MEDIA

"Δράκος", βόλεϊ και μηχανοκίνητα

"Δράκος", βόλεϊ και μηχανοκίνητα

Λεπτό προς λεπτό η τελευταία αγωνιστική της Volley League, Formula 1 και MotoGP στην Cosmote TV, πού θα βρεθούν απόψε Παναγιώτης Γιαννάκης και Κώστας Φιλιππίδης. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

«Super Euroleague» απόψε με Παναγιώτη Γιαννάκη

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, απόψε θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, την εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη και καλεσμένο τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Στις 23:00 θα είναι ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ σχολιάζει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα. Η εκπομπή θα προβληθεί από το Novasports2HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO και από το WebTV του Novasports.gr.

«Sports.Doc» απόψε με Κώστα Φιλιππίδη

Έναν μεγάλο του ελληνικού στίβου, τον Κώστα Φιλιππίδη, φιλοξενεί ο Βαγγέλης Ιωάννου στην εκπομπή «Sports.Doc», που μεταδίδεται απόψε, Τετάρτη στις 22:15 στην ΕΡΤ1.

Ο σπουδαίος πρωταθλητής του επί κοντώ κάνει μια σύντομη αναδρομή στην πλούσια καριέρα του. Από το ξεκίνημά του στον Πανελλήνιο, τον σύλλογο των Ολυμπιονικών, και τη συνεργασία του με τον προπονητή του, Δημήτρη Κυττέα, μέχρι την τελευταία μεγάλη του διάκριση, το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι. Ο Κώστας Φιλιππίδης αποκαλύπτει τα μυστικά των ελληνικών επιτυχιών στο αγώνισμα του επί κοντώ, σε άνδρες και γυναίκες, μιλάει για την Κατερίνα Στεφανίδη, αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πρωταθλητές του στίβου και αποκαλύπτει τους επόμενους στόχους και τα σχέδιά του.

Τα εναρκτήρια grand prix σε F1 και MotoGP αποκλειστικά στην Cosmote TV

Οι καλύτεροι πιλότοι του κόσμου επιστρέφουν επισήμως στις πίστες και τα κανάλια Cosmote Sport, με τα πρωταθλήματα της Formula 1 και του MotoGP.

Την Πέμπτη 23/3 στις 18.50,οι συνδρομητές της Cosmote TV θα μεταφερθούν, μέσω του Cosmote Sport 5HD, στο Κατάρ για τις δοκιμές του MotoGP και την Παρασκευή 24/3 στις 02.50 στη Μελβούρνη για τις δοκιμές της Formula 1.

Θα παραμείνουμε συντονισμένοι με τις εξελίξεις και τις επόμενες ημέρες, με τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές, την Κυριακή 26/3 στις 07.45, για την έναρξη της σεζόν στη Formula 1 και στις 20.30, για το MotoGP. Την ίδια ημέρα, στις 22.30 θα ξεκινήσει το AutoClub 400, ο πέμπτος αγώνας στο πρωτάθλημα του NASCAR (Cosmote Sport 5HD).

Η Formula 1 αλλάζει: για δυο εβδομάδες, οι 10 ομάδες της Formula 1 τέσταραν τα μονοθέσιά τους και την Κυριακή 26/3, στο «Άλμπερτ Παρκ» της Μελβούρνης, αναμένεται να δούμε νέα, μεγαλύτερα και πιο γρήγορα αυτοκίνητα, με πιο φαρδιά ελαστικά και μετακινήσεις “πιλότων”, ικανές να κάνουν τη διαφορά.

Στην εκπομπή «Grand Prix pre season» (Κυριακή 19/3), είδαμε αποκλειστική συνέντευξη του κορυφαίου Έλληνα σχεδιαστή μονοθέσιων της Formula 1, Νικόλα Τομπάζη στον απεσταλμένο των καναλιών Cosmote Sport στη Βαρκελώνη, Γιάννη Μάριο Παπαδόπουλο. Μεταξύ άλλων, είπε ότι «οι νέοι κανονισμοί θα κάνουν τα μονοθέσια πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με αυτά του 2016.Θεωρώ ότι μέσα στη σεζόν οι ομάδες θα βρουν ακόμα δύο δευτερόλεπτα σε σχέση με τους χρόνους που βλέπουμε έως τώρα».

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε από τις δοκιμές, είναι πως η Ferrari φαίνεται ικανή να κοντράρει τη Mercedes, σε ταχύτητα και αξιοπιστία, με τη Red Bull να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις. Το βέβαιο είναι πως η φετινή σεζόν αναμένεται συναρπαστική, δεδομένης της μεγαλύτερης ταχύτητας που πιάνουν πλέον τα μονοθέσια.

Στις μεταγραφές, ξεχωρίζει αυτή του Βάλτερι Μπότας, ο οποίος προσελήφθη από τη Mercedes, στη θέση του πρωταθλητή Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Φιλανδός έγινε κάτοχος σε ρεκόρ γύρου στην πίστα του Μοντμελό, αφήνοντας πίσω του τον Μπαρικέλο που το κρατούσε από το 2009 και δηλώνει προετοιμασμένος για τις μάχες του με τον Λιούις Χάμιλτον.

Το νέο αστέρι του MotoGP: το νέο μέλος της Yamaha, Μάβερικ Βινιάλες, ήταν ο πιο γρήγορος πιλότος των φετινών δοκιμών και όλοι θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν στον νυχτερινό αγώνα στην Ντόχα, στις 26/3, στο σιρκουί «Losail International».

Ο 22χρονος Ισπανός κάλυψε το κενό που άφησε ο Χόρχε Λορένθο, όταν αποφάσισε να πάει στην Ducati και απειλεί την κυριαρχία του συμπατριώτη του, Μαρκ Μάρκεθ. Ο κάτοχος του τίτλου καλείται να προσαρμοστεί στις ανάγκες του νέου κινητήρα της Honda. Στη λίστα των κατασκευαστριών εταιριών επέστρεψε η KTM, ενώ ενεργός παραμένει ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Στο πρόγραμμα της Cosmote TV βρίσκεται ακόμα η αποκλειστική κάλυψη του Πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσυκλετών στις κατηγορίες Supersport (SS) καιSuperbike (SBK). Η πρώτη εκκίνηση θα δοθεί στα Μέγαρα, στις 2/4 ενώ, θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε όσα γίνονται στο NASCAR και το WRC, μαζί με τις εξελίξεις στη Formula E.

Λεπτό προς λεπτό η τελευταία αγωνιστική της Volley League μόνο στη Nova

Οι φίλοι του βόλεϊ, την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 18:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD, ζωντανά, αποκλειστικά και σε παράλληλη μετάδοση, λεπτό προς λεπτό στο πλαίσιο της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» τους έξι αγώνες της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Volley League. Οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν επίσης από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα των αγώνων, από τις 17:30 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Παντελή Λώλη, Ισίδωρο Πρίντεζη και Βασίλη Κουρνέτα. Στις 18:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Ηρακλής – Κηφισιά σε περιγραφή του Ευγένιου Δαδαλιάρα, Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Δημήτρη Ζολώτα, Κύζικος – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Ηλία Παπαϊωάννου, Παναχαϊκή – Ηρακλής Χαλκίδας σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου, Παμβοχαϊκός – ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και Ορεστιάδα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε περιγραφή του Γιώργου Πανταζίδη. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα συνεχιστεί η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις.

Οι ξεχωριστές γυναίκες της χρονιάς

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά, η γιορτή της γυναίκας από τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε με μουσικό αφιέρωμα στη γυναίκα από την παιδική χορωδία του Δήμου Διονύσου, υπό τη Διεύθυνση του κυρίου Στέφανου Καρδιόλακα.

Καλωσόρισμα στο φιλόξενο χώρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη έγινε από τους Ιδρυτές κο Βασίλη και Μαρίνα Θεοχαράκη. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO κ. Ιωάννη Μαρωνίτη και στη συνέχεια βραβεύτηκαν σημαντικές κυρίες από διάφορους χώρους, που η καθεμία έχει ξεχωρίσει στο δικό της.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις:

* Χαρούλα Απαλαγάκη, Γ. Γ Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

* Φωτεινή Δάρρα, μουσικός - ερμηνεύτρια

* Εθνική ομάδα Μπάσκετ Γυναικών

* Μάρα Ζαχαρέα, Δημοσιογράφος - Παρουσιάστρια Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων

* Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, αθλητικογράφος

* Ισμήνη Κριάρη, πρύτανις Παντείου Πανεπιστημίου

* Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, Διευθύντρια Εθνικής Πινακοθήκης

* Δάφνη Ματζιαράκη, υποψήφια για Όσκαρ με το «4.1 Miles»

* Μαριάννα Μόσχου, Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ

* Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, πρέσβειρα Γαστρονομικής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

* Μιμή Ντενίση, ηθοποιός - θεατρική συγγραφέας & θεατρική επιχειρηματίας

* Σταματίνα Τσιμτσιλή, τηλεπαρουσιάστρια & Συγγραφέας

* Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ.

Τη λαμπερή αυτή γιορτή παρουσίασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μπάγια Αντωνοπούλου.

To παρών στην εκδήλωση έδωσαν, σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής των γραμμάτων και των τεχνών, της επιχειρηματική και ακαδημαϊκής κοινότητας, εκπρόσωποι του τύπου, εθελοντικών και ανθρωπιστικών φορέων.

Ανάμεσά τους η εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, κα Γεννιά Γεωργία, Βουλευτής Α’ Πειραιώς και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, η βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κα Άννα Καραμανλή ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κου Κυριάκου Μητσοτάκη, την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εκπροσώπησε η κα Νάντια Γιαννακοπούλου Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, η βουλευτής Β' Πειραιά της Ένωσης Κεντρώων κα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας διοικητικής ανασυγκρότησης του υπουργείου εσωτερικών κος Τζανέτος Φιλιππάκος, ο τ. Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κος Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο Εκπρόσωπος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, τ Περιφερειάρχης και τ. Δήμαρχος Πόρου Δρ. Σπύρος Σπυρίδων, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά κα Ειρήνη Νταϊφά, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Π. Φαλήρου κος Ιωάννης Φωστηρόπουλος, ο Διδάκτωρ Νομικής – Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, κος Θέμης Σοφός, ο συνθέτης κος Δημήτρης Παπαδημητρίου, η πρόεδρος της UNICEF κα Σοφία Τζιτζίκου, η Πρόεδρος του σωματείου Ανθρώπινοι Άνθρωποι κα Βέρα Μεσσήνη και η Γ.Γραμματέας του ΕΠΟΚ κα Όλγα Κανελλοπούλου.

Την λαμπερή εκδήλωση στήριξαν το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Διευθυντές και τα Μέλη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ