφές – Ολυμπιακός μεταδίδεται από το Novasports 2 και το Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την ΕΡΤ, δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ